Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Καθαρίστε γρήγορα τις εστίες της κουζίνας σας με 2 υλικά – Το εκπληκτικό κόλπο από ειδικό


 Το τρίψιμο της κουζίνας μπορεί να είναι χρονοβόρο και δύσκολο. Όμως, μία ειδικός στον καθαρισμό μοιράστηκε μια φυσική και οικονομική λύση για να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα τις γυάλινες εστίες του φούρνου σας.

Η Chantel Mila Ibbotson, που έχει γίνει γνωστή στο TikTok ως Mama Mila, έχει εντυπωσιάσει τους ακόλουθούς της με την ικανότητά της να χρησιμοποιεί φυσικές λύσεις προκειμένου να διατηρήσει την κουζίνα της καθαρή.

Το απλό κόλπο για πεντακάθαρες εστίες κουζίνας

Δυσκολεύεστε να καθαρίσετε τους επίμονους λεκέδες και τα στίγματα στις γυάλινες εστίες της κουζίνας σας; Η Mila εξηγεί ένα έξυπνο κόλπο για να καταπολεμήσετε τη βρωμιά χρησιμοποιώντας μόνο δύο βασικά οικιακά είδη.

Στο βίντεο της, χρησιμοποιεί ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού για να κάνει την γυάλινη εστία της κουζίνας της να λάμψει. «Το κιτρικό οξύ σε αυτό το ισχυρό μείγμα διαπερνά τη βρωμιά από καμένα υπολείμματα τροφών», αναφέρει παρουσιάζοντας τα συστατικά να αφρίζουν.

Ολοκλήρωσε τη συμβουλή της προτείνοντας να σκουπίσετε την επιφάνεια με ζεστό νερό για να λάμψουν οι εστίες της κουζίνας σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις