Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος» με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως τις 22 Σεπτεμβρίου


 Στις 29 Αυγούστου, η Αφροδίτη μπήκε στον Ζυγό ξεκινώντας μια πολύ θετική μετάβαση. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι στον οίκο της, ξεκλειδώνοντας ευκαιρίες για αισιοδοξία, έρωτα και οργάνωση. Ενώ ο Αύγουστος έφερε πολλές μεταβάσεις και μπορεί να ήταν δύσκολο να παραμείνετε προσηλωμένοι και να επιδιώξετε τους στόχους σας, η Αφροδίτη στον Ζυγό έχει χαλαρωτική επίδραση, ειδικά όταν η Αφροδίτη σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Διδύμους. Όλα τα ζώδια θα ευνοηθούν από την ενέργεια αυτή, ωστόσο τέσσερα είναι εκείνα που είναι τα «αγαπημένα» του σύμπαντος.

Με την ενέργεια της Αφροδίτης στον Ζυγό, ο Σεπτέμβριος θα μία  είναι περίοδος όπου προτεραιότητα έχει η αγάπη προς τον εαυτό μας και οι σχέσεις μας. Είναι ευκαιρία να ωριμάσουμε, να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας, να αξιοποιήσουμε τις μαγικές ιδιότητες της μετάβασης αυτής. Επίσης, προφέρονται άφθονες ευκαιρίες να συνδεθούμε με τη δημιουργική μας ενέργεια, εφόσον η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις τέχνες.

Η μετάβαση αυτή είναι μια εισαγωγή στην εποχή του Ζυγού, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο ηγεσίας, περηφάνιας και αυτοπεποίθησης. Ενώ η εποχή του Παρθένου μας βοηθά να διορθώσουμε ζητήματα που έχουν προκύψει από τον Αύγουστο, η περίοδος του Ζυγού μας βοηθά να αναλάβουμε να ηνία και εστιάσουμε στην επέκταση των σχεδίων και των στόχων μας για τις επόμενες εβδομάδες.

Τα 4 ζώδια που θα είναι τα «αγαπημένα» του σύμπαντος με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως τις 22 Σεπτεμβρίου

  • Ζυγός
  • Αιγόκερως
  • Κριός
  • Δίδυμος

4 Ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Ζυγό

Ζυγός

Μπορεί να είστε ανοιχτοί στην αγάπη που δέχεστε από τους άλλους, όμως τώρα επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη σας ξαναφέρνει θετική ενέργεια, σας δίνει φως και ελπίδα, ειδικά όταν εμφανιστεί ο Κρόνος στο ζώδιό σας. Η μετάβαση σας καλεί να αναδείξετε την αυτοπεποίθησή σας και να μην περιορίζεστε από τίποτα.

Ενώ ο Βόρειος Δεσμός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί η αυτοπεποίθησή σας να έχει πέσει κάπως. Τώρα όμως νιώθετε ανανεωμένη ενέργεια, καθώς η Αφροδίτη σας θυμίζει ποιοι είστε.

Μπορεί στην αρχή η μετάβαση να φαίνεται δύσκολη, όμως είναι μια περίοδος στην οποία δέχεστε την πολύτιμη στήριξη που έχετε ανάγκη. Είναι μια καλή περίοδος να επανασυνδεθείτε με φίλους και να εξερευνήσετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο ισχυρό δεσμό με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, επειδή τον επόμενο μήνα θα είναι πιο χαρισματικοί από ποτέ. Ενώ ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ευνοϊκή ενέργεια στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι όλα είναι πιθανά. 

Αιγόκερως

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Αφροδίτης στον Ζυγό, είναι η αισιοδοξία από την οποία κατακλύζεστε όταν αναλαμβάνετε ευθύνες. Η μετάβαση έρχεται στο υψηλότερο σημείο του αστρολογικού σας χάρτη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συμβιβαστείτε με συνεργάτες και συναδέλφους. Θα εκπλαγείτε με την εξωστρέφεια και την προθυμία σας να βοηθήσετε.

Η Αφροδίτη στον οίκο της, σηματοδοτεί τη βελτίωση των σχέσεων. Άρα, αν υπήρχε κάποια ένταση με συνεργάτες ή φίλους, τώρα θα μπορέσετε να επανορθώσετε.

Θα έχετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε ν’ αναλάβετε τα ηνία και να καθοδηγήσετε τους άλλους. Η Αφροδίτη κάνει την αύρα σας πιο γλυκιά, κάτι που σας βοηθά να είστε πηγή φωτός στις ομαδικές δραστηριότητες.

Ασφαλώς, θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές ευθύνες, καθώς αυτή είναι η περίοδος της Αφροδίτης – συν το ότι, ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σας. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση που αποκτάτε θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

Με το που θα συναντηθούν η Αφροδίτη με τον Κρόνο, η συγκέντρωσή σας θα βελτιωθεί και θα είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε ένα ταλέντο που θα σας βοηθήσει στην καριέρα ή στα χόμπι σας.

Κριός

Τον Αύγουστο, μπορεί οι εντάσεις να επιδεινώθηκαν, όμως με την Αφροδίτη στη συναστρία σας, επικρατεί μια χαλαρωτική ενέργεια, η οποία σας βοηθά να είστε πιο ήρεμοι, προστατευτικοί και συμπονετικοί με τους γύρω σας.

Να περιμένετε οι άνθρωποι να σας βλέπουν διαφορετικά, ειδικά όταν προκύψουν προκλήσεις στη δουλειά ή στο σχολείο με την επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ομορφιά της περιόδου αυτής, είναι πως μπορείτε πλέον να νιώθετε ο εαυτό σας, όμως λίγο πιο διπλωματικά. Αντί να πιέζετε τα πράγματα, η περίοδος του Παρθένου σας βοηθά να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε πιο διεξοδικά τα πράγματα, αντί να ενεργείτε παρορμητικά.

Αυτή η μεθοδολογική προσέγγιση, σας επιτρέπει να καταφέρετε νέες επιτυχίες, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Να περιμένετε συμφιλίωση με ανθρώπους που γνωρίζετε και να τους δείξετε τη νέα, πιο ώριμη εκδοχή σας.

Κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, συναντιέται η Αφροδίτη με τον Κρόνο, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας ενέργεια. Είστε πολύ πιο πρόθυμοι να εκφραστείτε χωρίς φόβο, επειδή νιώθετε περήφανοι και να  είστε εξοπλισμένοι με θάρρος για να ξεχωρίσετε.

Δίδυμος

Η καλλιτεχνική ενέργεια της Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τα χαρίσματά σας και να τα εξελίξετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ενισχύονται τα ταλέντα σας.

Η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού σας επιτρέπει να καταφέρετε ό,τι και αν επιθυμείτε. Ο Κρόνος ενισχύει σημαντικά τα χαρίσματά σας. Βλέπετε ότι η Αφροδίτη σας βοηθάει να επουλώσετε τραύματα από προηγούμενες σχέσεις σας, ν’ ανακαλύψετε τους στόχους σας, να συνεχίσετε να χτίζετε τις βάσεις σας.

To πιο συναρπαστικό με την μετάβαση αυτή, είναι η χαρά και η ευχαρίστηση που θα επικρατεί την περίοδο αυτή, ειδικά στον δημιουργικό τομέα.

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας βοηθούν ν’ αναλαμβάνετε δημιουργικά ρίσκο και να εμπνέεστε από τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειοποιήσετε τα ταλέντα σας και να τα χαρίσετε στον κόσμο!

Ο Κρόνος εξακολουθεί να μεταβάλλει την εργασιακή σας ηθική, ενώ αυξάνει τις ευθύνες σας. Η Αφροδίτη μπορεί να μοιάζει μια σύντομη περίοδος παύσης, μια υπενθύμιση να φροντίζετε τον εαυτό σας και να του δίνετε την αγάπη που έχει ανάγκη. Εμπιστευτείτε τη δημιουργικότητά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις