Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που σήμερα θα λάβουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν – «Είναι καιρός να αλλάξετε νοοτροπία»


 Στις 20 Σεπτεμβρίου, τέσσερα ζώδια θα νιώσουν τη συμπαντική ενέργεια και θα είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα που θα τους στείλει το σύμπαν. Αστρολογικά, η μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, μας λέει ότι κάποια αλλαγή επίκειται και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για την αλλαγή.

Όταν το σύμπαν μας στέλνει ένα μήνυμα, μπορεί στην αρχή να μην μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, ωστόσο αισθανόμαστε κάτι διαφορετικό προς την κατεύθυνσή μας.

Κατά τον σχηματισμό του τετραγώνου της Σελήνης στον Πλούτωνα, ίσως να δούμε κάτι που μας θυμίζει ένα λάθος από παρελθόν, το οποίο δεν θέλουμε να επαναλάβουμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν μας στέλνει τα μηνύματα που πρέπει να λάβουμε και έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος.

Τα 4 ζώδια που θα λάβουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν

  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Υδροχόος,
  • Ιχθύς

Ταύρος

Στις 20 Σεπτεμβρίου, πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Βρίσκεστε σ’ ένα σημείο και δεν ξέρετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, αλλά χρειάζεται προσοχή. Η απόκριση και εξέλιξη, εξαρτάται από εσάς.

Το σύμπαν σας προετοιμάζει και σας εξοπλίζει με ό,τι χρειάζεστε. Ταύροι, ακολουθήστε το αίσθημα που νιώθετε σήμερα.

Το σύμπαν σας λέει ότι, ο μόνος τρόπος να εξελιχθείτε στη ζωή, είναι εμπιστευόμενοι το ένστικτό σας. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας και θα οδηγηθείτε στη σωστή κατεύθυνση.

Λέων

Λέοντες, όταν θα λάβετε το σημάδι από το σύμπαν, θα καταλάβετε ακριβώς ποια θα πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση. Έχετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται και το σύμπαν προσπαθεί να σας πει ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε στο παρελθόν.

Σας ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να ξεβολευτείτε. Είναι όμως αναγκαίο για την εξέλιξή σας. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάτι καλύτερο και πρέπει να ακούσετε τα μηνύματά του.

Τα σημάδια είναι προφανή, αλλά και διακριτικά – θα χρειαστεί να τα ερμηνεύσετε. Ξέρετε ότι χρειάζονται αλλαγές και, για πρώτη φορά μετά από καιρό, νιώθετε θάρρος και τόλμη. Είστε έτοιμοι για την αλλαγή και όποια βελτίωση αυτή θα φέρει.

Υδροχόος

Υδροχόοι, πάντα αναζητάτε σημάδια επιβεβαίωσης για τα τόσα όνειρα που έχετε. Σήμερα, με την μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα και την κοσμική διάταξη, θα δείτε τα σημάδια που θέλετε.

Το σύμπαν δεν στέλνει τυχαία τα μηνύματά του. Υδροχόοι, η ιδιαίτερη σχέση που έχετε με το σύμπαν, θα σας βοηθήσει ν’ αποκριθείτε και στο σημερινό του κάλεσμα.

Θα είστε προσεκτικοί με κάτι που θα δείτε σήμερα και θα καταλάβετε ότι είναι σημάδι από το σύμπαν. Το τετράγωνο της Σελήνης στον Πλούτωνα, σας δείχνει ότι ίσως είναι καιρός ν’ αλλάξετε νοοτροπία. Ευτυχώς, έχετε το θάρρος να το κάνετε.

Ιχθύς

Ιχθύες, η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα, καθώς νιώθετε υγιείς και έχετε μια καλή στάση και αντίληψη των σημαδιών που σας στέλνει στο σύμπαν. Νιώθετε άνεση, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στον Πλούτωνα, σας δείχνει ότι τα έχετε πάει καλά έως σήμερα και, οι αλλαγές που έχετε κάνει, βγήκαν σε καλό.

Νιώθετε ωστόσο, ιδιαίτερα διαισθητικοί, καθώς το σύμπαν προσπαθεί να σας «μιλήσει» με σημεία και σημάδια. Μπορεί τα σημάδια αυτά να σας δείχνουν ότι είναι καιρός για μία αλλαγή και ίσως πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά.

Μπορεί σήμερα, κάτι που θα δείτε να σας θυμίσει κάτι από το παρελθόν και να διαπιστώσετε πόσο έχετε προοδεύσει. Αυτό παράλληλα, θα είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να συγκεντρωθείτε και να πειθαρχήσετε ξανά. Όλα αυτά λειτουργούν υπέρ σας, καθώς είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και δέχεστε με χαρά τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις