Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 3 ζώδια με αστείρευτη τύχη από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου


 Η περίοδος του Ζυγού ξεκινά από τις 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη θα κυβερνά τον Ζυγό και η ενέργειά της θα αγγίξει ζητήματα δικαιοσύνης και ισότητας.

Με την ενέργεια του Ζυγού, τα ζώδια νιώθουν έμπνευση και έχουν τη διαύγεια να αναγνωρίσουν τα χαρίσματά τους, είτε είναι η ομορφιά, η εξυπνάδα, η κοινωνική ευφυία, έγκαιρα και στρατηγικά. Με την επιρροή της ενέργειας της Αφροδίτης και του Ζυγού, τρία ζώδια είναι ιδιαίτερα τυχερά.


Τα τρία τυχερά ζώδια από 22 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

  • Κριός,
  • Λέων,
  • Ζυγός
  • Κριός

Κριοί, η περίοδος του Ζυγού είναι γεμάτη καλοτυχία – αν και δεν λείπουν και οι προκλήσεις. Αν έχετε τον ήλιο ή τη σελήνη στον Κριό, η τύχη θα είναι περισσότερο ευνοϊκή μαζί σας.

Όσοι έχουν ήλιο στον Κριό, θα ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια και τις συμβάσεις. Αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με τον μοναδικό σας τρόπο, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς είστε που κρατούσατε πίσω τον εαυτό σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα εκπλαγείτε με την πρόοδο και την εξέλιξη που θα σημειώσετε!

Η Σελήνη στους Κριούς θα φέρει τύχη, όμως με πιο μυστήριους τρόπους και θα χρειαστεί να βασιστούν στο υποσυνείδητό τους. Εκφράστε ευγνωμοσύνη στο σύμπαν. Έτσι θα αναγνωρίσετε πιο εύκολα τις κρυφές ευλογίες.


Λέων

Λέοντες,  στη διάρκεια του Ζυγού 2024, θα νιώθετε όπως ένα  παιδί  που παίρνει δώρο ένα πολυπόθητο παιχνίδι. Θα μπορέσετε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και την εξαιρετική ευφορία που σας φέρνει η τύχη σας;

Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις ενέργειές σας κατά τη διάρκεια αυτού του ζωδιακού μήνα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Όσοι έχουν τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό τους, θα έχουν την εύνοια της τύχης. Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να συγκρατήσει την παρορμητική τους πλευρά ώστε να μην παρασυρθούν από τους μεθυστικούς πειρασμούς. Ο Ήλιος στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συντροφικότητα ή ακόμη και να συναντήσετε έναν φίλο, από τον οποίο αντλείτε αποστάγματα σοφίας.

Όσοι έχετε την Αφροδίτη στο Λέοντα, αυτή η περίοδος θα σας κάνει να καταλάβετε τι θέλετε στην αγάπη και τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω.

Αν οι απαντήσεις συμφωνούν με το προηγούμενο μήνυμα, να μην αφήνετε δηλαδή  τη βραχυπρόθεσμη ευτυχία να καταστρέψει μακροπρόθεσμους στόχους ή την ποιότητα της ζωής σας, τώρα είναι η στιγμή να ξανασκεφτείτε αυτές τις επιθυμίες – είναι δικές σας ή σας τις έχουν επιβάλει οι κοινωνικές προσδοκίες;

Αν οι απαντήσεις αποκαλύψουν ότι υποκύπτετε στην πίεση της κοινωνίας και τις γνώμες των άλλων, τότε είναι καιρός να γίνετε πιο αποφασιστικοί.

Ζυγός

Ζυγοί, είναι ο γενέθλιος μήνας σας, και ευτυχώς δεν έχεις καμία αστρολογική συγκυρία δεν αναχαιτίζει την ενέργεια του σύμπαντος.

Ως εκ τούτου, θα απολαύσετε την πληρότητα και τα δώρα της εποχής του Ζυγού χωρίς κανένα εμπόδιο.

Εκείνοι με τον ήλιο, τη σελήνη, τον Ερμή, και την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα βιώσουν αυτήν την ώθηση περισσότερο. Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να βρουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – αν είναι μόνοι. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε (κάτι που θα φέρει χαρά και υπερηφάνεια για τις αποφάσεις σας) ή να ανακαλύψετε ότι έχετε επιτρέψει στους λάθος ανθρώπους, είτε στην αγάπη είτε στη φιλία, να σας πλησιάσουν.

Αυτό είναι τύχη, καθώς σας δίνει τη δύναμη να φέρετε θετική αλλαγή στη ζωή σας και να εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια σε φίλους και οικογένεια.

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα φέρει μεγάλη επιτυχία στην αρένα των προσωπικών στόχων, όποιοι και αν είναι αυτοί. Θα έχετε επίσης πολλές λαμπρές ιδέες.

Η καλλιέργεια της έμπνευσης,  ή των ιδεών θα οδηγήσει τελικά σε κάτι πιο σταθερό και εξαιρετικό. Τέλος, όσοι έχουν τον Ερμή στον Ζυγό, καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί στη διαχείριση της ευφυΐας και της διάνοιας τους κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού. Οι ευλογίες σας έρχονται με την μορφή μιας υπερ-φορτισμένης διάνοιας — αξιοποιήστε τη για να προχωρήσετε τη ζωή σας, αλλά παραμένοντας προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις