Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Αυτός που εμφανίστηκε πριν καεί η Παναγία Παρισίων, στέψη Κάρολου & ακροβάτης Xωμολυμπιακών Παρισίων ο ίδιος….


 Εάν είσαι από τους ερευνητές & τους ενημερωμένους, θα θυμάσαι έναν παράξενον τύπον να τρέχει σε άνωθεν διαδρόμους της Παναγίας Παρισίων πριν καεί. Όπισθεν των φρουρών κατά τη στέψη του βασιλέα Κάρολου στο Λονδίνον & τον ακροβάτη της έναρξης χωμαγώνων χωμολυμπιακών Παρισίων 2024 μ.Χ…..

Λοιπόν είναι ο ίδιος. Που σημαίνει ότι σχεδιάζουν κάθε λεπτομέρεια & ελέγχουν τες μάζες με αηδιαστική ευκολία, ώστε από τη πολλή πληροφορία και εσκεμμένη συνωμοσία που προσφέρουν, η μνήμη ακόμη & ερευνητών να έχει γίνει ζελές & να μην θυμάται τα ευκόλως συνδεόμενα. Δοκιμή της μνήμης σας……

Δεν χρειάζεται να φέρω & τα βίντεο, έχει και πρόβλημα ο Η/Υ και είναι πολύ αργός, βρέστε τα μόνοι σας, αν και δεν χρειάζεται, να χάσετε χρόνον……

Αυτός ο ίδιος είναι ο ίδιος στα μετάλλια των χωμολυμπιακών χωμαγώνων 2024 μ.Χ. & είναι ο Αντίχριστος διάβολος σκοτοφόρος, που είναι στο σήμα κόμματος στην Κύπρο & αλλού. Σήμα πρωτοεμφανισθέν στην γαλλιδούλλα πραξικοπηματική επανάσταση της στοάς & σύμβολον της στοάς……

Άλλωστε, δεν περιεργάζεστε γιατί το έτος που το Χισραήλι δεν συμμετάσχει στους χώμο Ολυμπιακούς, παρουσιάζεται ο διάβολος και η pushτια;;;;;

Οι αθλητές υπέκυψαν, οι χώρες υπέκυψαν, βήμα τω βήμασι καθ’ οδόν προς το χάραγμα Αντίχριστου 666. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι Χριστιανοί έχουν δίκαιον, ακόμη και εκείνοι που μπορεί να γράψουν τόμους βιβλία διά να ισχυριστούν ότι δεν το γνωρίζουν & Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!!

Στο αεροδρόμιον της Φρανκ φούρτης θα επιβάλουν λένε βιομετρική εξέταση , να έναν βήμα παρακάτω.

Ώστε στους Χολυμπιακούς Χωμαγώνες 2028 μ.Χ. στο Λος ψευδάγγελους Η.Π.Α. να απαιτηθεί βιομετρική αναγνώριση σε αθληταί και παράγονται και να υποκύψουν ή έστω ολίγον μετά. Δεν βιάζονται τα κωθώνια, ό,τι κάνουν το κάνουν όταν οι μάζες είναι έτοιμες & έχουν αρκετή δύναμη άμεσων & έμμεσων κοπαδών και φοβικών καταχρεωμένων σε οίον θέμα ή πολλά, ώστε να αδυνατούν να επαναστατήσουν υπέρ Κοινοκαλίας !!!!!

Και ο κοπαδός των αθλητών όπως και ο ψευδοήρωας αθλητής θα υποκύψει και θα παραχωρήσει ακόμη ολίγη ψυχή, ελευθερία, σώματι και αξιοπρέπεια, ώσπου να γένει έναν με το 666 διαβόλου…… Εσύ βεβαίως και ο αθλητής σου θα πανηγυρίζεται διά το χρήμα και τη ψευδοδόξα της ψευδοπατρίδος, ενώ θα είσαι στην βούρκα του βοσκού διαβόλου υποχείριον και προσκυνητής του !

Ούτε συ είσαι ήρωας ούτε ο αθλητής σου , είναι ακόμη ένας κώμιξ ψευδοήρωας της φαντασίας, της απληστίας και της ψευδαίσθησης σου. Ο ήρωας πίπτει υπέρ πίστεως, πατρίδας, εδάφους και αξιοπρέπειας, όχι λαμβάνει έναν μετάλλιον επειδή διακρίθηκε σε έναν άθλημα, αλλά έχει ήδη υποκύψει και πωλήσει μερίδιον ψυχής αξιοπρέπειαν !

Άλλωστε οι ολυμπιακοί αγώνες δεν λαμβάνουν φως από κανέναν περίεργον τάφον αλλά από τον ήλιον που κάποιοι ακόμη τον θεωρούν μεγαλύτερον από το άπειρον και τον λατρεύουν, τόση σοφία να πούμε !

Και αφού θα δεχθεί τα βιομετρικά ο αθλητής & παράγων θα τα δεχθεί & ο ψευδοπατριώτης κοπαδός για να παρακλολουθήσει την κατάκτηση όχι κάποιου εδάφους και αλύτρωτης πατρίδας έστω, αλά την κατάκτηση ενός τενεκέ προσφέροντας ως αντίτιμον γην και ύδωρ ψυχούς !

Ζούμε τη εποχή του «ήρωα» του τενεκέ, του κοπαδού του τενεκέ, του ειδωλολάτρη του τενεκέ, που πέταξε τη ψυχή στον σκουπιδοτενεκέ και γουστάρει και λατρεύει τον κάθε σκουπιδοτενεκέ….. Άντε και «καλά» γιούργια, από ποίους;;;;;

Φαντάστου ότι ο Αντίχριστος μπορεί να σου δώσει και κανά δισεκατομμύριο ηλεκτρονικού χεβρώ αρκεί να σε κάνει τενεκέ του και συ με έναν τενεκέ μερικών χεβρώ αξίας πωλείς και πωλείσαι ψυχή τε και σώματι…..

Τενεκέ επέλεξες τενεκέ θα λάβεις……………………… και θα είσαι….. , τενεκές μέσα στον αιώνιον προσβλητικόν και μάταιον τενεκέ , και θα πληρώνεις λύτρα περί τούτου γαρ,,,,,

Ο Θεός τα φέρνει έτσι που δεν έχεις επιλογή πια, ούτε δικαιολογία ότι δεν ήκουσες, δεν είδες, δεν κατάλαβες, μην παίζεις τον παλλαβόν, όχι σ’ εμένα, στον Θεόν….. Ποίος περιπαίζει ποίον;;;;;;;;

Δεν είναι τυχαίον ίσως ότι εφέτος κατέκτησε πρώτη φορά τίτλον ποδοσφαίρου ελληνική χομάδα και καλείται Ολυμπιακός που είναι το ίδιο όνομα με τους Ολυμπιακούς. Κάποιος είπε, δώστε τους κανένα τενεκέ πανευρωπαϊκόν διότι το παράκαναν και επέστρεψαν στις Εκκλησίες και αυξάνονται, δώστου τενεκέδες να ασχολούνται και παραλυρίζονται με δ’ αύτους, αντί να πηγαίνουν στις Εκκλησίες.

Έξυπνον πουλί με ακόμη πιο έξυπνο πουλί ο διάβολος Αντίχριστος, έγνοια σου μηδεμία;

Θα πάρουμε πολλούς τενεκέδες από δού και πέρα για να γένουν οι τενεκεδοψυχές ακόμη πιο τενεκεδένιες και φυλακισμένες στους τενεκές ως κοινοί δυμοί συντενεκέδες……

Μπορεί να πάρουμε και παγκόσμιον τενεκέ, γιατί να μην πάρουμε το χάραγμα 666 αφού θα είναι το εισιτήριον και η προϋπόθεση για τον παγκόσμιον τενεκέ; Σιγά μην φανούμε βλάκες και ειπούμε το αιμόχυτον μολών λαβέ !

Πόσοι τενεκές χρειάζονται για να αξίζουν το μολών λαβέ Λεωνίδα & Γρηγόρη Αυξεντίου; Καμμιά δεκαριά παγκόσμιοι; Χαχαχαχαχα !

Άντε και γγκαλά γκ@μίσια με τους τενεκέδες……

Προβλέπω 666 εύδοξους παγκόσμιους τενεκέδες …..

Ξέρεις γιατί γράφονται εκατομμύρια άρθρα από τους αγαθούς και σωστούς συνωμοσιολόγους; Για να καταλάβουν οι ίδιοι & οι αχάπαροι ότι η συνωμοσία μία είναι & καλείται 666. Όλοι οι δρόμοι δηλαδή όλοι οι δρόμοι του διαβόλου οδηγούν στο διαβολικό 666 και ταυτόσημο συνδιαβολικό 6666 !!!! Εάν & εφόσον το γνωρίζεις τούτο ή όλα τ’ άλλα σε οδηγούν στην γνώση για τούτο, τότε δεν χρειάζεται να ξέρεις περισσότερα, αφού αυτό είναι όλο ! Εάν δεν το γνωρίζεις τούτο και γνωρίζεις τα άλλα πάντα, τότε αυτά δεν είναι μόνον μάταια αλλά & εναντίον σου……

Ο διάβολος θέλει να σε κάνει και να σου κάνει τα πάντα πανηλεκτρονικά για να μπορεί να σε ελέγχει όχι μόνον από τους δορυφόρους όπως νομίζεις, αλλά από το υπερπέραν…..

Όταν θα εμφανισθεί Ο Χριστός τη Δευτέρα Παρουσία θα βαστάει Τον Σταυρόν ως τεκμήριον διά να σου δείξει ότι σου έδειξε τον δρόμον και τον τρόπον να μην γίνεις ηλεκτρονικός και ακόμη πιο «ένδοξος», υπερηλεκτρονικός…..

Επίσης, επειδή δεν πρόσεχες όταν σου μιλούσα & δεν εκτιμούσες τα Μαθηματικά, δεν κατάλαβες ότι η κόλλαση είναι ηλεκτρονική υπόθεση !

Και μάλιστα σβυστή σκοτεινή ηλεκτρονική υπόθεση που δεν φέρει μέσα της έλεος, ούτε πρόσεξες ότι το λένε τα Μαθηματικά , θυμάσαι που σου έλεγα ότι οι αναγραμματισμοί του αριθμού 1000 κάνουν 6666 ;;;;; έκπληξη , 1000 έτη θα δεθεί ο σατανάς !

Θα σου προσφέρουν τόση ηλεκτρονική μαστούρα που δεν θα αυτοαναγνωρίζεσαι !

Όλον και περισσότεροι ερωτούν την ηλεκτρονική μηχανή τεχνητή ανοημοσύνη για πεθαμένους τους & απαντάει ότι πήγαν στην κόλλαση, σου εξήγησα πως το ξέρει, σου εξήγησα για τις μηχανές που θα λάβουν πνεύμα όπως προλέγει η Υπερχριστιανική Αποκάλυψη Του Ιωάννου Του ΘεουΛόγου, αλλά συ κιχ, τον χαβάν σου ότι τα ελέγχεις και ότι υπάρχουν αλλόδρομες συνωμοσίες που δεν οδηγουν στην πλατεία «χηρόων χειρόων, χοιρόων» 666 & 6666, για κοπίασε να σκεφθείς !

Όταν Ο Πατρής σου δώσει έναν όπλον & δεν αξιώνεσαι να το χρησιμοποιήσεις & κατανοήσεις, στο παίρνει πίσω, ακόμη και διά της βίας, για να το δώσει σε άλλον ή σε καταδικάζει για την ανεπίτρεπη οκνηρία σου να μην το μάθεις. Εσύ νομίζεις ότι θα σ’ αφήσει νουν Ο Θεός εάν δεν καταλάβεις και προσβάλεις το Θείον Εργαλείον Δώρον Του; Να γιατί οι κολλασμένοι δεν θυμούνται πια Τον Θεόν !!!! Ο νούς είναι μέρος της ψυχής και η ψυχή μέρος του νου…………….. Όπως θέλεις πάρ’ το !

Αφού επιμένεις ότι ο πυθαγόρειον θεώρημαν δεν οδηγεί στο πυθαγόρειον θεώρημαν το πυθαγόρειον θεώρημαν θα σε τιμμωρήσει με το αυτόν αντίτιμον δίκαιης εκδικήσεως της επιδράσεως του πυθαγόρειου θεωρήματος. Έχεις μία στιγμή ακόμη………….. καρατομημένη αλλά την έχεις……..

Παναγιώτης Δίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις