Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Μεταμόρφωση περιμένει αυτά τα 3 ζώδια σήμερα – «Το σύμπαν σας βοηθά να δείτε καθαρά τα λάθη που σας κρατούν πίσω»

 


Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο, βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγκεκριμένα, τρία ζώδια, μεταμορφώνονται. Το σύμπαν τα βοηθά να δουν καθαρά τα λάθη που έκαναν και τους κρατούσαν πίσω.

Τρία ζώδια, ένιωθαν ότι είναι καιρός για μία μεταμόρφωση, ωστόσο δεν ήξεραν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι σημερινές διαβάσεις,  όπως το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο, μας δείχνουν τη γυμνή αλήθεια, και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε πλέον να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Και αυτό είναι κάτι το θετικό, σίγουρα. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο, μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να θέσουμε προσωπικά όρια. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βρούμε ριζικές λύσεις.

Τρία ζώδια μεταμορφώνονται

  • Καρκίνος,
  • Παρθένος,
  • Αιγόκερως.

Καρκίνος

Καρκίνοι, στις 25 Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτετε έναν αποτελεσματικό τρόπο εργασίας. Με τη δύναμη του τριγώνου της Σελήνης στον  Κρόνο καταφέρνετε να βρείτε τη λύση σ’ ένα πρόβλημα.  Καρκίνε, η σημερινή ημέρα φέρνει μια μεταμόρφωση. Είναι μια ώθηση την οποία είχατε ανάγκη και για τον λόγο αυτό, θ’ αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας προσφέρει το σύμπαν.

Η μετάβαση της Σελήνης στο τρίγωνο του  Κρόνου, μας δείχνει τον σωστό τρόπο δράσης. Οι κοσμικές δυνάμεις είναι έντονες.

Παρθένος

Παρθένοι, στις 25 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε μια μεταμόρφωση. Νιώθετε καλά επειδή σήμερα, Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Μπορεί να βλέπετε τ’ αποτελέσματα μιας δίαιτας που ξεκινήσατε, της γυμναστικής ή τα θετικά αποτελέσματα μιας προσπάθειας για επικοινωνία. Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Κρόνο, θα θυμηθείτε από πού ξεκινήσατε. Έχετε πάρει χρήσιμα μαθήματα από το παρελθόν. Ζείτε στο παρόν, στο τώρα, και πρέπει να εξελιχθείτε, να μεταμορφωθείτε. Επιτέλους, σήμερα το συνειδητοποιείτε. Σήμερα νιώθετε σίγουροι.

Ξαφνικά, βρίσκετε ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ. Η Σελήνη στον Κρόνο σηματοδοτεί την μεταμόρφωσή σας. Δεν κάνετε πισωγυρίσματα, Παρθένοι.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 25 Σεπτεμβρίου, έχετε να κάνετε μια επιλογή. Θα επαναλάβετε το παρελθόν ή θα πιστέψετε στον εαυτό σας και θα εξελιχθείτε;

Μπορεί να σας ακούγεται βαρύ, αλλά δεν είναι. Απλώς περνάτε μια μεταβατική περίοδο. Αποβάλλετε ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για το νέο. Αιγόκεροι, η μεταμόρφωσή σας αυτής της περιόδου, είναι ένα πραγματικό θαύμα. Όταν θα το συνειδητοποιήσετε, θα αποφασίσετε να φτάσετε μέχρι το τέλος.

Εμπιστεύεστε την μεταμόρφωση, και θα δείτε και μόνοι σας ότι αυτό το ταξίδι, θα σας οδηγήσει στην εξέλιξη και την αυτοπραγμάτωση. Όλα πηγαίνουν καλά και οι γύρω σας είναι ικανοποιημένοι μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις