Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Μέσα στις υπόγειες σήραγγες του Λας Βέγκας όπου χιλιάδες άνθρωποι Zουν σε «άγριες» συνθήκες(vid) Γνωστοί ως «άνθρωποι του τυφλοπόντικα», υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι που ζουν σε υπόγειες σήραγγες κάτω από το έδαφος.


 Αυτές οι υπόγειες σήραγγες του Λας Βέγκας φιλοξενούν χιλιάδες άστεγους που ζουν σε «άγριες» συνθήκες.

Ένας YouTuber επισκέφτηκε ένα από τα περίφημα τούνελ για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον υπόγειο κόσμο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη διάσημη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Αυτοί οι άνθρωποι που ονομάστηκαν «άνθρωποι του τυφλοπόντικα» , βρήκαν καταφύγιο σε σήραγγες και ο YouTuber Brandon Buckingham συναντήθηκε με μερικούς από αυτούς για να μάθει περισσότερα.


Στο κανάλι του, @BrandonBuckingham , πήρε συνεντεύξεις από μερικούς από τους ανθρώπους που ζουν υπόγεια σε «άγριες» συνθήκες.

Στο βίντεο, ένα άτομο αποκάλυψε: «Πέντε άνθρωποι πέθαναν εδώ πέρυσι», ενώ ένας άλλος είπε: «Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εδώ κάτω, δεν είμαστε τέρατα».

Πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 2.000 άνθρωποι στις σήραγγες.


Συνέχισε προσθέτοντας: «Είναι η τρίτη ή η τέταρτη πιο επικίνδυνη σήραγγα στον κόσμο, εν μέρει λόγω των ανθρώπων αλλά κυρίως λόγω του νερού».

Όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει όταν βρέχει, γέλασε και αποκάλυψε: «Οι άνθρωποι πεθαίνουν».

Μιλώντας στην κάμερα, ο Μπάκιγχαμ εξήγησε: «Κάθε κάτοικος με τον οποίο μιλήσαμε μας προειδοποίησε για τις πλημμύρες και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Ένα βίαιο ποτάμι νερού διασχίζει αυτές τις σήραγγες παίρνοντας μαζί του τα πάντα στο πέρασμά του».

Είχε και μια συζήτηση με έναν άντρα γνωστό ως Jay, ο οποίος είπε: «Αν θέλεις κάτι να αλλάξει, μερικές φορές πρέπει να συμμετέχεις σε αυτό. Ποτέ δεν μάζευα σκουπίδια πριν, μαζεύω σκουπίδια όλη την ώρα τώρα γιατί ποτέ δεν συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι».


«Το θέμα είναι όπως είπα, μην κρίνεις ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, δεν ξέρεις ποιος είναι κάποιος και δεν λέω ότι όλοι οι άστεγοι είναι καλοί ή κακοί, αλλά είναι εύκολο να κρίνεις τους ανθρώπους ή νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για αυτούς.

«Κάθε μέρα είναι σαν την επιβίωση, πρέπει ακόμα να βρεις φαγητό, σε έχουν περιθωριοποιήσει από παντού, όλοι σε μισούν,δεν είναι όλοι οι άστεγοι κακοί».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 

photo: pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.