Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Δείτε πώς θα φαίνονταν από το διάστημα 8δις ανθρώπων συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο, vid

 


freepik photo

Κύπρος: Το μήνυμα των Αμερικανών στην Τουρκία που θέλει Ρωσία και BRICS - Οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας


 Η Τουρκία καταδίκασε την Τετάρτη μια συμφωνία αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κύπρου, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι εγκατέλειψε την ουδέτερη στάση της στη μακροχρόνια σύγκρουση για την μεγαλόνησο!

Υπερψηφίστηκε το Nέο Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής - Αντικαθιστά το Τέλος Χαρτοσήμου


 Το φόρο για περισσότερες από 600 συναλλαγές καταργεί η εισαγωγή του Ψηφιακού Τέλους Συναλλαγής που υπερψηφίστηκε την Πέμπτη (12/9) από την Ολομέλεια της Βουλής, ενώ παράλληλα αντικαθιστά το Τέλος Χαρτοσήμου, συμβάλλει στην ψηφιοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας και στον εκσυγχρονισμό των συναλλαγών του πολίτη και των επιχειρήσεων με το κράτος. 

«Σεισμός» στην EE! Τότε «κλείνει» η Γερμανία τα σύνορά της! «Τσουνάμι» επιστροφών απειλεί την Ελλάδα - Δεν θα επιτρέπει άλλους παράνομους μετανάστες!!! Αποχαιρετά ουσιαστικά την συνθήκη Σένγκεν το Βερολίνο

 


Η Γερμανία θα σκληρύνει κι άλλο την στάση της! Από την Δευτέρα ουσιαστικά η Γερμανία σταματάει να είναι μέρος της Σέγκεν για τους επόμενους έξι μήνες, σχεδιάζοντας να επιβάλλει αυστηρότατους ελέγχους στα χερσαία σύνορα και απελάσεις – εξπρές, στέλνοντας αλλοδαπούς πίσω στην Ελλάδα, από την οποία τον τελευταίο καιρό έχει λάβει 7.000 Αφγανούς, όπως μεταδίδεται!

Πολύνεκρη επίθεση στο Αφγανιστάν - Ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος

 


Επίθεση εξαπέλυσαν ένοπλοι στην επαρχία Νταϊκούντι στο Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άνθρωποι. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Εάν παρατηρήσετε αυτού του είδους το εξάνθημα στο δέρμα σας, αναζητήστε Iατρική φροντίδα το συντομότερο δυνατόν

 


Κάποιοι ιοί, όπως ο κορονοϊός και η γρίπη, αποτελούν αντικείμενο συζήτησης αρκετά συχνά. Πιθανότατα να γνωρίζετε τα συμπτώματά τους και τι να κάνετε σε περίπτωσης νόσησης. Όμως, υπάρχουν και ορισμένοι ιοί, στους οποίους δεν δίνεται η απαιτούμενη προσοχή. Ο έρπης ζωστήρας είναι σίγουρα ένας από αυτούς τους ιούς.

Πολεμικό τελεσίγραφο Πούτιν στην Δύση και το ΝΑΤΟ μετά τις πιέσεις που δέχεται - Πλήγματα σε ρωσικά εδάφη με δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα σήμαινε ότι «οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία».

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να πραγματοποιεί πλήγματα σε ρωσικά εδάφη με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που έχουν εφοδιάσει το Κίεβο δυτικές χώρες, αυτό θα σήμαινε ότι «οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία».

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές εντοπίζουν και εξοντώνουν Ουκρανούς στο Κουρσκ (video) Ξηλώνεται η ουκρανική εισβολή στην ρωσική επαρχία


 Η ρωσική αντεπίθεση «ξηλώνει» σταδιακά τους Ουκρανούς από το Κουρσκ με την προώθηση να είναι συνεχής.

Τραμπούκισε άγρια υπάλληλο ΑμεΑ Δράστης ο προϊστάμενος Yδρευσης Ναυπλίου - Το θύμα μεταφέρθηκε λιπόθυμο στο νοσοκομείο - «Παρεκτράπηκα», δηλώνει προκλητικά ο υπαίτιος


 Με φορείο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έφυγε από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλιέων (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) ένας υπάλληλος με ειδικές ανάγκες, μετά από επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον πρόεδρο της εταιρείας.

Ο «χάρτης» του νέου ΕΣΥ: Οι γιατροί στα νοσοκομεία, οι περιζήτητες ειδικότητες και τα κίνητρα

 Προσλήψεις προσωπικού, κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών, αλλαγές στη φορολόγηση των εφημεριών και δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, είναι ορισμένες από τις αλλαγές που δρομολογεί η κυβέρνηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Χανιά: Εκπαιδευτικοί μένουν μέχρι και σε… κάμπινγκ γιατί δεν βρίσκουν σπίτι – «Ζουν την εξαθλίωση»

 


Με απαράδεκτες συνθήκες έρχονται αντιμέτωποι οι νεοδιόριστοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στα Χανιά, καθώς οι χαμηλοί μισθοί δεν τους επιτρέπουν να βρουν κατοικία, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε απελπιστικές λύσεις, όπως το να μένουν σε κάμπιγνκ ή να φιλοξενούνται σε συναδέλφους τους, ενώ ορισμένοι,

Ανακαλύφθηκε τρίτος ναός σε Iερό νησί αρχαίας Eλληνικής αποικίας – Απαράμιλλο μνημείο


 Ανακαλύφθηκε τρίτος ναός στο νησί των «Αγίου Κηρύκου και Ιουλίττας» της μητέρας του, κοντά στη Σωζόπολη στη διάρκεια ανασκαφών.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος μύλος για το ποιος έχει τις ποινικές ευθύνες Mετά την έκπτωση Κασσελάκη

 


Νέος  μύλος προέκυψε στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή το ποιος έχει πάνω του τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες μετά από την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Έρχονται αυξήσεις αλλά και «ψαλίδι» στον αριθμό των δικαιούχων – Ποιοι θα χάσουν τα επιδόματα

 


Μπορεί να «φουσκώνουν» τα τρία βασικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, όμως δεν θα δουν όλοι οι σημερινοί δικαιούχοι την επερχόμενη αύξηση γιατί … πολύ απλά θα χάσουν το δικαίωμά τους σε αυτα.

Kαιρός: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού και πότε αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 


Άστατο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού, σήμερα, Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνική Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Εκπληκτική ανακάλυψη: Bρέθηκε άθικτος σκελετός 16.000 ετών σε σπήλαιο της Μαλαισίας


 Μαλαισιανοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν πάνω από δώδεκα προϊστορικές ταφές στα ασβεστολιθικά σπήλαια της κοιλάδας Nenggiri, που βρίσκονται περίπου 135 μίλια (215 χιλιόμετρα) βόρεια της Κουάλα Λουμπούρ. Αυτά τα ευρήματα περιλαμβάνουν ανθρώπινα λείψανα που χρονολογούνται έως και 16.000 χρόνια πριν.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ο.Γεροβασίλη επιμένει και ζητά να διαγραφεί ο Κασσελάκης και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Στην πρόταση της κυρίας Γεροβασίλη αντέδρασε έντονα ο Παύλος Πoλάκης

 


Η Όλγα Γεροβασίλη φαίνεται να ζήτησε στην έκτακτη σύσκεψη της ΠΓ να κινηθούν οι διαδικασίες για να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συμπλοκή κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου οχήματος στην Πάτρα - Δάγκωσαν αστυνομικό της ΟΠΚΕ

 


Συμπλοκή μεταξύ των επιβατών ενός οχήματος και αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/9) στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Σε ελεύθερη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ - ΣΕ πτώση και η ΝΔ


 Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η κρίση στο εσωτερικό του φαίνεται ότι έχει μόνιμες επιπτώσεις στην απήχησή του στο εκλογικό σώμα, καθώς σε ακόμη μια δημοσκόπηση καταγράφεται στην πέμπτη θέση.

ΣΥΡΙΖΑ: Επικυρώθηκε η καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την Πολιτική Γραμματεία με ψήφους 17-1

 


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επικύρωσε την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος με 17 ψήφους υπέρ και 1 κατά.

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Τοξότες, είναι εποχή να επενδύσετε στον εαυτό σας


 Τι θα συμβεί σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.... ΛΟΙΠΟΝ!!!... ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ!!!

 

ΗΤΑΝ ΣΤΙΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....

Διαιτολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει: Αυτή είναι η Νο1 τροφή που δεν αγοράζω ποτέ – Τι τρώω αντί γι’ αυτή

 


Η Dr. Uma Naidoo, διατροφολόγος εκπαιδευμένη στο Χάρβαρντ και επαγγελματίας σεφ αποκαλύπτει ποια επεξεργασμένη τροφή δεν αγοράζει ποτέ και τι επιλέγει αντί γι’ αυτή.

Μάθε πώς βγήκε η φράση «Δρακόντεια μέτρα»


Οι παροιμίες και οι λαϊκές ρήσεις αποτελούν έναν ανεκτίμητο θησαυρό της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είναι σαν μικρές κάψουλες χρόνου, που περιέχουν μέσα τους συμπυκνωμένη τη σοφία και την εμπειρία πολλών γενεών.

Ουκρανία: Ρωσικά drones έπληξαν ενεργειακές υποδομές στην περιφέρεια Σούμι – 14 τραυματίες

 


Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στις ενεργειακές υποδομές της πόλης Κονοτόπ, στη βόρεια Ουκρανία, σε μια νυχτερινή επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 14 άνθρωποι να τραυματιστούν και να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην πόλη, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

Υψηλή Xοληστερόλη: Δεν είναι τα λιπαρά ένοχα – Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός


 Για τη ρύθμιση της αυξημένης χοληστερόλης σε άτομα με παθολογικά υψηλές τιμές η λύση μάλλον δεν είναι ο περιορισμός των κορεσμένων λιπαρών, αλλά μιας άλλης πολύ πιο δύσκολο να… αποχωριστούμε κατηγορίας τροφίμων.

Συνελήφθη 35χρονος που έφτιαχνε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για διακίνηση μεταναστών – Το σπίτι – «καβάτζα» και τα ποσά

 


Στη σύλληψη ενός 35χρονου με καταγωγή από την Παλαιστίνη που διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.  Τού πέρασαν χειροπέδες για σύσταση συμμορίας, πλαστογραφία, κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και κατάρτιση ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων.

Αττική Οδός: Μειώνονται τα διόδια στα 2,50 ευρώ από 6/10 – Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης

 


«Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση, τη λειτουργία, τη συντήρηση και την εκμετάλλευση της Αττικής Οδού, επιβεβαιώνει ότι και στην Ελλάδα, η συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, μπορεί να είναι διαφανής,

Oι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά αλλά δεν πετυχαίνουν στη ζωή, συνήθως εμφανίζουν αυτές τις 6 συμπεριφορές χωρίς να το συνειδητοποιούν

 


Αντίθετα απ’ ό,τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί, η σκληρή δουλειά δεν είναι πάντα συνώνυμο της επιτυχίας. Σωστά διαβάσατε. Οι ατελείωτες, εξουθενωτικές ώρες εργασίας, δεν εγγυώνται και την ανέλιξή σας.

Φαίη Σκορδά – Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» – Στη φόρα η επική συνομιλία τους

 


Στη φόρα βγήκε η επική συνομιλία της Φαίης Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από ένα Instagram story, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (11/08).

Mισθοί: Οι Αθηναίοι οι λιγότερο ικανοποιημένοι στην Ευρώπη

 


Τι ορίζουμε ως καλό μισθό; Ποιοι είναι οι παράγοντες που τον καθορίζουν; Τι δείχνουν τα διαθέσιμα στοιχεία από τις χώρες της Ευρώπης; Τι ρόλο παίζει η ακρίβεια που τσακίζει τα νοικοκυριά; Οι μισθοί στην Ευρώπη περνούν από το «κόσκινο» των γραφείων ευρέσεως εργασίας και οι γνώσεις εμπειρογνωμόνων συμβάλουν για να απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα.

Γυναίκα είναι έξαλλη με την πεθερά της – «Έχει την απαίτηση να αφήσω την Kαριέρα μου επειδή ντροπιάζω τον άνδρα μου»

 


Όποια καριέρα και αν επιλέξει ν’ ακολουθήσει ένας άνθρωπος, κατά βάθος ελπίζει να έχει τη στήριξη της οικογένειάς του. Όσο για τον σύντροφο, είναι δεδομένο ότι θέλεις να χαρεί το ίδιο με εσένα.

Θεσσαλονίκη: «Μαμά χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο» – Τα πρώτα λόγια του οδηγού που παρέσυρε το ζευγάρι και το παιδί τους

 


Στην μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι πεζών μαζί με το 2 ετών αγοράκι τους στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης.

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι Tεκνατζoύ, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω»


Μαρία Ιωαννίδου: «Θα του πω “παντρέψου με”, πάω και φυλακή γι’ αυτόν» είπε με χιουμοριστική διάθεση…

Πλοίο που πιθανολογείται ότι μεταφέρει Iρανικούς πυραύλους εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αστραχάν

 


Ένα ρωσικό φορτηγό πλοίο που πιθανολογείται ότι μεταφέρει ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εθεάθη σε ρωσικό λιμάνι στην Κασπία Θάλασσα πριν από μια εβδομάδα, σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο CNNi.

Τα μέτρα στήριξης για νέους και οικογένειες - Tι αλλάζει στα επιδόματα


 Τα μέτρα με στόχο την ενίσχυση και ελάφρυνση των οικογενειών και συγκεκριμένα για το δημογραφικό ζήτημα, την αναμόρφωση των κοινωνικών επιδομάτων και τη στήριξη των εργαζόμενων γονιών που εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, εξειδικεύονται από τους αρμόδιους υπουργούς.

Nέα Συνήγορος του Καταναλωτή αναλαμβάνει η Άννα Στρατινάκη


 Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η πρόταση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τον διορισμό της Άννας Στρατινάκη ως νέας Συνηγόρου του Καταναλωτή.

Διαθέσιμη η ψηφιακή πλατφόρμα myPyrasfaleiaLive - Πώς θα κλείσετε ραντεβού


 Διαθέσιμη είναι από σήμερα (12/09) η ψηφιακή πλατφόρμα myPyrasfaleiaLive για τον προγραμματισμό ραντεβού και εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησης από τα Γραφεία Προληπτικής και Κατασταλτικής Πυρασφάλειας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Χωρίς σταματημό – ΦΟΒΕΡΟ Pολό κιμά... NA ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ


 Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Xαλκιδική: «Λουκέτο» στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

 


Την αναστολή της εταιρείας που πιστοποίησε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, αποφάσισε η Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης.. 

Φρικτός θάνατος Ισραηλινού στρατιώτη σε φυλάκιο πόλης της Δυτικής Όχθης: Τον έλιωσε βυτιοφόρο! (βίντεο)


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ισραηλινός στρατιώτης βρήκε φρικτό θάνατο σε φυλάκιο της πόλης Γκιβάτ Ασάφ στην Δυτική Όχθη καθώς τον έλιωσε βυτιοφόρο που οδηγούσε Παλαιστίνιος.

Μόνο αν έχετε αετίσια ματιά θα βρείτε το ζάρι με τον αριθμό 6 σε 8 δευτερόλεπτα


 Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση.

Aποφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας

 

Στο εδώλιο του Μονομελούς εφετείου πλημμελημάτων Αθηνών θα καθίσει ο Απόστολος Λύτρας κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αμερικανικές εκλογές: H Χάρις Kέρδισε τη μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο

 


Τα ντιμπέιτ ενόψει των εκλογων στις ΗΠΑ, και όχι μόνο το χθεσινό, δεν «δίνουν» Πρόεδρο σε αντίθεση με επτά κομβικές πολιτείες.

Παλιά δίκτυα, διαρροές, υπερτουρισμός: O «χάρτης» της λειψυδρίας στην Ελλάδα

 


Διαρροές δικτύων, παλιές υποδομές, αύξηση της ζήτησης του νερού λόγω υπερτουρισμού, προβλήματα υφαλμύρινσης, υπερεκμετάλλευση υδάτων για την άρδευση: Τα προβλήματα αυτά σε συνδυασμό με δύο ξηρούς χειμώνες σκιαγραφούν όλα όσα καλείται να αντιμετωπίσει το κράτος για να δώσει λύση στο φαινόμενο της λειψυδρίας. 

Σε μείωση των επιτοκίων της αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η EKT - Τα οφέλη για τους δανειολήπτες


 Σε μείωση του βασικού της επιτοκίου κατά 0,25% αναμένεται να προχωρήσει σήμερα, Πέμπτη, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), όπως εκτιμά η πλειονότητα των οικονομολόγων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρωζώνη.

Πτολεμαΐδα: 70χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε γυναίκα


 Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/09) στην περιοχή Κανάλι της Πτολεμαΐδας, όταν μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από αεροβόλο όπλο.

ΣΥΡΙΖΑ: Τον Κασσελάκη περιμένουν οι περισσότεροι υποψήφιοι - Τι θα κάνουν οι «100»

 


Την ανακοίνωση των προθέσεων του Στέφανου Κασσελάκη αναμένουν οι υπόλοιποι πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να δημοσιοποιήσουν και τις δικές τους.

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Ιχθύες, δεν είναι ώρα να αντισταθείτε στην αλλαγή

 


Τι θα συμβεί σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Data Centers: οι λόγοι που η Ελλάδα προσελκύει μεγάλες επενδύσεις


 Αυξάνονται και πληθύνονται οι επενδύσεις που ανακοινώνονται από διεθνείς «παίκτες» όσον αφορά στη δημιουργία κέντρων δεδομένων (data centers) στην Ελλάδα με την κινητικότητα να είναι ιδιαίτερα έντονη τους τελευταίους μήνες.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις