Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν σήμερα την αμφιβολία για τον εαυτό τους και βρίσκουν την ηρεμία – «Βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα»


 Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, αποστολή μας είναι να ξεπεράσουμε τους δισταγμούς και τις αμφιβολίες, και να βρούμε την ηρεμία μας. Η διέλευση του Ηλίου από τη Σελήνη,  που είναι τόσο θετική, όσο και ελπιδοφόρα, και ξεπερνούμε και τα τελευταία εμπόδια. Είναι πολλά αυτά που θέλουμε να καταφέρουμε. Οι αμφιβολίες όμως, μας κρατούν πίσω. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τη Σελήνη, βοηθά τρία ζώδια να ξεπεράσουν την αμφισβήτηση του εαυτού τους.

Είναι καιρός να ηρεμήσει το μυαλό μας. Από εμάς εξαρτάται η εσωτερική μας ηρεμία και το πού επιλέγουμε να δώσουμε προσοχή.

3 Ζώδια ξεπερνούν τις αμφιβολίες για τον εαυτό τους

  • Καρκίνος
  • Λέων
  • Σκορπιός

3 Ζώδια βρίσκουν τη γαλήνη μέσα τους και βλέπουν τα πράγματα ξεκάθαρα

Καρκίνος

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και νιώθετε ότι μπορείτε να ευνοηθείτε από τις κοσμικές συγκυρίες. Η αμφισβήτηση του εαυτού σας, είναι ένα εμπόδιο που ορθώνεται διαρκώς μπροστά σας και δεν αντέχετε άλλο.

Δεν θέλετε να είστε εγκλωβισμένοι στη θλίψη, ούτε σας αρέσει να εκπέμπετε αυτή την εικόνα.

Έχετε ανάγκη να ξανανιώσετε χαρά. Σας απασχολεί έντονα η εικόνα του σώματός σας. Έχετε βασανίσει αρκετά τον εαυτό σας και δεν αντέχετε άλλο. Η μετάβαση του Ήλιου στη Σελήνη, σας δίνει κάθε λόγο να ξεπεράσετε τις ενοχλητικές σας αμφιβολίες. Νιώθετε την απόλυτη ευτυχία.

Λέων

Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε μια απόλυτα ευτυχισμένη ζωή. Η αμφιβολία για τον εαυτό σας, βλάπτει την αυτοπεποίθησή σας.  Με τη διέλευση του ήλιου από τη Σελήνη, στις 27 Σεπτεμβρίου, μπορείτε ν’ ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Έχετε αφεθεί προς την απογοήτευση, και σας βασανίζει η αμφιβολία για τον εαυτό σας.

Αυτή η αμφιβολία πρέπει να τελειώσει — και μπορεί, και θα συμβεί, Λέοντες. Είστε  σε επαφή με τον «παλιό καλό εαυτό σας» αυτήν την ημέρα, και αυτό σας εμπνέει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να κάνετε το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχει χώρος για αυτό – αμφισβήτηση. Η αληθινή ευτυχία σας περιμένει.

Σκορπιός

Σκορπιοί, ο κόσμος σας γεμίζει με θετική ενέργεια, ειδικά σήμερα. Στο παρελθόν δεν είχατε τη σημερινή σας λάμψη – είχατε πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό. Είχατε μπει στην παγίδα της σύγκρισης, κάτι που είναι εξ ορισμού, λάθος.

Χάρη στην ευθυγράμμιση του Ήλιου-Σελήνης στις 27 Σεπτεμβρίου, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή είναι δική σας και πρέπει να τη ζήσετε με τους δικούς σας κανόνες.

Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, συχνά και περισσότερα. Οι αμφιβολίες για τον εαυτό σας, είναι σπατάλη χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις