Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου: Δίδυμοι, αλλάξτε οπτική και μην φοβάστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας


 Τι θα συμβεί σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Η αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα δεν είναι πάντα εύκολη και απλή υπόθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι η σωστή επιλογή. Για να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, σκεφτείτε στρατηγικά και εξετάστε το θέμα από όλες τις πλευρές. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστούς ελιγμούς. Σκεφτείτε μια πρόσφατη απόφαση που πήρατε για την καριέρα σας και στην αρχή σας φαινόταν τρομακτική. Ποια δεδομένα λάβατε υπόψη σας και πώς καταφέρατε να τα διαχειριστείτε; Πώς μπορεί αυτή η εμπειρία να σας καθοδηγήσει για να κάνετε αλλαγές σταδιοδρομίας στο μέλλον;


Ταύρος

Η δημιουργικότητά σου είναι αστείρευτη και έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις ένα μεγαλύτερο, μακροπρόθεσμο project. Θα δεις ότι οι καρποί των προσπαθειών σου θα αξίζουν την αναμονή. Δώσε μεγάλη προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Σκέψου μια στιγμή που η υπομονή οδήγησε σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τι στρατηγικές μπορείς να εφαρμόσεις για να διατηρήσεις την υπομονή σου καθώς ξεκινάς το επόμενο μεγάλο σου project;


Δίδυμοι

Όλοι μας, κάποια στιγμή, νιώθουμε ότι έχουμε χάσει τον δρόμο μας. Ίσως να αισθάνεσαι ότι κάνεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί ή ότι ζεις μια ζωή που δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά σου. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σε κάνει να αναρωτηθείς: “Ποιος είμαι πραγματικά;”

Σκέψου τι σε ενθουσίαζε όταν ήσουν παιδί. Ποια ήταν τα πάθη σου; Τι σε έκανε να ονειρεύεσαι; Ανακάλυψε τα “γιατί”: Γιατί επέλεξες τη δουλειά σου; Γιατί ζεις τη ζωή που ζεις; Οι επιλογές σου ανταποκρίνονται στα πραγματικά σου “θέλω”; Άλλαξε την οπτική σου: Μήπως έχεις εγκλωβιστεί σε προσδοκίες των άλλων; Μήπως φοβάσαι να ακολουθήσεις τα όνειρά σου;


Καρκίνος

Όλοι μας αλλάζουμε με τον χρόνο. Αυτό που θεωρούσαμε σημαντικό πριν από μερικά χρόνια, μπορεί να μην έχει την ίδια αξία σήμερα. Ίσως κάποτε δίναμε μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά, ενώ τώρα δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις. Ή ίσως κάποτε ακολουθούσαμε τις τάσεις, ενώ τώρα προτιμάμε να είμαστε αυθεντικοί.

Προετοιμαστείτε οπότε για μια αναπροσαρμογή των αξιών σας, καθώς κάποια πράγματα φαίνεται ότι χάνουν πλέον τη γοητεία τους και το status τους. Αγκαλιάστε τις νέες περιέργειές σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σκοντάψετε σε ένα κρυμμένο διαμάντι που περιμένει να το ανακαλύψετε.


Λέων

Ένα γεγονός στη ζωή μας μπορεί να μας αναγκάσει να έρθουμε αντιμέτωποι με αξίες που ενδεχομένως έχουμε υιοθετήσει από τους άλλους. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πραγματικά θέλουμε χωρίς να το συγκρίνουμε με τα θέλω των ανθρώπων γύρω μας. Ωστόσο, κινδυνεύουμε να χάσουμε τον έλεγχο, αν δεν θέσουμε όρια.

Σκέψου μια εμπειρία όπου υιοθέτησες τις αξίες κάποιου άλλου ως δικές σου. Πώς επηρέασε αυτό την αίσθηση του εαυτού σου; Τι βήματα μπορείς να κάνεις για να διακρίνεις τις πραγματικές σου επιθυμίες από αυτές που επηρεάζονται από τους άλλους;


Παρθένος

Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι; Έχετε τα μέσα να ανασυνθέσετε την εντύπωση που δίνετε στους άλλους.  Βυθιστείτε σε περιβάλλοντα που σας βοηθούν να ανακαλύψετε τη μοναδική δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Περιγράψτε πώς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή και πώς πιστεύετε ότι σας βλέπουν οι άλλοι. Δοκιμάστε πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, για να ανακαλύψετε κρυφά πάθη και ικανότητες. Αρχίστε να αλληλεπιδράτε με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα, για να αποκτήσετε νέες οπτικές και να αμφισβητήσετε τις προηγούμενες πεποιθήσεις σας.


Ζυγός

Κάθε φορά που προχωράς σε κάτι νέο ή μεγαλύτερο, πρέπει να βεβαιωθείς ότι οι βάσεις σου είναι σταθερές και ξεκάθαρες.  Είναι σαν να χτίζεις ένα ψηλό κτίριο. Για να μην πέσει, πρέπει να έχεις γερά θεμέλια. Σκεφτείτε αυτή τη στιγμή ως τη συγκομιδή όλων των επιτευγμάτων σου, τα οποία έχεις κατακτήσει με σκληρή δουλειά.   Πριν το μοιραστείς με τους άλλους, πάρε λίγο χρόνο για να το απολαύσεις μόνος σου.

Σκέψου τι έχεις καταφέρει και πώς το έχεις καταφέρει. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τι λειτουργεί και τι όχι.  Τώρα που ξέρεις τι έχεις πετύχει, σκέψου πώς μπορείς να κάνεις τα πράγματα ακόμα καλύτερα στο μέλλον.  Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο περήφανος και πιο έτοιμος να μοιραστείς την επιτυχία σου με τους άλλους.


Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι που θεωρείται “παράτολμο” σε μια κοινωνική κατάσταση; Όταν μοιράζεσαι τις ιδέες σου που είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες, κάνεις τους άλλους να σκεφτούν πράγματα για τον εαυτό τους, με ωμή ειλικρίνεια.

Θυμάσαι μια τέτοια στιγμή; Πώς σε έκανε να νιώσεις και τι αντίκτυπο είχε στους άλλους; Και πώς μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ειλικρινής και να μοιράζεσαι τις ιδέες σου για να εμπνεύσεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο;


Τοξότης

Έχετε τη δύναμη να είστε πολύ παραγωγικοί, αλλά θα πρέπει να την κατευθύνετε προς μικρές, δημιουργικές ενέργειες αντί για μεγάλα, αδύνατα σχέδια που σας κάνουν να πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε γρήγορα τους στόχους σας. Μην έχετε αυταπάτες.

Προσδιορίστε μερικές μικρές δημιουργικές πράξεις στις οποίες μπορείτε να επικεντρωθείτε σήμερα. Πώς αυτές οι μικρές ενέργειες συμβάλλουν στους μεγαλύτερους στόχους σας; Αναλογιστείτε τη σημασία της σταθερής προόδου έναντι των γρήγορων, μη βιώσιμων κερδών.


Αιγόκερως

Διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μας αναζητούν την εκπλήρωση από διαφορετικά όνειρα. Μερικά από τα όνειρα μπορεί να φαίνονται αντιφατικά. Κάποια μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια που πίστευες τι δεν θα ακολουθούσες ποτέ. Εξερεύνησε τα όνειρα που είχες σε διάφορα στάδια της ζωής σου.

Πώς έχουν εξελιχθεί οι φιλοδοξίες σου και σε ποια νέα μονοπάτια σε έχουν οδηγήσει; Σκέψου τις φαινομενικές αντιφάσεις στα όνειρά σου και πώς έχουν διαμορφώσει το ταξίδι σου.


Υδροχόος

Οι φόβοι μας μπορούν να μας κρατήσουν πίσω, αλλά δεν πρέπει να μας εμποδίζουν να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Χωρίς ανατροπές, δεν υπάρχει περιθώριο για περιπέτεια. Οι ζωές μας είναι ένα άθροισμα ιστοριών, οπότε κάντε επιλογές, ακόμα κι αν τις κάνετε φοβισμένοι. Προσδιορίστε τους φόβους που σας εμποδίζουν να ρισκάρετε.

Πώς μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε αυτούς τους φόβους και να τους μεταμορφώσετε σε ευκαιρίες για περιπέτεια και δημιουργικότητα; Σκεφτείτε μια στιγμή που η ανάληψη ρίσκου οδήγησε σε ένα απροσδόκητο αλλά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Ιχθύες

Δεν υπάρχει ντροπή στο να ζητήσεις βοήθεια. Αν θέλεις να ανακτήσεις χρόνο για τον εαυτό σου, αυτή είναι η ευκαιρία να δεις πώς μπορείς να κατευθύνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να ανακουφιστείς από κάποια βάρη που έχεις. Όταν ζητάς βοήθεια, μπορείς να χτίσεις πιο σταθερές βάσεις που θα μπορούσαν να διαρκέσουν για πολύ καιρό.

Αναλογίσου τους τομείς της ζωής σας όπου θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από κάποιο τέτοιο αίτημα για βοήθεια. Ποια υποστήριξη χρειάζεσαι και ποιος μπορεί να την παρέχει; Πώς μπορεί η ανάθεση καθηκόντων να βελτιώσει την γενική ευημερία σου και να ενισχύσει τις βάσεις σου για το μέλλον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις