Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Το σύμπαν έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για 4 ζώδια σήμερα – Ο έρωτας χτυπά την πόρτα

 


Σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, τέσσερα ζώδια θα καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα που τους έρχεται από το σύμπαν. Με τη συμβολή της Σελήνης στην Αφροδίτη, να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι ένα μήνυμα αγάπης. Αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας, το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι ένα ζήτημα καρδιάς!

Η σημερινή ημέρα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ν’ ανθίσει η αγάπη, και ενώ η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη, τέσσερα ζώδια θα ζήσουν την μαγεία και τη χαρά του έρωτα…ξανά.


Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που λαμβάνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν

  • Λέων,
  • Παρθένος,
  • Τοξότης,
  • Υδροχόος


Λέων

Λέοντες, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα! Θα είστε σπίτι ν’ ανοίξετε την πόρτα; Κάποιος σας αγαπάει. Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα από το σύμπαν.

Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στο μυαλό σας, με τη συμβολή της Σελήνης στην Αφροδίτη, στις 5 Σεπτεμβρίου, θα ξέρετε ακριβώς ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και θα χαρείτε που επιτέλους, ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε συστολή μαζί με τη χαρά.

Όπως όμως είναι γνωστό, αποκλείεται να νιώθετε συστολή για πολύ καιρό και, όταν γίνεστε ντροπαλός, εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Λέοντες, είστε πράγματι, αξιολάτρευτοι.

Η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα.


Παρθένος

Παρθένοι, τα ευχάριστα νέα για εσάς είναι ότι σας αγαπούν,  σας εκτιμούν και θα συνεχίσετε να εισπράττετε την αγάπη αυτή.

Παρθένοι, όλα δείχνουν ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και, με  τη συμβολή της Σελήνης στην Αφροδίτη, όλα δουλεύουν “ρολόι”, νιώθετε ότι σας αγαπούν, ότι είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Δεν το νιώθετε συχνά αυτό, αλλά νιώθετε ευγνωμοσύνη.

Η 5 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που συνειδητοποιείτε ότι το σύμπαν είναι με το μέρος σας, περιβάλλεστε από αγάπη και δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Είστε σε καλά χέρια, με ανθρώπους οι οποίοι σας προσέχουν και από εδώ και πέρα, έρχονται περισσότερες καλύτερες ημέρες.


Τοξότης

Τοξότες, αυτό που θεωρούσατε αδύνατον, όχι μόνο είναι δυνατό, αλλά γίνεται σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου. Μπορεί Τοξότες, να πιστεύατε ότι η αγάπη δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας, αλλά κάνατε λάθος. Με τη συμβολή της Σελήνης στην Αφροδίτη, θα εκπλαγείτε από την αγάπη που θ’ ανακαλύψετε ότι κάποιος αισθάνεται για εσάς, και το σύμπαν θέλει να είστε ανοιχτοί και να το δείτε.

Τοξότες, πάντα θεωρούσατε ότι, το σωστό άτομο πρέπει να έρθει και να σας βρει. Δεν είστε πρόθυμοι να ψάξετε μόνοι σας, αφού δεν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος αξιόλογος, αλλά και επειδή είστε λίγο τεμπέληδες. Δεν είστε οι μόνοι που σκέφτεστε έτσι.

Ωστόσο, αυτό το τέλειο άτομο πράγματι υπάρχει και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να του δείξετε ότι είστε ανοιχτός. Το μήνυμα της ημέρας για εσάς είναι ότι τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πράγματι καλά και ότι, δεν πρέπει ποτέ να χάνετε την ελπίδα, ειδικά στον ερωτικό τομέα.


Υδροχόος

Υδροχόοι, είστε τυχεροί, επειδή η συμβολή της μετάβασης της Σελήνης στην Αφροδίτη, σας στέλνει ένα μήνυμα αγάπης, έρωτα και αγάπης για τον εαυτό.

Η καρδιά σας χτυπούσε πάντα για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αγαπάτε αλλά δεν είναι στη ζωή σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Με την επιμονή και την αφοσίωσή σας, κάνετε αυτόν τον  άνθρωπο να σας προσέχει, κινώντας του την περιέργεια και εστιάζοντας την προσοχή του σε εσάς.

Όπως φαίνεται, το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι πως  κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, και δεν αποκλείεται, αυτή η περιέργεια να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση.

Όπως φαίνεται, έχετε αποδείξει ότι η επιμονή έχει αποτελέσματα και τώρα, το σύμπαν σας ανταμείβει, μετατρέποντας μια σχέση ή μια γνωριμία σε ερωτικό δεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις