Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Πελικό: «Είμαι Bιαστής όπως και όλοι σε αυτή την αίθουσα» – Σοκάρει με την κατάθεση του «το τέρας της Αβινιόν»


 Σε σοκαριστικές παραδοχές ενώπιον του δικαστηρίου προχώρησε ο 71χρονος, Ντομινίκ Πελικό που κατηγορείται για μαζικό βιασμό της συζύγου του.

Ο Γάλλος νάρκωνε την σύζυγό του επί 10 χρόνια και καλούσε αγνώστους να την βιάσουν. Ο ίδιος παραδέχθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. «Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

Οι εισαγγελείς έχουν αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Πελικό προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του σε μια ιστοσελίδα και κατέγραψε την κακοποίηση. Εκτός από τον Ντομινίκ Πελικό 50 άλλοι άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν βρίσκονται σε δίκη, η οποία διεξάγεται στην πόλη Αβινιόν. Οι άλλοι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες τους.

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, Ζιζέλ Πελικό, τώρα 72 ετών, επέμεινε σε μια δημόσια δίκη για να αποκαλύψει αυτόν και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις