Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Φράχτης Έβρου: Απομένει 1 χιλιόμετρο για να ολοκληρωθεί το νέο τμήμα των 35 χιλιομέτρων

 


Φράχτης Έβρου: Απομένει 1 χιλιόμετρο για να ολοκληρωθεί το νέο τμήμα των 35 χιλιομέτρων

Σκέφτεται να κάνει τεστ DNA έπειτα από ένα σχόλιο της συζύγου του πάνω σε καβγά – «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά κοιτάω την κόρη μου και…»


 Στην ένταση ενός καβγά, όλοι μας έχουμε πει πράγματα που δεν είναι αλήθεια, μόνο και μόνο για να πληγώσουμε τον άλλον. Ένας σύζυγος όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τα έντονα λόγια της γυναίκας του, με τα οποία υπαινίχθηκε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού του.

Σάκης Ρουβάς: «Με έχουν Xλευάσει – Πού να ήξεραν ότι έπειτα από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα»


 Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε πρόσφατα σε συναυλία του ένα από τα παράπονα, που έχει σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί στα τόσα χρόνια καριέρας.

Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις τους, στη σκιά της σεληνιακής έκλειψης

 


Στις 18  Σεπτεμβρίου 2024, στο επίκεντρο βρίσκεται μια μερική σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων.

«Φοβάμαι να κυκλοφορώ»: H Mαρτυρία γυναίκας για το τέλος της Δύσης που σόκαρε τον Musk, vid - «Ουάου», ήταν η αντίδρασή του.


 Το βίντεο-δημόσια εξομολόγηση μίας νεαρής Ισπανίδας αναδημοσίευσε ο Έλον Μασκ, εκφράζοντας την έκπληξή του για τη δραματική επιδείνωση της ποιότητας ζωής και ασφάλειας στα δυτικά κράτη.

H γυναικάρα με τα KOKKINA: Η Δήμητρα Ματσούκα έσκασε ντυμένη έτσι στο θέατρο και την χάζευαν μέχρι και οι σεκιούριτι


 Η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα που τόνισε το μαύρισμά της και την άψογη σιλουέτα της.

Σκίουρος «λαθρεπιβάτης» αρνήθηκε να αποβιβαστεί από Tρένο στη Βρετανία


 Δρομολόγιο τρένου στη Βρετανία ακυρώθηκε όταν ένα ζευγάρι σκίουρων επιβιβάστηκε σε αυτό και ο ένας από τους δύο αρνήθηκε να αποβιβαστεί, ανέφερε σήμερα, Τετάρτη 18/09 η διαχειρίστρια εταιρεία Great Western Railway (GWR).

Eπεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.


 Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (17/09) στην ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά, που σημειώθηκε στον Κολωνό, και συγκεκριμένα στην πλατεία Πέτρουλα.

Hγέτης Χεζμπολάχ Νασράλα προς Ισραήλ για τις Bομβιστικές επιθέσεις σε Λίβανο: «Γελάστε τώρα γιατί σε λίγο θα κλάψετε πολύ»! - Δηλώσεις που δείχνουν ότι η Μέση Ανατολή πλέον μπορεί να εμπλακεί σε έναν ατελείωτο πόλεμο


 Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα πραγματοποίησε διάγγελμα-προειδοποίησης μετά τις εκρήξεις βομβητών που χρησιμοποιούν τα μέλη της οργάνωσης σε ολόκληρο τον Λίβανο που όπως όλα δείχνουν ήταν οργανωμένο από το Ισραήλ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

EKTAKTO: Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Μ.Νετανιάχου να εισβάλει στον Λίβανο - Θεωρούν ότι έχουν απενεργοποιήσει την διοίκηση της λιβανικής οργάνωσης-πολιτοφυλακής με τους βομβητές-βόμβες


 Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμή το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ εξουσιοδότησε “εν λευκώ” τον Μ.Νετανιάχου και τον ΥΠΑΜ Γκάλαντ «να αναλάβουν κάθε αναγκαίο στρατιωτικό μέσο κατά της Χεζμπολάχ, ακόμα και αν αυτό απαιτεί πλήρη εμπλοκή», δηλαδή ουσιαστικά τους έδωσε έγκριση να εισβάλουν στον Λίβανο.

Εφιάλτης για γυναίκα: Tυφλώθηκε από βαφή μαλλιών που χρησιμοποίησε στο σπίτι - Oι εξετάσεις αποκάλυψαν βλάβη στον αμφιβληστροειδή


 Μια γυναίκα στη Γαλλία εμφάνισε αμφιβληστροειδοπάθεια, μια σοβαρή πάθηση που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε απώλεια όρασης, εξαιτίας ενός συστατικού που περιείχε η βαφή μαλλιών που χρησιμοποιούσε.

Bλέπεις μπλε ή πράσινο; Το τεστ που παίζει με την αντίληψη των χρωμάτων - Bλέπετε μπλε ή πράσινο; Αυτό το τεστ παίζει με την αντίληψη των χρωμάτων


 Ένας νευροεπιστήμονας συνειδητοποίησε ότι είχε εντελώς διαφορετική αντίληψη για το πράσινο και το μπλε από τη σύζυγό του. Έτσι, σχεδίασε έναν διαδραστικό ιστότοπο που έχει συγκεντρώσει από 1,5 εκατ. επισκέψεις.

Ο.Η.Ε. κατά Ισραήλ: Να φύγετε από τα παλαιστινιακά εδάφη μέσα σε 12 μήνες

 


Χαμός στην Μέση Ανατολή

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ζήτησε σήμερα να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή στα παλαιστινιακά εδάφη εντός των επόμενων 12 μηνών και να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ, με ένα ψήφισμα που δεν είναι δεσμευτικό και ήδη καταγγέλθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση.

Tι άλλο θα φτιάξουν! Η ανατριχιαστική λάμπα που περπατάει στο σκοτάδι σε πόδια αράχνης – video

 


Ένας Ιάπωνας μηχανικός πληροφορικής δημιούργησε μια ανατριχιαστική νυχτερινή λάμπα που σέρνεται πάνω σε ρομποτικά πόδια αράχνης και σας οδηγεί στην τουαλέτα στη μέση της νύχτας.

Από το Echelon στο PRISM: Μια πιθανή «σκοτεινή» πτυχή του φρικτού χτυπήματος στον Λίβανο - Τρόμος άλλου επιπέδου... Εμπλοκή των ΗΠΑ;;;


 Η πρόσφατη έκρηξη τηλεειδοποιητών στον Λίβανο θα μπορούσε να έχει προκληθεί από παρεμβολές στο λογισμικό που είναι υπεύθυνο για την φόρτιση των συσκευών, είπε στο Sputnik ο Alexei Leonkov, στρατιωτικός αναλυτής, σε μία ένδειξη πως ο πόλεμος πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο!

Νέα μοντέλα AI Mπορούν να συλλογίζονται και να σκέφτονται…«σαν άνθρωποι» - Το OpenAI που υποστηρίζεται από τη Microsoft προσθέτει νέα μοντέλα o1 και o1-mini στο ChatGPT.


 Ο δημιουργός του ChatGPT, OpenAI, κυκλοφόρησε μια νέα σειρά μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης που έχουν σχεδιαστεί για να συλλογίζονται σε πιο δύσκολες εργασίες, όπως κάνουν οι άνθρωποι.

Βουλγαρία: Πάνω από 40.000 μετανάστες προσπάθησαν να εισέλθουν από την Τουρκία από τις αρχές του έτους


 Συνολικά 40.210 άνθρωποι επιχείρησαν να εισέλθουν στη Βουλγαρία μέσω των βουλγαροτουρκικών συνόρων από την αρχή της χρονιάς έως τις 9 Σεπτεμβρίου, δήλωσε σήμερα ο υπηρεσιακός

Titan: Οι πρώτες εικόνες από την ουρά του υποβρυχίου στον βυθό


 Τις πρώτες εικόνες του υποβρύχιου σκάφους Titan που βυθίστηκε καθώς κατευθυνόταν προς το ναυάγιο του Τιτανικού έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική ακτοφυλακή, την ώρα που ξεκίνησε η δημόσια ακρόαση για τον θάνατο πέντε ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό.

Mόσχα: «Οι μαζικές εκρήξεις στο Λίβανο ήταν εσκεμμένη ενέργεια για να προκληθεί ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή» - Mε προσωπική εντολή του Νετανιάχου έγινε το χτύπημα κατά της Χεζμπολάχ σύμφωνα με τους Αμερικανούς


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Εσκεμμένη ενέργεια που έχει ως στόχο να προκαλέσει έναν μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή θεωρεί η Ρωσία τις μαζικές εκρήξεις που σημειώθηκαν χθες 17/9 στον Λίβανο όταν ανατινάχτηκαν χιλιάδες, παγιδευμένοι με εκρηκτικά βομβητές, που έφερα πάνω τους οι μαχητές της Χεζμπολάχ.

Τα 7 σημάδια ότι ένας φίλος προσπαθεί κρυφά να σας αποφύγει, σύμφωνα με την ψυχολογία


 Έτυχε ποτέ να νιώσετε ότι κάποιος φίλος σας απομακρύνεται, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος; Μπορεί η αίσθηση αυτή να μην είναι μόνο στη φαντασία σας…

Τσεχία: Αμαξοστοιχία παραβίασε κόκκινο και καρφώθηκε σε ακινοποιημένο τρένο – Δεκάδες τραυματίες


 Τουλάχιστον 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ελαφρά, όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν το πρωί στην Πράγα.

«Μαλλιοτράβηγμα» Σ.Μπιμπίλα με Σ.Φασουλή στην κηδεία του Ν.Καρύδη «Αρπάχτηκαν» για Zητήματα που αφορούν το κίνημα του MeToo και την υπόθεση του Π.Φιλιππίδη


 O Σπύρος Μπιμπίλας και o Σταμάτης Φασουλής διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

ALERT - Λίβανος: Αναφορές για νέες εκρήξεις Τι μεταδίδουν ισραηλινά MME

 


Αναφορές για νέες εκρήξεις -αυτή τη φορά ασυρμάτων που χρησιμοποιούσε η Χεζμπολάχ- στη Βηρυτό και την Τύρο του Λιβάνου κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

EKTAKTO - Αυτοκίνητο με εκρηκτικά εντοπίστηκε στον χώρο της ομιλίας του Ν.Τραμπ – Για λάθος κάνουν τώρα λόγο οι Αρχές Ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί

 


Οι αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ εντόπισαν σήμερα (18/9) το απόγευμα εκρηκτικά σε αυτοκίνητο κοντά στο χώρο συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Λονγκ Άιλαντ και πλέον αρκετοί πολίτες αναρωτιούνται τι επιζητούν ορισμένοι λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές. 

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντάει στη Ματίνα Παγώνη για την σχέση της – «O καθένας κάνει ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά»

 


Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του Γρηγόρη Μπάκα και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα. Στη συνέχεια, η ηθοποιός – επιχειρηματίας ενημερώθηκε για τα σχόλια της Ματίνας Παγώνη αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Oι καρχαρίες «αλώνουν» την Μεσόγειο: Κατασπαράχθηκε λουόμενη στην Ισπανία! Τη χρονιά που πέρασε καταγράφηκαν παγκοσμίως 69 επιθέσεις καρχαριών που προκάλεσαν τον θάνατο δέκα ανθρώπων


 Την ζωή της έχασε μια Γερμανίδα τουρίστρια στην Ισπανία, όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία. Η άτυχη γυναίκα πέθανε από καρδιακή ανακοπή κατά την διακομιδή της σε νοσοκομείο της Λας Πάλμας.

Airbnb: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην λειτουργία της αγοράς - Οι νέοι κανόνες και ρυθμίσεις που θα ισχύσουν


 Η επέκταση των βραχυχρόνιων μισθώσεων, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές περιοχές, έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, από την αύξηση των ενοικίων έως και την αλλαγή της κοινωνικής δομής στις γειτονιές.

efood από την οθόνη στο ράφι: Πώς τα efood local ξαναγράφουν τους κανόνες της λιανικής - Στρατηγική επίθεση για την κατάκτηση του τζίρου των 2 δισ. Ευρώ στη μικρή λιανική - Τι μέλλει γενέσθαι με τα Kiosky's


 Με στόχο την κατάκτηση μεγαλύτερων μεριδίων στην αγορά της μικρής λιανικής, η οποία ανέρχεται σε περίπου 2 δισ. ευρώ, η efood επεκτείνεται στο φυσικό δίκτυο αγορών με δύο καταστήματα efood local στην Αττική (Γουδή και Χαλάνδρι). Tα καταστήματα αυτά θα λειτουργούν 365 ημέρες το χρόνο (συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών) με διευρυμένο ωράριο, από τις 08:00 έως τις 02:00 καθημερινά και θα προσφέρουν πάνω από 2.000 προϊόντα, από σνακ και καφέ έως προϊόντα ψυγείου, καπνικά κ.τ.λ.

Ο Νίκολα Τέσλα περιγράφει ένα κινητό τηλέφωνο σε μια συνέντευξη το 1926

 


Ο Νίκολα Τέσλα περιγράφει ένα κινητό τηλέφωνο σε μια συνέντευξη που διεξήγαγε ο δημοσιογράφος Τζον Μπ. Κένεντι και δημοσιεύτηκε σε άρθρο στις 30 Ιανουαρίου 1926 στο περιοδικό Collier's.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη λειψυδρία – H εγκύκλιος που εκπέμπει SOS


Η Γεωργία Αδειλίνη, σε εγκύκλιό τηε, περιγράφει αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομες γεωτρήσεις αλλά και με την ανεξέλεγκτη λήψη ύδατος από νόμιμες γεωτρήσεις.

Τεστ προσωπικότητας: O τρόπος που περπατάς αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είσαι


 Αυτό το τεστ προσωπικότητας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο υπόσχεται να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είσαι.

Πού δίνουν NEO PANTEBOY Καραμανλής και Σαμαράς

 


Οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθούν και πάλι σε μια μεγάλη εκδήλωση και θα είναι μάλιστα και ομιλητές.

Γιατί στην Ελλάδα δεν «διώχνουμε» τα παιδιά από το σπίτι στα 18 όπως οι Ευρωπαίοι;


 Συνήθως, σε Ευρώπη και Αμερική, τα παιδιά ξέρουν από νωρίς πως μετά την ενηλικίωσή τους θα πρέπει να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους.

Γιατί η "πράσινη" ενέργεια το μόνο που παρ@γει είναι Mίζες και Xορηγίες! - VIDEO


 Γιατί η "πράσινη" ενέργεια το μόνο που παρ@γει είναι μίζες και χορηγίες!

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τα εμπόδια σήμερα – «Δεν θα συμβιβαστούν»

 


Η σημερινή μέρα αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για να ξεπεράσουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα εμπόδια.

Δικάζεται ο Ανδρέας Πάτσης για «off shore» και ανακριβές πόθεν έσχες


 Ποινική δίωξη, τόσο για ανακριβείς όσο και για ελλείπεις δηλώσεις Πόθεν Έσχες και μάλιστα κάτ’ εξακολούθηση, καθώς και για συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού, είχε ασκηθεί στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Ανδρέα Πάτση. Στο σκαμνί του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη (18/09) ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Τραγωδία στην KPHTH: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου στο φαράγγι της Σαμαριάς


 Τραγωδία στην Κρήτη, με μία γυναίκα πεζοπόρος να χάνει τη ζωή της έπειτα από πτώση βράχων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο φαράγγι της Σαμαριάς, εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής.

Σκοτεινή Yλη: Tο μεγαλύτερο πείραμα μέχρι σήμερα δεν κατέγραψε τίποτα απολύτως

 


Κανένα σήμα δεν ανιχνεύθηκε σε 280 ημέρες μετρήσεων, ένα αρνητικό αποτέλεσμα που περιορίζει κατά πέντε φορές τις ιδιότητες που πρέπει να έχουν τα υποθετικά σωματίδια για να μην έχουν καταγραφεί ως τώρα.

Ορατό από το διάστημα το πυρηνικό «μανιτάρι» μέσα στη Ρωσία! vid - Αποκαλυπτικά δορυφορικά πλάνα!


 Παρά την εκστρατεία… αποσιώπησης του γεγονότος, τα social media σε Δύση και Ρωσία έχουν «βουίξει» σχετικά με το πρώτο πυρηνικό πλήγμα του ΝΑΤΟ μέσα στη Ρωσία!

«Γυναίκα έβαλε τα κλάματα»: Απίστευτη καταγγελία Ραγκούση για Κασσελάκη, vid - «Δεν είναι Mόνο η κα Νοτοπούλου».


 Οξυμένο όσο ποτέ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώην και νυν στελέχη ανταλλάσουν βαριές κατηγορίες, με φόντο τις εσωκομματικές κάλπες που έρχονται.

Σχεδιάζουν να γεμίσουν τον Ειρηνικό Ωκεανό με σίδηρο έως το 2026! Ο απίστευτος λόγος


 Οι επιστήμονες έχουν προτείνει μια αμφιλεγόμενη μέθοδο για την καταπολέμηση... της "κλιματικής αλλαγής"! Σχεδιάζουν να γεμίσουν με σίδηρο μια τεράστια λωρίδα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η αδελφή του ζητάει διαρκώς χρήματα – «Nιώθω ότι με θεωρεί δεδομένο»


 Πολλοί άνθρωποι δεν υπολογίζουν τα χρήματα μπροστά στην οικογένεια. Ωστόσο, όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται, μπορεί να οδηγήσει εκείνον που προσφέρει και βοηθά ν’ αναρωτηθεί αν οι άλλοι τον αγαπούν το ίδιο, ή αν τον εκμεταλλεύονται.

Μόνο αν έχετε αετίσια ματιά θα βρείτε το παγωτό σε 7 δευτερόλεπτα


 Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα δοκιμάσει την παρατηρητικότητά σας και τις δεξιότητές σας. Αν σας αρέσουν οι οπτικές ψευδαισθήσεις, τότε θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη, που παράλληλα αποτελεί και ένα διαφορετικό τεστ IQ.

Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Mόνη στην εκπομπή η Ανθή Βούλγαρη Βρέθηκε εκτός εκπομπής


 Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και για αυτό το λόγο δεν έδωσε σήμερα το παρών στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», με τη συμπαρουσιάστρια του Ανθή Βούλγαρη να τονίζει  πως ο συνεργάτης της αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Αδειάζει η κλεψύδρα για αιτήσεις στις Ανώτερες Σχολές της ΔΥΠΑ – H διαδικασία Bήμα-Bήμα


 Λίγα 24ωρα απέμειναν για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής σε 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) της ΔΥΠΑ για το έτος 2024-25.

Καγκελάριος: Η επέκταση της Fourlis, η άνοδος της Μυτιληναίος και η Mεγαλύτερη πώληση στο Ελληνικό


 Αμερικανικές αγορές : Περίμεναν νέα από την FED, ήρθαν καλά μαντάτα από τις πωλήσεις λιανικής