Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

 ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ (ΕΔΩ)

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  (ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

Ως Έλληνες γονείς απορρίπτουμε τα προγράμματα αυτά:

Γιατί δεν είναι ενημερωτικά, αλλά κατευθυνόμενα και χειραγωγικά.

Γιατί παραβιάζουν το ελληνικό σύνταγμα και άλλες διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες, που αφορούν ανήλικους μαθητές.

Γιατί υποσκάπτουν την ιερότητα της φυσιολογικής και παραδοσιακής οικογένειας, λέγοντας πως είναι ένα φασιστικό αναξιόπιστο στερεότυπο (ετεροκανονική) και πρέπει η δομή της οπωσδήποτε να αλλάξει, γιατί δημιουργεί προβλήματα!

Γιατί προωθούν την Λοάτκι υποκουλτούρα και την έκφυλη Γουόκ Ατζέντα

Γιατί οι ανυπεράσπιστοι μαθητές διδάσκονται ότι υπάρχουν περισσότερα από δύο βιολογικά φύλλα και μέσα από τα προγράμματα γίνεται μεθοδική πλύση εγκεφάλου των μαθητών για αλλαγή του βιολογικού τους φύλου!

Γιατί διαβρώνουν την ταυτότητα των Ορθόδοξων μαθητών, ξεστρατίζοντάς τους από τον Γάμο της Εκκλησίας και προωθώντας στα ανήλικα παιδιά παιδοφιλίες, σεξουαλικές διαστροφές και ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γιατί δυσφημούν, προσβάλλουν και στοχοποιούν την Ορθόδοξη πίστη υποστηρίζοντας ότι η Ορθοδοξία αποδέχεται τον γάμο των ομοφυλοφίλων και ότι οι άγιοί της είναι ψευτοάγιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις