Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 3 Ζώδια που θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για τη σχέση τους έως τις 6 Οκτωβρίου – «Τολμήστε να σπάσετε τα δεσμά που σας εγκλωβίζουν»


 Η εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, φέρνει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα στις σχέσεις για τρία ζώδια.

Η αγάπη συχνά απαιτεί δύσκολες αποφάσεις, είτε μέσα από έναν χωρισμό, ή την οριοθέτηση και την αναθεώρηση μιας σχέσης.

Αλλά αυτές οι δύσκολες αποφάσεις είναι στην πραγματικότητα ευκαιρίες για να δείξετε ακριβώς πόσα έχετε μάθει και πόσο έχετε εξελιχθεί.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, λίγες μέρες μετά την Έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, μια δύσκολη μετάβαση θα απαιτήσει να αφήσετε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον και να επιδιώξετε την αγάπη που πάντα σας άξιζε.

Ο Ερμής στον Ζυγό θα έρθει σε επαφή με τον Άρη στον Καρκίνο, πυροδοτώντας ένα κύμα ενέργειας που θα σας κάνει να νιώσετε ενδυναμωμένοι και αποφασισμένοι να κόψετε τα δεσμά με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σας κρατάει πίσω ή σας εγκλωβίζει.

Ενώ αυτό θα σας βοηθήσει τελικά να διαμορφώσετε μια πιο υγιή σχέση, δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι μπορεί να αισθάνεστε τόσο αποφασισμένοι ώστε να απομακρυνθείτε από μια δυσλειτουργική ή άσκοπη σχέση, παίρνοντας αποστάσεις από αγαπημένους ανθρώπους ή ουσιαστικές φιλίες.

Προσπαθήστε να εξασκήσετε την υπομονή σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε αποστάσεις όμως, προτού το κάνετε, βεβαιωθείτε πως δεν διώχνετε από δίπλα σας κάποιον άνθρωπο με τον οποίο έχετε μία ουσιαστική σχέση.

Τα 3 ζώδια που θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για τη σχέση τους έως τις 6 Οκτωβρίου

  • Κριός,
  • Ιχθύες,
  • Δίδυμος

Κριός

Κριοί, το σύμπαν σας στηρίζει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.

Πρώτα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Αυτή είναι μια χρονιά μεταμόρφωσης στην οποία το τοπίο της ζωής σας και η ερωτική σχέση έχει μετατοπιστεί δραματικά.

Αλλά όσο και αν έχει ήδη αλλάξει,  το σύμπαν θα  σας φέρει στο πεπρωμένο σας.

Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη του Ζυγού στις 2 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεύει τόσο το τέλος ενός κύκλου, όσο και την ελπίδα για μια νέα και υγιή αρχή — αλλά το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, καθώς ο Ερμής στο Ζυγό ξεκινά με τον Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερες προκλήσεις στον έρωτα.

Ο Ερμής στον Ζυγό και ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζουν δύο από τους πιο κρίσιμους τομείς της ζωής σας, την ερωτική σας σχέση και την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή.

Αυτές οι περιοχές αποτέλεσαν επίσης πηγή μεγάλης προσπάθειας και ενέργειας κατά τον τελευταίο χρόνο.

Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας και να βεβαιωθείτε πως,  ό,τι επιλέξετε να αφήσετε πίσω σας,  είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας.

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επιλέξετε ανάμεσα στον έρωτα και την οικογενειακή ζωή.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια επιλογή που υποστηρίζει την μακροχρόνια σύνδεση και στους δύο τομείς της ζωής σας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι  δεν λέτε ψέματα στον εαυτό σας.

Να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας και να προσπαθείτε να δείτε τις προκλήσεις σαν ευκαιρίες. Ειδάλλως μπορεί απλά να επιστέψετε στο εσωτερικό σας αφήγημα, που σας λέει ότι δεν μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα που θέλετε.

Ιχθύες

Ιχθύες, πρέπει να τιμάτε τον εαυτό σας. Πρέπει να παραμείνετε ανοιχτός και ευέλικτος για αυτό που φέρνει το σύμπαν στη ζωή σας.

Έχετε περιορίσει τον εαυτό σας σ’ ένα μικρό δίχτυ ασφαλείας της ηρεμίας.

Όλα αυτά έχουν αποτελέσει μέρος της εστίασης στον εαυτό σας και τα όνειρά σας, θα πρέπει όμως, να βεβαιωθείτε ότι ακούτε όλες τις ανάγκες σας και όχι μόνο αυτές που ελέγχετε.

Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, καθώς εξακολουθείτε να μαθαίνετε πώς να παραμένετε αφοσιωμένοι στον εαυτό σας δημιουργώντας τη συντροφική σχέση που τόσο επιθυμείτε.

Ενώ αυτό είναι πάντα ένα μάθημα που το σύμπαν θα σας δώσει, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν απομακρύνεστε  από την αγάπη μόνο και μόνο επειδή έχετε επαναπαυθεί στην ηρεμία της ρουτίνας σας.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, ο Ερμής στο Ζυγό θα γεμίσει με τον Άρη στον Καρκίνο, δημιουργώντας το έναυσμα για να ρισκάρετε για την αγάπη ή για άλλη μια φορά να απαλλαγείτε από τον φόβο της αλλαγής.

Ο Ερμής στο Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες στις συντροφικές σχέσεις ή για γνωριμίες.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης έχει κίνητρο στον Καρκίνο να σας κάνει ευτυχισμένους, να ερωτευθείτε, και να βιώνετε χαρά, αλλά φαίνεται ότι όσο και αν θέλετε αυτό το νέο ξεκίνημα, ίσως να μην το αξιοποιήσετε.

Μην βιάζεστε. Επιβραδύνετε αν χρειαστεί, αλλά μην γυρίσετε την πλάτη σας στην αγάπη μόνο και μόνο επειδή έχετε πληγωθεί στο παρελθόν.

Έχετε βρει τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα τον εαυτό σας και πάλι. Αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία.

Δίδυμος

Δίδυμοι, πρόσφατα εστιάσατε πολύ στη συντροφική σχέση σας, το σπίτι, ακόμα και σε οικογενειακά θέματα.

Αυτή η ενέργεια σας έχει επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Τελικά βλέπετε τα αποτελέσματα όλων όσων επιθυμούσατε αλλά ανησυχείτε μήπως τα υπονομεύσετε.

Δεν χρειάζεστε χάος ή δράμα στη σχέση σας για να αισθάνεστε ενθουσιασμό, και δεν χρειάζεται να βιώσετε απώλεια σε κάποιον τομέα της ζωής σας ώστε να ενισχυθεί κάποιος άλλος.

Η αποδοχή της αξίας σας και η δεκτικότητα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο Ερμής στο τετράγωνο του Ζυγού με τον Άρη στον Καρκίνο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου,  μπορεί να σας οδηγήσει να σαμποτάρετε μια σχέση για την οποία κοπιάσατε πολύ.

Καθώς η ενέργεια του Ερμή και του Άρη αρχίζει να εισχωρεί στη ζωή σας, θα νιώσετε μια ξαφνική συνειδητοποίηση ότι έχετε επιτέλους τόσο πολλή από την προσωπική επιτυχία και την αγάπη που πάντα θέλατε.

Χάνετε όμως, τους παλιούς στόχους που είχατε για τον πλούτο και τη φήμη και αρχίζετε να κατηγορείτε τον σύντροφό σας για αυτό που δεν έχετε επιτύχει.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάλυση της σχέσης, ή απομάκρυνση.

Ειλικρινά Δίδυμοι, δεν φαίνεται ότι ο σύντροφός σας κόβει τα φτερά σας με οποιονδήποτε τρόπο και έχετε δημιουργήσει όλα όσα έχετε αυτήν τη στιγμή. Το ότι τώρα επιθυμείτε κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να καταστρέψετε όλα όσα έχετε κάνει.

Προσπαθήστε να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και τη ζωή σας, αλλά και μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Η προσωπική ευτυχία που κατακτάτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει σε βάρος της επαγγελματικής επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις