Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

BINTEO NTOKOYMENTO: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Αττική Βίντεο ντοκουμέντο από μια ακόμη διάρρηξη στην Αττική


 Καρέ καρέ η διάρρηξη

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι διαρρήκτες μπαίνουν ανενόχλητοι στο σπίτι. Ο ένας φαίνεται μάλιστα στο δεύτερο βίντεο να κάνει άνω κάτω το σαλόνι αφού ψάχνει συρτάρια για να βρει κοσμήματα ή χρήματα.

.


Μέσα από αυτά τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν πραγματοποιήσει περισσότερες από 120 ληστείες σε όλη την Αττική και τη Βοιωτία και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ευρείας κλίμακας επιχείρησης.

Χρησιμοποιούσαν επιχειρησιακά αυτοκίνητα, δεν δίσταζαν να πραγματοποιούν πολλές ληστείες και διαρρήξεις σε μικρό χρονικό διάστημα, είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν και όμως κατάφερναν να παραμένουν εκτός φυλακής.

Μάλιστα, τα μέλη της συμμορίας φαίνεται πως προτιμούσαν τα διαμερίσματα ισογείου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως έχει προκύψει απο την μέχρι στιγμή έρευνα, δεν δίσταζαν να αναρριχηθούν στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών που είχαν βάλει στο στόχαστρο και να παραβιάζουν μπαλκονόπορτες του 1ου ή ακόμα και του 2ου ορόφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις