Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 5 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στις σχέσεις τους έως τα τέλη Οκτωβρίου – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»


 Μπορεί μια αστρολογική πρόκληση να δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα για πολλούς. Ωστόσο, πέντε ζώδια θα δουν βελτίωση στις σχέσεις τους όλο τον Οκτώβριο του 2024. Παράλληλα, είναι το τέλος για πολλές ανάδρομες φάσεις και εκλείψεις.

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την ηλιακή έκλειψη του Ζυγού της Νέας Σελήνης. Η  Νέα Σελήνη σηματοδοτεί τα ξεκινήματα, αλλά οι ηλιακές εκλείψεις φέρνουν απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σας.

Ενώ πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας και να κάνετε κάποια βήματα προς την εκπλήρωση των στόχων σας, πρέπει επίσης, να δημιουργήσετε περιθώριο ώστε να έρθει κάτι νέο.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Ερμής μετατοπίζεται στον Σκορπιό, φέρνοντας βάθος και ένταση στις ρομαντικές σας σχέσεις και περιβάλλοντάς σας με αγάπη.

Ο Ερμής στον Σκορπιό σας βοηθά όχι μόνο να προσελκύσετε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, αλλά φέρνει και μια ισχυρότερη πνευματική σύνδεση στη σχέση σας.

Αυτό το πνεύμα εξερεύνησης και περιπέτειας, είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει στον Τοξότη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μια ήπια υπενθύμιση ότι η αγάπη είναι ένα ταξίδι και όχι ένας συγκεκριμένος προορισμός.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα προκύπτουν με την Πανσέληνο στον Κριό,  την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Μπορεί να μην είναι έκλειψη, αλλά συνδέεται με τη μεγάλη Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό που συνέβη στις 8 Απριλίου του 2024.

Τα κοσμικά γεγονότα της πανσελήνου, δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ολοκλήρωση, αλλά και με την καρποφορία και τη γαλήνη.


Σημαντική βελτίωση στις σχέσεις για 5 ζώδια:

  • Δίδυμος
  • Κριός
  • Ζυγός
  • Ταύρος
  • Λέων


Δίδυμος

Δίδυμοι, ο Οκτώβριος φέρνει μια πιο ήρεμη και πιο οικεία ενέργεια, ιδανική για την καλλιέργεια μιας βαθύτερης σύνδεσης με τον ερωτικό σύντροφο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα επικεντρωθείτε στη φροντίδα για τον εαυτό σας, η οποία περιλαμβάνει ξεκούραση και περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το σύντροφό σας. Είστε γνωστοί για την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα.

Έχετε σημαντικές φιλίες και ισχυρή επιθυμία για την επιτυχία. Έτσι, ασυνείδητα, η σχέση σας μπορεί να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό μπορεί συχνά να προκαλέσει πολλά άλλα ζητήματα, όπως καυγάδες και ανησυχία. Αλλά, τον Οκτώβριο, όλα αυτά αλλάζουν καθώς θα κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς, θα ξεκουραστείτε και να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι – γεγονός που ευνοεί την ερωτική σας ζωή.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετατοπίζεται στον Τοξότη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, βοηθώντας σας να επανεστιάσετε την ενέργειά σας στη βελτίωση και την ενίσχυση της ρομαντικής σας σχέσης.

Ενώ αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να ξανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας,  ειδικά μέσω ουσιαστικών συνομιλιών στο τελευταίο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, θα μπορούσε επίσης να είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή.

Αν είστε μόνοι και έχετε περάσει ένα καλοκαίρι με φίλους ή δίνοντας προσοχή στην καριέρα σας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλετε από μια σχέση. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή σας με μεγαλύτερη έμφαση,  καθώς επιδιώκετε να προωθήσετε μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική σύνδεση.

Ενώ αυτή η ενέργεια μπορεί συχνά να σας κάνει να αισθάνεστε πιο περιπετειώδεις, η ενέργεια του Σκορπιού τον Οκτώβριο θα σας κάνει να θέλετε να ηρεμήσετε και  να απολαύσετε ήσυχες νύχτες σε αντί να επισκεφθείτε έναν εξωτικό προορισμό. Αλλά μερικές φορές, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσετε  ότι είστε ακριβώς στο σημείο που πρέπει.


Κριός

Καθώς ξεπερνάτε τα τραύματα του παρελθόντος και αρχίζετε να δίνετε στον εαυτό σας εκείνα που αναζητούσατε σε άλλους, αλλάζουν και οι ερωτικοί σύντροφοι που προσελκύετε.

Ο χρόνος είναι ιδανικός, ακόμη και αν η φετινή χρονιά έμοιαζε δυσκολότερη από τις προηγούμενες. Η μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας είναι να επουλώσετε τα τραύματα του παρελθόντος. Με την πανσέληνο στον Κριό, θα ξέρετε καλά ποιον δρόμο πρέπει ν’ ακολουθήσετε.

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Κριό, ανακαλεί την ηλιακή έκλειψη της Νέας Σελήνης της 8ης Απριλίου. Όλες οι εκλείψεις είναι ισχυρές, ωστόσο η συγκεκριμένη, γνωστή και ως αμερικανική έκλειψη, προκάλεσε ακόμη πιο βαθιές συνειδητοποιήσεις και δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Τώρα, με την πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα καταλάβετε το νόημα και τον σκοπό όλων όσων έχουν σημαδέψει την ερωτική σας ζωή φέτος.


Ζυγός

Οι μεγάλες αλλαγές πάντα θα σας οδηγούν σε μεγάλους έρωτες, Ζυγοί. Θα βιώσετε μια αφύπνιση στις 2 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό. Στις 17 Οκτωβρίου, με την πανσέληνο στον Κριό η ερωτική σας ζωή φτάνει στο αποκορύφωμα.

Ο Νότιος Δεσμός, το σημείο του γενεαλογικού σας κάρμα, μετακινείται μέσα από τον Ζυγό, για τελευταία φορά αυτόν τον χρόνο, με την ελπίδα να έχετε καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σ’ εκείνο που είναι προορισμένο για εσάς και σ’ αυτό που έχετε συνηθίσει.

Με την επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό, στις 13 Οκτωβρίου, οι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία ν’ αναθεωρήσουν το στιλ επικοινωνίας τους καθώς και να θυμηθούν τη σημασία των ουσιαστικών συζητήσεων με τον ερωτικό σύντροφο. Γι’ αυτό Ταύροι, πρέπει να είστε ανοιχτοί, τόσο σε απροσδόκητες ευκαιρίες, όσο και στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που έχετε αφήσει με τον σύντροφό σας.

Ακόμη και στον έρωτα, έχετε μια πρακτική προσέγγιση. Όταν γίνετε πιο ευέλικτος, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει τόσο σημασία, ποιος έχει δίκιο, αλλά απλά η κατανόηση και η αποδοχή των διαφορών. Έτσι θα ενδυναμώσετε την ερωτική σύνδεση με τον σύντροφό σας.


Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σας επιτρέπει να εναρμονιστείτε με τον σύντροφό σας και να αξιοποιήσετε μοναδικές ευκαιρίες στον έρωτα.

Αν είστε αδέσμευτοι, έρχονται νέες ευκαιρίες για γνωριμίες ημερομηνίες και συναντάτε άτομα που εκδηλώνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Ίσως είναι συνετό να παραμείνετε ανοικτοί ακόμη και σε κάποιον που δεν είναι, εκ πρώτης όψεως, ο «τύπος» σας. Ξεχάστε για λίγο τους κανόνες σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την κοσμική ευκαιρία, θα πρέπει επίσης να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους.  Να είστε ανοιχτοί στην αγάπη.


Λέων

Λέοντες, η Αφροδίτη επιστρέφει στον Τοξότη την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, και στο μυαλό σας έρχεται ξανά και ξανά η ερωτική δέσμευση. Σας απασχολούν οι ερωτικές σας επιλογές και ο κατάλληλος μελλοντικός σας σύντροφος.

Μπορεί να εκπλαγείτε με την έντονη επιθυμία που θα νιώσετε για μια αφοσιωμένη, αποκλειστική σχέση.

Αν και δεν είστε αντίθετοι στην ιδέα της  δέσμευσης, μπορείτε συχνά να βαρεθείτε ή ακόμα και να αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες που σας κάνουν να αναρωτιέστε αν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας με έναν σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Αυτό συνδέεται με τον τρόπο που επιλέγετε ερωτικούς συντρόφους.

Αν απλά θέλετε να διασκεδάσετε, τότε θα προσελκύσετε κάποιον που ψάχνει για το ίδιο. Αν είναι μόνο για την ικανοποίηση, ίσως να προσελκύσετε κάποιον που είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος.

Αν πάλι δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε, τότε θα καταλήξετε με κάποιον εξίσου μπερδεμένο σύντροφο.

Σκεφτείτε το ερωτικό σας μέλλον. Θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να προσελκύσετε έναν μακροχρόνιο σύντροφο — αρκεί να είναι αυτό που θέλετε.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει αυτήν τη νέα πλευρά του, γιατί αξίζετε όλη την ευτυχία. Ο Οκτώβριο μπορεί να σας επιφυλάσσει μια απροσδόκητη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις