Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

B. OIKONOMOY για έγκλημα στα Τέμπη: «Δηλαδή αν πέσει ένα αεροπλάνο δεν προχωράει η ζωή;» (video) - Επιτέθηκε στους μηχανοδηγούς και υποβάθμισε το πρόσφατο περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους

 


Ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Δευτέρας (23/9) μετά από αναφορά του δημοσιογράφου στο έγκλημα των Τεμπών, για να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του είπε ότι «δηλαδή αν πέσει ένα αεροπλάνο δεν προχωράει η ζωή;»


Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Γιατί μιλάτε συνέχεια για τα Τέμπη; Δηλαδή άμα πέσει ένα αεροπλάνο, θα μιλάτε συνέχεια για την πτώση του αεροπλάνου;».

Παράλληλα επιτέθηκε στους μηχανοδηγούς και υποβάθμισε το πρόσφατο περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους, όπου παραλίγο να συντελεστεί νέα σιδηροδρομική τραγωδία.

Ο ίδιος επιτέθηκε εκ νέου στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο, οι οποίοι επιμένουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα του μέσου μεταφοράς, λέγοντας πως «δεν μπορεί ένα τραγικό περιστατικό να είναι άλλοθι για να μην γίνεται τίποτα ή δικαιολογία για κάποιους να ακυρώνουν το μέσο αυτό. Ακυρώνουν το μέσο ενώ τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο».

«Οι μηχανοδηγοί που λένε βάλτε τηλεδιοίκηση εκεί που γίνονται τα έργα είναι σαν να σας λέω εγώ πετάξτε με ελικόπτερο τώρα. Λένε κάτι που εις γνώση τους ξέρουν ότι δεν γίνεται. Πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν για άλλη μία φορά ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση εκτός από ανάλγητη ζει και σε μία δική της πολιτική «γυάλα».

Η παραλίγο τραγωδία που ευτυχώς δε συνέβη ποτέ στον Προαστιακό, έδειξε πως ενάμιση χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών, σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των σιδηροδρόμων δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Και πως να γίνει αυτό από τη στιγμή που για να υπάρξουν αλλαγές πρέπει να υπάρξει πρώτα αλλαγή νοοτροπίας και αλλαγή σκέψης.

Αλλαγή στη νοοτροπία δεν υπάρχει και συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: Η αλαζονεία μεγεθύνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις