Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου: Κριοί, τα όνειρα σας αποκαλύπτουν βαθύτερες ψυχικές αλήθειες


 Τι θα συμβεί σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να εξερευνήσετε τις εσωτερικές λειτουργίες του μυαλού σας και να χρησιμοποιήσετε θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακτήσετε χαμένα κομμάτια της προσωπικότητάς σας που μπορεί να έχουν θαφτεί λόγω της ντροπής. Αυτό σας επιτρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση, τη χαρά και τη δύναμη σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας, καθώς αυτή η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη – Υπερπανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει βαθιές ψυχικές αλήθειες.


Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αφήσετε στην άκρη οτιδήποτε σας εμποδίζει να βρείτε την πραγματική σας δύναμη. Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Με ποιους τρόπους χαρίζω τη δύναμή μου δίνοντας προτεραιότητα στα σχόλια και τις απόψεις άλλων ανθρώπων έναντι της δικής μου εσωτερικής φωνής;» ή «Πώς μπορώ να βελτιώσω τους μακροπρόθεσμους στόχους μου για να υποστηρίξω τις πραγματικές μου δυνατότητες;».

Το βασικό μάθημα σήμερα είναι να τιμάτε τον εαυτό σας ως το μοναδικό άτομο που είστε. Μην συμβιβάζετε το όραμά σας για να ταιριάξετε με ανθρώπους και μέρη που δεν συντονίζονται με τον αυθεντικό εαυτό σας.


Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε πρωτοποριακές ιδέες σχετικά με καίριες κινήσεις της καριέρας σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι παίζατε πολύ εκ του ασφαλούς και να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα άλμα προς μια νέα κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη αυτά τα παλιά όνειρα που κρατούσατε κρυμμένα στο προσωπικό ημερολόγιό σας. Μπορεί να νιώθετε μια αίσθηση επείγοντος, σαν να μην υπάρχει χρόνος για χάσιμο.


Καρκίνος

Όσο μεγαλώνουμε, οι πεποιθήσεις μας εξελίσσονται, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να αμφισβητήσουμε τις πεποιθήσεις που διαμορφώθηκαν στην παιδική ηλικία μας. Αυτές οι πεποιθήσεις διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι εφικτό. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε εσωτερικεύσει πεποιθήσεις από τους γονείς σας σχετικά με το τι είναι εφικτό με βάση τις εμπειρίες τους. Τώρα είναι η ώρα να διαμορφώσετε τις δικές σας πεποιθήσεις εμπλεκόμενοι ενεργά με τον κόσμο αντί να κρύβεστε από αυτόν.


Λέων

Αυτή είναι μια απίστευτη εποχή για να ακολουθήσετε δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πλήρως γιατί σας ελκύουν ορισμένα μέρη και εμπειρίες, αλλά αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος πίσω από αυτές. Αναλογιστείτε μια φορά που επιδιώξατε κάτι που γέμισε την ψυχή σας. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία και τι αντίκτυπο είχε στη ζωή σας;


Παρθένος

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη – Υπερπανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει πολλές πτυχές των σχέσεών σας που μπορεί να χρειάζονται προσοχή. Υπάρχουν πληγές που χρειάζονται επούλωση λόγω κάποιων ζητημάτων που δεν έχουν συζητηθεί ή μία ανάγκη για συγχώρεση; Αυτή η έκλειψη μπορεί να υποστηρίξει την επιδιόρθωση αυτών των δεσμών. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον σημαντικό για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή σας ή να παρακινηθείτε να αποχωριστείτε τοξικές σχέσεις.


Ζυγός

Η ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής σας μπορεί να χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να απλοποιήσετε τη μέρα σας για να αποφύγετε το αίσθημα της υπερφόρτωσης. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι αρκετά ήρεμος ώστε να λάβει έμπνευση για τα επόμενα σχέδιά σας.

Η δημιουργικότητά σας είναι ενισχυμένη και μπορεί να προσφέρει λύσεις. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Βρείτε ένα χρονικό διάστημα μέσα στην μέρα για να διαλογιστείτε ή να δημιουργήσετε κάτι.


Σκορπιός

Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσετε μια αυστηρή ρουτίνα, καθώς οι δημιουργικές σας αισθήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν αλλού. Ανακαλύψτε τι προσπαθούν να σας δείξουν και απελευθερωθείτε από την ανάγκη να προβλέψετε τι θα ακολουθήσει. Ένα περίεργο μυαλό είναι φυσικά λιγότερο ανθεκτικό στις απροσδόκητες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τη μέρα σας. Μερικές φορές, μπορούμε να προβάλλουμε κάποια αντίσταση στο να μάθουμε κάτι καινούργιο, χωρίς καν να συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να έχουμε ιδέες που είναι συνταρακτικές και μας ανεβάζουν με νέους τρόπους.


Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας υπενθυμίζει ότι είναι ωραίο όταν αφήνετε τον έλεγχο. Αναλογιστείτε ποιο κομμάτι του εαυτού σας φοβάται το άγνωστο. Αν έχετε ασυνείδητες τάσεις ελέγχου, μπορεί σήμερα να γίνουν πιο εμφανείς.

Σκεφτείτε ποιους τομείς της ζωής σας πρέπει να ελέγχετε περισσότερο και γιατί. Το ζώδιο σας είναι γνωστό για την επιθυμία του να είναι ελεύθερο και να θέλει να ζει την στιγμή. Αυτό είναι το έμφυτο χάρισμά σας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.


Αιγόκερως

Ακολουθήστε τη δύναμη της διαίσθησής σας και δουλέψτε με βάση την έμπνευση και την πίστη σας. Μπορεί να έχετε διάφορα οράματα και εντυπώσεις που θα μπορούσαν να θολώσουν την προσοχή σας. Διοχετεύστε αυτές τις σκέψεις σε ένα ημερολόγιο, καθώς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στο εγγύς μέλλον. Αδειάστε το μυαλό σας και «αγκαλιάστε» κάθε ασυνήθιστη ιδέα που σας έρχεται. Ποια επαναλαμβανόμενα οράματα ή εντυπώσεις έχουν απασχολήσει το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό;


Υδροχόος

Ενθαρρύνετε κάθε ιδέα σας να εκφραστεί, όσο παράξενη κι αν είναι. Οι μοναδικές, ασυνήθιστες ή ακόμη και εκκεντρικές ιδέες, αν και δεν είναι πάντα εφικτές, μπορούν να πυροδοτήσουν καινοτόμες λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί πριν. Στην πραγματικότητα, αυτές οι μοναδικές ιδέες, θα μπορούσαν ακόμη και να φέρουν νέους πόρους.

Για παράδειγμα μπορεί να φέρουν νέους οικονομικούς πόρους ή να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων, που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε.


Ιχθύες

Η σημερινή ενέργεια θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε το μυστήριο της ζωής και μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα για να κατανοήσετε τον ανώτερο εαυτό σας με έναν νέο τρόπο. Αν έχετε αμφισβητήσει υπερβολικά τις αποφάσεις σας ή προσπαθείτε να μαντέψετε όλα τα ενδεχόμενα αποτελέσματα, επαναπροσδιορίστε την οπτική σας και εμπιστευτείτε το μυστήριο για κάτι που έρχεται.

Τι σημαίνει για εσάς προσωπικά η εμπιστοσύνη στο μυστήριο της ζωής; Αναλογιστείτε μια φορά που αφήσατε τις υπερβολικές ερωτήσεις και εμπιστευτήκατε τη διαδικασία. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα και πώς σας έκανε να νιώσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις