Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

«Κατέληξα στο νοσοκομείο μετά την απώλεια 63 κιλών» – Όσα εξομολογείται γυναίκα που κατάφερε να χάσει βάρος ύστερα από τεράστια προσπάθεια


 Μια 39χρονη γυναίκα έπρεπε να ταξιδέψει στη Λιθουανία αφού βρήκε έναν τρόπο να μειώσει δραματικά το βάρος της. Η Carlie Line κατάφερε να χάσει 63 κιλά μετά από πολλά χρόνια πάλης με το βάρος της. Όμως, η μεταμόρφωση αυτή την ανάγκασε να ταξιδέψει στη Λιθουανία για μία εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Πώς η Carlie κατάφερε να χάσει 63 κιλά

Η Carlie Line διαγνώστηκε με παθολογική παχυσαρκία και αποφάσισε ότι έπρεπε να χάσει κιλά. Λόγω του βάρους της είχε κατάθλιψη και άγχος και στα 30 της χρόνια, απέφευγε να βγαίνει από το σπίτι καθώς φοβόταν μήπως κάποιος κάνει άσχημα σχόλια για την εμφάνισή της.

Η 39χρονη γυναίκα εξομολογήθηκε: «Ήμουν υπέρβαρη ως παιδί και στην ενήλικη ζωή. Το βάρος μου ανέβαινε και κατέβαινε, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να πέσω κάτω από 113 κιλά. Δεν ζούσα, ουσιαστικά επιβίωνα. Δεν μπορούσα να φροντίσω ούτε την κόρη μου. Δούλευα, αλλά έπρεπε να κάθομαι όλη μέρα.

Ο γιατρός μου είδε πόσο πολύ προσπαθούσα να χάσω βάρος και αποφάσισε – επειδή είχα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση – ότι ήταν καλύτερο για μένα να κάνω γαστρικό bypass».

Από την απώλεια βάρους στην χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση δέρματος: Η μεταμόρφωση της Carlie

Η Carlie έχασε 25 κιλά πριν από το χειρουργείο το 2020 και άλλα 36 κιλά μετά, αλλά έμεινε με περίσσεια δέρματος που την έκανε να νιώθει άβολα και ανασφαλής. «Κάνεις πρόοδο στη ζωή σου και μετά καταλήγεις πίσω στην αρχή. Έμοιαζα ξεφουσκωμένο μπαλόνι. Ήταν επίσης άβολο και έδειχνε απαίσιο με τα ρούχα».

«Κέρδισα τόση αυτοπεποίθηση από την απώλεια βάρους, αλλά ακόμα δεν μπορούσα να κάνω τα πράγματα που ήθελα, όπως να φορέσω ένα μπικίνι και να κολυμπήσω σε μια πισίνα. Έτσι, αποφάσισα κάνω εγχείρηση αφαίρεσης δέρματος».

Κλινικές του Λονδίνου της ζητούσαν 17.000 λίρες για ένα μόνο χειρουργείο, οπότε έψαξε στο διαδίκτυο και βρήκε την Nordesthetics Clinic στη Λιθουανία. Εκεί, το χειρουργείο της κόστισε περίπου 10.000 για ένα πλήρες body lift, μείωση στήθους και ένα ανόρθωση χεριών.

Οι φίλοι και οι γνωστοί της Carlie τώρα δεν την αναγνωρίζουν στο δρόμο καθώς φαίνεται πολύ διαφορετική. «Δεν με γνωρίζουν κυριολεκτικά πια. Μου έχουν πει ότι έχω χάσει βάρος και μοιάζω ακριβώς με τη μητέρα μου. Και είναι όμορφη, οπότε θα το θεωρήσω ως το μεγαλύτερο κομπλιμέντο. Νιώθω τόσο διαφορετική τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις