Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου: Ιχθύες, δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις


 Τι θα συμβεί σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Αν ζούσατε μέχρι σήμερα στον αυτόματο πιλότο, τώρα είναι μια καλή στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στα καθήκοντα και τις προτεραιότητές σας, χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον, καθώς αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιβραδύνετε και να προσδιορίσετε τι σας δίνει εσωτερική γαλήνη εκτός από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας.

Πώς μπορείτε να επιβραδύνετε σκόπιμα τον ρυθμό σας και να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας; Ποια πρακτικά βήματα μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι δεν βιάζεστε συνεχώς ή ότι δεν ζείτε στον αυτόματο πιλότο;


Ταύρος

Μαθαίνετε πώς να μένετε πιστοί στο δημιουργικό σας όραμα χωρίς να παθαίνετε burn out ή να ανεβάζετε τα επίπεδα κορτιζόλης σας. Σκεφτείτε ποια στοιχεία είναι απαραίτητα για να διατηρήσετε τον εαυτό σας προσγειωμένο.

Χρειάζεστε ξεκούραση και μια ζεστή ατμόσφαιρα για να αποδώσετε και να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό σήμερα.

Εντοπίστε τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να πλησιάζετε στην εξουθένωση. Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε έγκαιρα αυτά τα σημάδια και να αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε την επαγγελματική εξουθένωση από το να επηρεάσει τη δημιουργικότητά σας;


Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε μικρές βελτιώσεις στη ζωή σας. Αυτές θα σας επιτρέψουν να αισθάνεστε πιο πλήρεις και σε αρμονία με το σώμα σας.

Αν ενεργοποιήσετε τις αισθήσεις σας, μπορείτε να βιώσετε τη ζωή έξω από την υπερανάλυση του μυαλού σας και να παρατηρήσετε τις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής σας. Αλλά, αν ο θόρυβος του κόσμου γίνεται λίγο πολύ δυνατός, επιστρέψτε στα πράγματα που σας γειώνουν για να επανέλθετε στο εσωτερικό κέντρο σας.


Καρκίνος

Η συγκέντρωση και η προσοχή σας μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα γι’ αυτό είναι σημαντικό να βασιστείτε σε τελετουργίες που σας γειώνουν στην πραγματικότητα και να παραμείνετε αγκυροβολημένοι στο εδώ και τώρα. Μπορεί να αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να βρω δύναμη στην περιέργειά μου;» ή «Πώς μπορώ να είμαι ανοιχτή στις δυνατότητες και να βλέπω μέσα από τους περιορισμούς;». Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι στο περιβάλλον σας σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναλώνεστε σε πάρα πολλά διαφορετικά μέρη ή πράγματα.


Λέων

Αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσετε στον εαυτό σας ουσιαστική αυτοφροντίδα και να ελέγξετε τη σοφία του σώματός σας. Η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τι σημαίνει να ζείτε μια πλήρη ζωή, στην οποία δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μία βαθύτερη θεραπεία του εαυτού σας. Αν αισθάνεστε ένταση τον τελευταίο καιρό, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δείτε πού την αισθάνεστε στο σώμα σας.


Παρθένος

Μπορεί να παρατηρήσετε μοτίβα στη ζωή σας που επηρεάζουν αποφάσεις και δεν είχατε προσέξει μέχρι τώρα. Μπορεί να έχετε ισχυρές συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη παλιές πληγές, ανοίγοντας μια νέα προοπτική στη ζωή. Να είστε ανοιχτοί σε εσωτερικούς μετασχηματισμούς που σας υποστηρίζουν στην υλοποίηση των δυνατοτήτων σας.

Σκεφτείτε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ή μια συνήθεια που έχει υποπέσει πρόσφατα στην αντίληψή σας. Πώς έχει επηρεάσει αυτό το μοτίβο τη ζωή σας και ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε εποικοδομητικά;


Ζυγός

Είναι σημαντικό να ρυθμίζετε τα συναισθήματά σας και να αποφεύγετε να κολλάτε σε μια συγκεκριμένη εμπειρία, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να μην είστε παρόντες στη στιγμή. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εντοπίσετε πώς αισθάνεστε σήμερα και ίσως δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας λεκτικά. Παραμείνετε απλοί: κάντε τέχνη, πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση ή καλέστε έναν φίλο για μια συζήτηση σε βάθος.


Σκορπιός

Μην εκπλαγείτε πολύ αν ονειρευτείτε κάποιον από το παρελθόν ή αν συναντήσετε κάποιον στα πιο τυχαία μέρη. Πού αναζητά η καρδιά σας κάποιο επιπλέον τέλος ή μία περαιτέρω εξερεύνηση; Πού στη ζωή σας αναζητάτε αυλαία σε κάτι ή επίλυση; Πώς μπορείτε να κάνετε ενεργά βήματα για να βρείτε αυτή την αυλαία. Μπορεί να χρειάζεται συζήτηση, ή προβληματισμό ή να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.


Τοξότης

Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι σχετικά με το πώς μοιάζει η επιτυχία για εσάς ή οι φιλοδοξίες της καριέρας σας, μπορεί να αποκτήσετε μια σαφέστερη αίσθηση του τι σας δίνει χαρά. Μπορεί να περιπλανιόσασταν άσκοπα ή να προσπαθούσατε να ακολουθήσετε τις προσδοκίες άλλων αντί να κυνηγήσετε αυτό που σας ευχαριστεί. Να θυμάστε, το ταξίδι κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και θα μοιάζει διαφορετικό για τον καθένα.


Αιγόκερως

Όσο πιο ψηλά πετάτε, τόσο πιο μακριά βρίσκεστε από τον υπόγειο εσωτερικό σας κόσμο. Μην αφήσετε τον χρόνο να φεύγει από τα χέρια σας άσκοπα. Ασχοληθείτε με όσο την σωματική ευεξία σας. Ποιες σωματικές πρακτικές (όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός ή η ενσυνείδητη κίνηση) μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας; Πώς σας κάνουν αυτές οι πρακτικές να αισθάνεστε;


Υδροχόος

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να απελευθερώσετε παλιά συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν πρόσφατα. Μπορεί να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το τι σας ενισχύει, τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, θεραπευμένοι και ορατοί και τι όχι.

Καθώς στρέφεται την προσοχή σε αυτά τα συναισθήματα, ένα από τα αποτελέσματα είναι ότι μπορεί να νιώσετε μια αυξημένη συναισθηματική σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Ιχθύες

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημιουργήσετε χώρο στις σχέσεις σας και αυτό μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη οικειότητα.

Αν ήσασταν συνεχώς σε κίνηση, δίνοντας προτεραιότητα σε διάφορες εργασίες, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επιβραδύνετε και να ασχοληθείτε με εκείνους που αγαπάτε και σας προσφέρουν συντροφιά και άνεση. Σε ποιες μικρές χειρονομίες ή δραστηριότητες μπορείτε να εμπλακείτε για να προωθήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.