Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

«Βροχή» παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο φόβος του 3% και η αναμονή Κασσελάκη - Ένας-ένας φεύγουν οι υποστηρικτές του Κασσελάκη.


 Αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, πολλοί είναι εκείνα τα στελέχη του κόμματος που είτε σκέφτονται είτε πήραν ήδη αποφάσεις σχετικά με την αποχώρησή τους.

Η πιο ηχηρή εξ αυτών ήταν η παραίτηση της (πρώην πλέον) εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιάς:

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας.
Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε.
Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου.
Κοιτάω μπροστά
Β.»

Ωστόσο δεν ήταν η μόνη!

Τις τελευταίες μέρες έχει παραιτηθεί πληθώρα στελεχών, ιδίως στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Τα «αντίο» του διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου, Μπάμπη Παπαδάκη, και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ευγενίας Κουντούρη, ακολούθησε η παραίτηση της υπεύθυνης Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Έλενας Παπαδοπούλου.

Πλέον είναι υπαρκτός ο φόβος να κατρακυλήσει το κόμμα σε μονοψήφια ποσοστά και -στο δυσμενές για τον ΣΥΡΙΖΑ σενάριο- να επιστρέψει στα ποσοστά του 3%-4%, τα οποία έχει να «δει» εδώ και πάνω από 15 χρόνια!

Κάποιοι μιλούν για «νέα διάσπαση» ακόμα χειρότερη από εκείνη της «ομάδας Αχτσιόγλου» που αποχώρησαν άρον άρον από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις περσινές εσωκομματικές εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.