Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Το σύμπαν έχει ένα σημαντικό μήνυμα για 4 ζώδια – «Μπορεί να συμβεί κάτι που θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων»

 


Αυτό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να είναι αρκετά ευχάριστο, καθώς υπάρχει μια πάρα πολύ θετική διέλευση — μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Δία. Αυτό είναι ένα κοσμικό συμβάν που δημιουργεί μια αίσθηση ενότητας με το σύμπαν, η οποία θα στείλει σημαντικά μηνύματα σε τέσσερα ζώδια κάτω από αυτήν την ενέργεια.

Είμαστε πολύ ανοιχτοί σήμερα. Τέσσερα ζώδια θα νιώσουν σαν ο Δίας να έχει προσωπικά κατέβει για να τους παραδώσει κάποιο νέο. Και ο Δίας δεν αστειεύεται.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, τα μηνύματα που θα πάρουμε θα είναι τόσο σημαντικά, όσο και πρακτικά. Σήμερα κάτι μας κάνει «κλικ». Ίσως καταλάβουμε κάτι σημαντικό για τον εαυτό μας και για τη ζωή μας ή μπορεί να συμβεί κάτι που θα αλλάξει ριζικά την πορεία των γεγονότων και θα οδηγήσει σε μια πιο θετική κατεύθυνση.

Το σύμπαν στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε 4 ζώδια

  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Σκορπιός,
  • Ιχθύες

Ταύρος

Ορίστε η στιγμή σας, Ταύροι. Αναζητούσατε ένα σημάδι από το σύμπαν, και παίρνετε το μήνυμα που λέει: «Ώρα για δράση».

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για σένα. Εμπιστεύεσαι τα αστέρια και με την ευθυγράμμιση Σελήνης – Δία, προχωράτε, ελεύθερα και με εμπιστοσύνη.

Το μήνυμά σας στις 28 Σεπτεμβρίου σας λέει να τολμήσετε, να μην φοβάστε, και να σταματήσετε να ακούτε τους αμφισβητίες.

Όσο πιο πολύ λάμπετε,  είσαι, τόσο πιο πολλές σκιές δημιουργείτε και γνωρίζετε ότι πάντα θα υπάρχουν ζηλιάρηδες γύρω σας, επειδή ξεχωρίζετε.

Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω γιατί αυτή η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Δία, σας λέει να τολμήσετε κάτι σημαντικό. Θα εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας και μπορεί να φτάσετε πολύ ψηλά.

Λέων

Λέοντες, είστε σε θέση να κάνετε κάτι τεράστιο. Ναι, θα μπορούσε να είναι τρομακτικό, αλλά είστε ένα τολμηρό άτομο και δεν σας τρομάζει τίποτα. Κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Σελήνης – Δία στις 28 Σεπτεμβρίου, όλα είναι πιθανά.

Το προσωπικό σας μήνυμα από το σύμπαν σας λέει, “Αντιμετωπίστε τον κόσμο και μην φοβάστε .” Δεν είστε χαρούμενος με την παθητική σας στάση.

Κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Σελήνης με τον Δία, θέλετε να κάνετε μια ανασκόπηση και να βελτιωθείτε.

Σκορπιός

Αυτή είναι η μέρα που δοκιμάζετε κάτι καινούριο. Μπορεί να έχετε κάποιον φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που προσπαθεί να σας πείσει να κάνετε κάτι.

Η 28η Σεπτεμβρίου σας δείχνει ότι είναι καλό να ρισκάρετε, ειδικά όταν η διάθεση της ημέρας είναι τόσο καλή.

Έχετε την ευθυγράμμιση Σελήνης με τον Δία που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε το μυαλό σας, έτσι ώστε η ιδέα του να δοκιμάσετε κάτι νέο δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ήταν κάποτε. Αρχίζετε να εμπιστεύεστε την τύχη.

Το σύμπαν προσπαθεί να σας πει ότι αυτή η ζωή είναι για να τη ζήσετε και ότι μερικές φορές, είναι καλό να δοκιμάζετε κάτι που σας βγάζει από τη ζώνη άνεσής σας.

Ιχθύες

Επειδή νιώθετε τόσο ήρεμοι και εναρμονισμένοι με τον κόσμο στις 28 Σεπτεμβρίου, μπορεί να θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό.

Αυτό θέλει το σύμπαν από εσάς αυτήν τη μέρα, Ιχθύες. Να ανακαλύψετε την πηγή αυτής της ευδαιμονίας.

Το σύμπαν μας θυμίζει ότι εμείς είμαστε οι συγγραφείς του βιβλίου της ζωής μας, και ότι εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε πόσο όμορφη – ή δύσκολη θα είναι.

Και κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Σελήνης – Δία, γνωρίζετε τις απαντήσεις που πρέπει.

Νιώθετε ασφάλεια κανείς δεν μπορεί να σας ταράξει, επειδή είστε σε ισορροπία με τη φύση. Και κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Σελήνης – Δία, θα αισθανθείτε σαν η ευτυχία σας να μεγαλώνει και να επεκτείνεται…για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις