Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

«Είδα να έρχεται κλαίγοντας»: Τι λέει η μητέρα της 10χρονης που παρενοχλήθηκε από περιπτερά στο Κερατσίνι


Σε σοκ βρίσκεται 10χρονο κορίτσι που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο περιπτέρου, στο Κερατσίνι. Ο 34χρονος άντρας συνελήφθη και κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και βιασμό.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχαν τοποθετηθεί στο περίπτερο κατέγραψαν καρέ - καρέ τις αρρωστημένες σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα σε αυτό.

Ο 34χρονος, αφού πρώτα κατηγόρησε το κοριτσάκι ότι τον έκλεψε, άρχισε να την αγγίζει σε επίμαχα σημεία προφασιζόμενος σωματικό έλεγχο και σαν να μην έφτανε αυτό, ύστερα την τράβηξε μέσα στο περίπτερο και συνέχισε τις αρρωστημένες πράξεις του, παρά τις εκκλήσεις του κοριτσιού να την αφήσει να φύγει.

Από τη μεριά της η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στο MEGA τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της. «Πήγε το παιδί να πάρει κάτι… ισχυρίστηκε (ο περιπτεράς) ότι τον έκλεψε, έγινε ό,τι έγινε, γύρισε το παιδί κλαίγοντας, την άκουσα, μου τα είπε, πήγα, του μίλησα, του είπα ”άγγιξες ανήλικο; Μπορώ να σου κάνω μήνυση”. Μιλούσε ακατάληπτα. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε καν. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Έκανα αυτό που έπρεπε. Έτσι όπως έπρεπε να το κάνω».

Σύμφωνα μάλιστα, με τη μητέρα του παιδιού, η κόρη της πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο περίπτερο για να αγοράσει πράγματα και άρα ο περιπτεράς τη γνώριζε καλά.

«Συνήθως όταν πηγαίνει στο περίπτερο (η 10χρονη) είμαι στην πόρτα και την περιμένω. Γιατί το περίπτερο απέχει πάρα πολύ λίγα μέτρα από το σπίτι μας. Ψιλοάργησε, βγήκα να περπατάω προς τον δρόμο και το είδα το παιδί να έρχεται κλαίγοντας. Και το παιδί στο συγκεκριμένο περίπτερο πηγαίνει -ειδικά το καλοκαίρι- σχεδόν κάθε μέρα. Δηλαδή και ο ίδιος (ο περιπτεράς) το γνώριζε το παιδί. Το ήξερε. Πάντα κρατάει τα λεφτάκια της, της δίνω 2€ και πάει και ψωνίζει κάτι».

Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τη μητέρα του παιδιού, πήγαν αμέσως στο περίπτερο και πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο.

Έλεγξαν τις κάμερες του περιπτέρου και πολύ σύντομα διαπίστωσαν με τα μάτια τους, ότι όσα είχε πει ότι συνέβησαν το 10χρονο κοριτσάκι, ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

Το παιδί βρίσκεται σε σοκ. «Παρακολουθείται (η 10χρονη) από ψυχολόγο, μας είπαν να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας, μας είπαν να μην το συζητάμε γιατί το ίδιο το παιδί είπε «κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό το γεγονός», να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να αποσυμφορηστούμε λίγο» είπε η μητέρα.

Όσο για τον 34χρονο από το Μπαγκλαντές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για παράνομη βία και βιασμό και πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, ώστε, ποτέ, κανένα άλλο παιδί να μην κινδυνεύσει από τα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.