Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 3 ζώδια των οποίων η σχέση θα επηρεαστεί βαθιά από την Αφροδίτη στον Σκορπιό (23/9-17/10)


 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 και παραμένει εκεί έως τις 17 Οκτωβρίου 2024.  Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ψάχνει… την αγάπη και επηρεάζει τις σχέσεις 3 ζωδίων.

Τρία ζώδια επηρεάζονται βαθιά από τη διέλευση της Αφροδίτης στον Ζυγό

  • Κριός,
  • Ταύρος,
  • Καρκίνος

Κριός

Κριοί, η περίοδος της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Σκορπιό θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, καθώς ο πλανήτης του έρωτα περνά από τον όγδοο οίκο της εγγύτητας, των συναισθηματικών δεσμών, των έντονων εμπειριών και των απόκρυφων επιθυμιών.

Αυτή τη στιγμή, μέλημά σας πρέπει να είναι η εξερεύνηση νέων τρόπων για να νιώσετε σέξι και άνετα με το σώμα σας, να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή.

Μην διστάσετε να πειραματιστείτε ή να μοιραστείτε ελεύθερα τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας δίνει έμπνευση και τονώνει την επιθυμία σας για συναισθηματική εγγύτητα. Δεν θα καταπιέσετε τα συναισθήματά σας, καθώς είτε το θέλετε, είτε όχι, τα πιο δυνατά σας συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ενισχύσετε τον δεσμό σας με τον σύντροφό σας.

Θέλετε να συνδεθείτε σε επίπεδο σωματικό, νοητικό και πνευματικό. Ενδώστε στην επιθυμία σας αυτή και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Είτε είστε δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, θα νιώσετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Αποδεχτείτε αυτό το συναίσθημα, Κριοί. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, είναι η ιδανική περίοδος να επιλύσετε ζητήματα εμπιστοσύνης και να ανοιχτείτε στους άλλους.

Προσοχή στις αυθόρμητες αντιδράσεις, καθώς ενδέχεται να παρασυρθείτε από αισθήματα κτητικότητας ή ζήλειας.

Ταύρος                   

Ταύροι, με την Αφροδίτη να κυβερνά τον τομέα των σχέσεων και της συντροφικότητας, νιώθετε έντονα την ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα. Με  τον πλανήτη στο αντίθετό σας ζώδιο, η ερωτική σας ζωή θα εμπλουτιστεί με συναισθηματική ένταση – συναίσθημα, συζητήσεις, εμπειρίες, ανάγκες και επιθυμίες.

Να είστε προσεκτικοί, Ταύροι. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας για καιρό. Μη φοβάστε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.

Το κλειδί για την ενδυνάμωση της σχέσης σας και την κοινή σας εξέλιξη, είναι η ειλικρίνεια. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, δείξτε του την αφοσίωσή σας μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αν έχετε γνωρίσει κάποιον / α πρόσφατα, η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό είναι ιδανική περίοδος για ν’ αποφασίσετε αν η γνωριμία αυτή αξίζει να προχωρήσει παρακάτω.

Σας αξίζει να είστε με κάποιον που σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλής. Δεν αξίζει να είστε με κάποιον που δεν σας εμπνέει την ασφάλεια και την αγάπη που έχετε ανάγκη. Εκφράστε με θάρρος τις ανάγκες σας. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, θα μαγνητίζουν τα βλέμματα και, στη διάρκεια αυτής της μετάβασης μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ενός αξιόλογου συντρόφου. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να γνωρίσετε.

Καρκίνος

Καρκίνοι, η ερωτική σας ζωή σας τονωθεί αισθητά με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό.

Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς φέρνει ηλεκτρισμό στον πέμπτο οίκο, του έρωτα, της ευχαρίστησης, του πάθους, της έκφρασης και της γοητείας. Είναι σημαντικό να επιδιώξετε όσα θέλετε στη διάρκεια της μετάβασης αυτής.  Θα δείτε ότι η σύνδεση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι πιο έντονη.

Ενδώστε στον πειρασμό και εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία να τους αποκαλύψετε ότι φαντάζεστε το μέλλον σας μαζί τους. Αν πάλι, είστε ελεύθεροι, θα τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα, θα φλερτάρετε και θα νιώσετε σέξι. Πιάστε κουβέντα με το πρόσωπο που σας έχει κεντρίσει την προσοχή.

Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα νιώσουν ξανά τη σπίθα του πρώτου καιρού της γνωριμίας τους. Ακολουθήστε το συναίσθημα και βγείτε ρομαντικά ραντεβού. Μπείτε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και κάντε τον σύντροφό σας να νιώσει ότι τον θέλετε.

Φλερτάρετε όπως κάνατε στην αρχή της σχέσης σας. Ανανεώστε τον έρωτά σας, συζητήστε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις