Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Έπαθε σοκ όταν ο αρραβωνιαστικός της, της είπε ότι θα φιλοξενήσουν την μητέρα του για 3 μήνες – «Θα κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι»

 


Είναι γνωστό ότι, οι συγγενείς αποτελούν μια συχνή αιτία συγκρούσεων ανάμεσα στα ζευγάρια, νέα και μεγαλύτερα. Οι προσωπικές πεποιθήσεις,  ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για τις παρεξηγήσεις που οδηγούν σε καβγάδες των ζευγαριών, πόσω μάλλον όταν ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχουν και σημαντικές πολιτιστικές διαφορές, αντιλήψεις και συνήθειες.

Η 25χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της, 29 ετών, είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια, προτού αρραβωνιαστούν.

Η γυναίκα είναι από τον Καναδά, ενώ εκείνος είναι Ινδός – και μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να συνδυάσουν αρμονικά τις κουλτούρες τους.

Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, τα πεθερικά της γυναίκας, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στον Καναδά και να μείνουν εκεί για έναν μήνα, έτσι ώστε να γνωριστούν και να γιορτάσουν όλοι μαζί τον αρραβώνα.

Επίσης, μετά τον αρραβώνα, το ζευγάρι σχεδιάζει να αγοράσει ένα σπίτι. Προς το παρόν ωστόσο, μένουν σε ένα διαμέρισμα, με τρεις κρεβατοκάμαρες, αλλά νοικιάζουν σε άλλους τα δύο δωμάτια του σπιτιού – άρα είναι κατειλημμένα σε αυτή τη φάση.

«Εκτός από το ότι αποταμιεύουμε χρήματα για ν’ αγοράσουμε σπίτι, βάζουμε λεφτά στην άκρη και για τον γάμο, επειδή θέλουμε να κάνουμε έναν παραδοσιακό ινδικό γάμο, αλλά και έναν παραδοσιακό καναδικό, επίσης», εξήγησε.

«Ειδικά από τη στιγμή που ενδέχεται να χρειαστεί να καλύψουμε και τα μεταφορικά έξοδα των οικογενειών μας».

Εν μέσω όλων αυτών, η γυναίκα πληροφορήθηκε ότι η μέλλουσα πεθερά της θα πάει να τους δει στον Καναδά. Το καλύτερο; Ο αρραβωνιαστικός της, της ανακοίνωσε ότι η μητέρα του θα μείνει μαζί τους μέχρι να μετακομίσουν στο καινούργιο τους σπίτι – δηλαδή, για πάνω από τρεις μήνες.

«Έμεινα άναυδη όταν έμαθε τα νέα για την πεθερά της»

Η γυναίκα μπερδεύτηκε και αναρωτήθηκε που ακριβώς θα μένει η πεθερά της. Τότε ήρθε η απάντηση που την άφησε άναυδη.

Ο άνδρας είπε ότι υπάρχει χώρος. Εκείνος θα κοιμάται στον καναπέ και στην κρεβατοκάμαρα θα κοιμάται εκείνη με την μητέρα του.

«Αυτό σημαίνει ότι εγώ πρέπει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με την μητέρα του. Όσο γλυκιά και ευγενική και αν είναι, δεν μπορώ να κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί της», εξηγεί η γυναίκα.

Είπε αμέσως στον άνδρα της ότι τα σχέδια αυτά δεν την βρίσκουν σύμφωνη. Ο μόνος με τον οποίο θέλει να μοιράζεται το κρεβάτι, είναι εκείνος, ειδάλλως προτιμά να κοιμάται μόνη της. Άλλωστε, ο χώρος που διαθέτουν είναι ήδη μικρός, και δεν χωράει άλλο άτομο.

«Θέλω κάποια στιγμή να ζήσουμε σαν ζευγάρι»

Το κυριότερο είναι ότι έχει θυμώσει που ο άνδρας της πήρε την απόφαση αυτή χωρίς να την συμβουλευτεί, ενώ δεν έχει ιδέα πώς αλλιώς να του ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με αυτά τα σχέδια.

«Η οικογένεια είναι το παν, το καταλαβαίνω, όμως έχω αρχίσει ν’ απογοητεύομαι. Θέλω να ζήσω κάποια στιγμή μόνο εγώ και ο άνδρας μου στο σπίτι, χωρίς συγκατοίκους και οικογένεια, όπως συμβαίνει διαρκώς μέχρι σήμερα», ξεσπά η γυναίκα.

Επιπλέον, η ίδια θεωρεί ότι έχει προσπαθήσει πολύ να αφομοιώσει την κουλτούρα τους. Έχει μάθει να μαγειρεύει ινδικά φαγητά και έχει μάθε Χίντι.

Η γυναίκα αγαπάει πολύ τον σύντροφό της. Δεν θέλει όμως να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με την πεθερά της για τόσους μήνες και δεν ξέρει πλέον πως να χειριστεί το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις