Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: O δράστης Eίχε εκδώσει βιβλίο κατά του πρώην προέδρου - Για χρόνια, επέκρινε όχι μόνο τον Τραμπ, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, περιγράφοντας τον Τραμπ ως «την επιλογή μου» στις προεδρικές εκλογές του 2016


 Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση και το παρελθόν του Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, ο οποίος φέρεται να είναι ο 58χρονος συλληφθείς για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ το μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα) στη λέσχη γκολφ της Φλόριντα.

Xαμογελούσε ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ! Χαμός με το αυτοκόλλητο σε αμάξι έξω από το σπίτι του - Τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν

 


Ο ύποπτος για την δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ χαμογελούσε πριν από την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στην Φλόριντα την

Τεστ IQ: Μπορείτε να σχηματίσετε 6 τρίγωνα μετακινώντας 4 σπίρτα; Έχετε 12 δευτερόλεπτα


 Ένα νέο τεστ IQ δυσκολεύει τους χρήστες των social media. Είστε αρκετά ευφυείς για να το λύσετε; Έχετε μόνο 12 δευτερόλεπτα στην διάθεσή σας.

Προσέλαβε vτετέκτιβ για να παρακολουθεί την αρραβωνιαστικιά του – «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που ανακάλυψε, μου ράγισε η καρδιά»


 Ένας άνδρας εξηγεί ότι, έπειτα από κάποιες υποψίες που είχε για την αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει στις διακοπές της.

«Διαγράψτε Mε από τη ΝΔ, δεν προστατεύει πλέον τις αξίες του Ελληνισμού!»

 


Την αποχώρηση του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μυκηνών- Άργους Δημήτρης Καμποσος.

Νέα δημοσκόπηση: Εδραιώνεται στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ - Ποιά τα ποσοστά


 Δημοσκόπηση της ALCO για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA δείχνει την Νέα Δημοκρατία πρώτη με μειωμένο ποσοστό, το ΠΑΣΟΚ να εδραιώνεται πλέον στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει την πτωτική του πορεία!

Σεφερλής: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, θα περάσουμε καλά» H απάντηση σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές


 Πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει γίνει ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τη φετινή του καλοκαιρινή παράσταση που γιορτάζει τα 20 χρόνια παραστάσεων στο Δελφινάριο.

Αστεροειδής σε μέγεθος γηπέδου πλησιάζει τη Γη: Ταξιδεύει με 40.000 χιλιόμετρα την ώρα - Ο αστεροειδής 2024 «ON» έχει μήκος 290 μέτρα και θα έρθει σε απόσταση 1 εκατομμυρίου χιλιομέτρων από τη Γη

 


Προειδοποίηση εξέδωσε η NASA για έναν αστεροειδή μεγέθους σταδίου που πρόκειται να πλησιάσει κοντά στη Γη, την Τρίτη (17/9).

Απάτη σε βάρος του EOΠΥΥ: Πώς ξεσκεπάστηκε η δράση του κυκλώματος – Συνταγογραφούσαν σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ

 


Νέες αποκαλύψεις για την μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ με τις εικονικές συνταγογραφήσεις που φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Bloomberg: Η Deutsche Bank εξετάζει τρόπους να εμποδίσει την εξαγορά της Commerzbank από την UniCredit


 Η Deutsche Bank διερευνά επιλογές για να δυσκολέψει την UniCredit να εξαγοράσει την Commerzbank, εξετάζοντας πώς ή αν θα αντιδράσει σε μια πιθανή συμφωνία που θα δημιουργούσε έναν τεράστιο ανταγωνιστή στην εγχώρια αγορά της, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Αλλοδαπός ναρκομανής επιχείρησε να σφάξει αστυνομικό στο Κολωνάκι! - Σώθηκε με το Eνα Bήμα πίσω που έκανε, αποφεύγοντας τη λεπίδα για ελάχιστα εκατοστά


 Αλλοδαπός ναρκομανής επιχείρησε να σφάξει αστυνομικό μέσα στην «καρδιά» του Κολωνακίου όταν του ζήτησε να αποχωρήσει από το πάρκο!

Αυτός είναι ο ύποπτος για την δεύτερη προσπάθεια να σκοτωθεί ο Τραμπ! Ήταν υπέρ της Oυκρανίας - Τι μεταδίδεται...


 Ο ύποπτος για τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας 58χρονος κάτοικος της Φλόριντα!

Φρίκη στην Ελβετία: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς – H στιγμή που ο πατέρας της ανακάλυψε τη «μαύρη σακούλα»


 Στις 13 Φεβρουαρίου του 2024, ο πατέρας της Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς ήρθε αντιμέτωπος με τη συγκλονιστική αποκάλυψη ενός φρικτού εγκλήματος.

Τεστ προσωπικότητας: O τρόπος που κάθεστε αποκαλύπτει το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σας


 Αυτό το τεστ προσωπικότητας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο υπόσχεται να αποκαλύψει το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σας, ανάλογα με τον τρόπο που κάθεστε.

Συναγερμός στο Πέραμα: Pύπανση της θάλασσας με μαζούτ! (φωτο)



 Άμεσα στο σημείο έσπευσε ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περάματος, ενώ

Nέες επιβαρύνσεις για χιλιάδες πολίτες φέρνει η υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων για φυσικές καταστροφές - Από πότε ισχύει

 


Ανατροπές έρχονται το επόμενο έτος στην ασφαλιστική αγορά και ειδικά στον κλάδο των γενικών ασφαλειών.

H νέα Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Το χρονικό της επίθεσης – Ο φερόμενος ως δράστης ήθελε να πολεμήσει στο πλευρό της Ουκρανίας


Την Κυριακή, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγινε στόχος μιας «απόπειρας δολοφονίας», όπως χαρακτηρίστηκε από το FBI, στο γήπεδο γκολφ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Η απόπειρα αυτή σημειώθηκε μόλις εννέα εβδομάδες μετά από την προηγούμενη επίθεση εναντίον του και γεννά ερωτήματα για τις επιχειρήσεις των Μυστικών Υπηρεσιών.

Γελάει o κόσμος....

 


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Nέα απόπειρα κατά του Τραμπ με καλάσνικοφ; Χαμός στις ΗΠΑ, ΒΙΝΤΕΟ


 Εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη!

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής» μετά από πυροβολισμούς που

Μεντβέντεφ: Λένε πως είμαστε “όλο λόγια”, αλλά αν ρίξουμε πυρηνικά δεν θα υπάρχει επιστροφή - «Φοβάστε να παραδεχθείτε ότι η υπομονή μας τελειώνει».

 


Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το επικείμενο «πράσινο φως» της Δύσης για χτυπήματα με όπλα μεγάλης, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους νομίζουν πως η Ρωσία είναι «όλο λόγια» σε ό,τι αφορά την «πυρηνική» απάντηση στο ΝΑΤΟ.

Γερμανός υποστράτηγος για Kουρσκ: «Για πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ΠΠ ξένα στρατεύματα έχουν καταλάβει ρωσικό έδαφος» «Οι Ουκρανοί πρέπει να κτυπήσουν από εκεί που εξορμούν τα ρωσικά βομβαρδιστικά»

 


Συνέντευξη στην γερμανική τηλεόραση έδωσε ο υποστράτηγος του γερμανικού Στρατού Christian Freuding ο οποίος αιτιολόγησε την ανάγκη η Ουκρανία να κτυπήσει βαθιά εντός τγης ρωσικής επικράτειας,

Tα πρώτα μέτρα που δείχνουν αλλαγή στην Ευρώπη! MME προειδοποιούν για «σκοτεινές εποχές» - Τι αναφέρεται


 Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ευρώπη, μια ανησυχητική τάση έχει εμφανιστεί στην Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία χρόνια, που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας.

Το κρίσιμο λάθος της Δύσης με την Ρωσία! Tώρα είναι αργά για τους διεθνιστές

 


Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να είχαν μετατρέψει τη Ρωσία σε ένα συνηθισμένο, πειθήνιο πελατειακό κράτος, σύροντας τη χώρα στην ΕΕ τη δεκαετία του 1990.

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης - H διαδρομή του στο λαϊκό τραγούδι


 Πέθανε σήμερα Κυριακή (15/9) σε ηλικία 81 ετών ο τραγουδιστής, Κώστας Καρουσάκης.

Συναγερμός από την εξαφάνιση 50χρονου στην Xαλκιδική - Πιθανόν σε κίνδυνο η ζωή του


 Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στην Χαλκιδική από την εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα από την Νέα Σκιώνη την περασμένη Πέμπτη.

Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική - Συνελήφθη από την Τροχαία


 Στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική προχώρησε η Τροχαία Λαμίας.    

Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος της Blackwater στην Βενεζουέλα – Η χώρα έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο! - Τι δήλωνε ο CEO της Blackwater Ερικ Πρινς


 Μετά την σύλληψη δύο Ισπανών και τριών Αμερικανών από την αστυνομία της Βενεζουέλας με την κατηγορία πως υπάρχει «σχέδιο αποσταθεροποίησης» της χώρας λόγω αμφισβήτησης της νίκης του Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές, ΗΠΑ και Ισπανία διαψεύδουν κάθε ανάμιξη σε κάτι τέτοιο.

Oχτώ προγράμματα που δίνουν λύσεις στο «Στεγαστικό» - Ποιους αφορά


 Τον Ιανουάριο του 2025 θα ανοίξουν τα δύο νέα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής που παρουσίασε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ενώ βελτιώσεις έρχονται στο «Ανακαινίζω Νοικιάζω» και στα υπόλοιπα στεγαστικά προγράμματα του υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. 

Προς διαγραφή ο Κασσελάκης για να Mην είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ - Έντονο το παρασκήνιο.

 


«Παράθυρο» ευκαιρίας για την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν όλο και περισσότερα στελέχη του κόμματος.

Εμβόλια χωρίς ένεση – Η Vaxxas προετοιμάζεται για τις Mελλοντικές «πανδημίες»

 


Η αυστραλιανή και αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Vaxxas θα δοκιμάσει ένα νέο εμβόλιο της γρίπης των πτηνών το οποίο δεν θα απαιτεί βελόνες και ενέσεις.

Αυτή η επικίνδυνη γυναίκα είναι για δέσιμο – video - Δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούν για την περίπτωση της Καμάλα Χάρις, όπου ακόμα και ο υπερήλικας Μπάιντεν μπροστά της μοιάζει με διάνοια!

 


Μετά το πρότερο βίντεο όπου η ίδια σε νέα εμφάνισή της αρχίζει να γελάει ακατάπαυστα χωρίς κανέναν λόγο και να ξεστομίζει ακαταλαβίστικες προτάσεις, viral έχει γίνει ένα απόσπασμα από το πρόσφατο debate της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία - Τουλάχιστον 23 τραυματίες

 


Έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή (15/9) στη Σακάρια της Τουρκίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες. 

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι πρόεδροι «αποκαλύφθηκαν» στην KE - Αντιπαράθεση για την επόμενη μέρα


 Σε πεδίο αντιπαράθεσης εξελίχθηκε η τοποθέτηση των έξι υποψηφίων για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του πρώτου γύρου των εσωτερικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου με τους τόνους να ανεβαίνουν σε αρκετά σημεία των ομιλιών. Στο προσκήνιο από τους περισσότερους υποψηφίους, η... απουσία του κόμματος από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, καθώς όπως σημείωσαν παρά τη φθορά της Νέας Δημοκρατίας, τα ποσοστά στις Ευρωεκλογές δεν ήταν αυτά που περίμεναν.

Σε επιπρόσθετα μέτρα ενίσχυσης της ασφάλειας προχωρά ο OΣΕ μετά τα νέα ατυχήματα


 Στην άμεση λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών μετά την πρόσφατη πρόσκρουση αμαξοστοιχίας με δένδρο στην Σφενδάλη, προχωρά ο ΟΣΕ.  

Η Μελάνια Τραμπ κατακεραυνώνει την έφοδο του FBI στο σπίτι της στη Φλόριντα με νέο βίντεο

 


Η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της Χ το πρωί του Σαββάτου που κατακεραυνώνει το FBI για την επιδρομή στο σπίτι της στο Μαρ-α-Λάγκο το 2022 και είπε ότι θα πρέπει να είναι μια «προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς».

H OYKPANIA ποντάρει στους πυραύλους της Δύσης – Θα απαντήσει ο Πούτιν με πυρηνική δοκιμή;

 


Οι επιλογές που θα έχει στο τραπέζι ο Πούτιν για αντίποινα αν η Ουκρανία πάρει άδεια να χρησιμοποιήσει πυραύλους της Δύσης μπορεί να περιλαμβάνουν επιθέσεις σε βρετανικούς στρατιωτικούς στόχους κοντά στη Ρωσία ή, στην πιο ακραία περίπτωση, μια προειδοποιητική πυρηνική δοκιμή, εκτιμούν τρεις αναλυτές που μίλησαν στο Reuters.

Περίπου 1,5 εκατ. εργαζόμενοι στο μέτρο της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας - Τι δείχνουν τα στοιχεία

 Ιδιαιτέρως ικανοποιητική κρίνεται η έως τώρα εφαρμογή του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, γεγονός που καταδεικνύεται από την αύξηση των δηλωθεισών υπερωριών σε σχέση με τα προηγούμενα έτη στους κλάδους οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στο μέτρο.

Ο Σ.Κασσελάκης κράτησε τα «κλειδιά» των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – H κίνηση μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας Έδωσε εντολή άρσης του πληρεξουσίου με το οποίο ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά ζητήματα


 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την Παρασκευή (13/9) ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή άρσης του πληρεξουσίου με το οποίο ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά ζητήματα του κόμματος.

Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν – «Τέλος οι κακές αναμνήσεις»

 


Τα άστρα σήμερα στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς τρεις μεταβάσεις κάνουν την ημέρα αυτή υπέροχη.

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό 23χρονου από τρεις άντρες – Ανάρτησαν στο διαδίκτυο τις πράξεις τους


 Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού και η βιντεοσκόπηση της αδιανόητης πράξης ενός 23χρονου από τρεις άντρες στη Θεσσαλονίκη.

Kαρκίνος: Δημιούργησαν μοντέλο AI για τη διάγνωσή του – Επικεφαλής Eλληνίδα ερευνήτρια


 Ένα προηγμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), ικανό να συμβάλει στην παθολογική ανάλυση και τη διάγνωση του καρκίνου, δημιούργησε ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής την Ελληνίδα ερευνήτρια, Μαριάννα Ραψομανίκη, από το Biomedical Data Science Center του Πανεπιστημίου της Λωζάνης και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης, στην Ελβετία.

Τα 9 βήματα του ολέθρου! Αυτό θα γίνει εάν χάσει ο Τραμπ τον Νοέμβριο, vid - Εν πολλοίς ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια.

 


Ένα ιδιαίτερα δυστοπικό βίντεο που αποτυπώνει την πραγματικότητα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ανήρτησε ο Έλον Μασκ.

Ουρανοξύστης που «KAIEI» υδρογόνο και έχει αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα θα χτιστεί στην Αίγυπτο


 Η Νέα Διοικητική Πρωτεύουσα της Αιγύπτου, μια νέα πόλη που δεν έχει ακόμη ονομαστεί και βρίσκεται σε φάση κατασκευής έξω από το Κάιρο, θα περιλαμβάνει έναν ουρανοξύστη που τροφοδοτείται με υδρογόνο.

Bασιλιάς Κάρολος: Οι ευχές στον Πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλιά του – H φωτογραφία στα social media


 Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ευχήθηκαν στον πρίγκιπα Χάρι χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας στα social media ένα μήνυμα για τα 40α γενέθλιά του Δούκα του Σάσεξ το πρωί της Κυριακής 15/9.

H στιγμή της σύλληψης του εθνικού βιαστή της Γαλλίας Πώς πέρασαν χειροπέδες στον Ντομινίκ Πελικό την ώρα που φωτογράφιζε γυναίκες σε σούπερ μάρκετ, κάτω από τις φούστες τους, με το κινητό


 Αν δεν είχε παρεμβεί ο σεκιουριτάς, τότε το  «Τέρας της Αβινιόν» θα συνέχιζε το… έργο του ανενόχλητο. Αυτή την κομβική στιγμή για την υπόθεση που έχει συνταράξει τη Γαλλία, αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη, φέρνει στη δημοσιότητα το γαλλικό ΜΜΕ «Paris Match».

Το περιπεκτικό μήνυμα των Χούθι στα εβραϊκά: «Δώστε προσοχή στο μήνυμα του ηγέτη μας»

 


Ένα περιπεκτικό μήνυμα στα εβραϊκά ανέβασαν οι αντάρτες Χούθι στο «Χ» λίγη ώρα μετά την εκτόξευση πυραύλου στο κεντρικό Ισραήλ. 

«Έφυγε» από την ζωή ο καθ. Αντώνης Φώσκολος: O ερευνητής των ελληνικών υδρογονανθράκων - «Αμύθητος θησαυρός στα χέρια της Ελλάδας»


 «Έφυγε», σε ηλικία 94 ετών, ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.

Μπιλ Γκέιτς: «Θα Zήσουμε πόλεμο ή πανδημία μέσα στα επόμενα 25 χρόνια» «Οι πολλές αναταραχές στη σημερινή εποχή θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν έναν μεγάλο πόλεμο» είπε ο Μπιλ Γκέιτς


Αν ο πλανήτης καταφέρει να αποφύγει έναν νέο παγκόσμια πόλεμο μία νέα σαρωτική πανδημία είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσει μέσα στα επόμενα 25 χρόνια, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Έκανε τεστ DNA για πλάκα και έπαθε σοκ με τα αποτελέσματα – «Ανακάλυψα ότι μεγαλώνω τον γιο ενός αγνώστου»

 


Μια μητέρα μοιράζεται το σοκ που βίωσε όταν, έκανε «για πλάκα» ένα τεστ DNA και δεν πίστευε στα μάτια της με τα αποτελέσματα.

Σύνταγμα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για παρατημένο σάκο στον Αγνωστο Στρατιώτη

 


Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. όταν εντοπίστηκε παρατημένο ποδήλατο με τοποθετημένο σάκο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις