Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Η σοκαριστική στιγμή που σκάει καζάνι ντοματοπολτού στην Τουρκία(vid) - Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο γυναίκες στην περιοχή Χατάι της Τουρκίας.


 Την στιγμή που προσπαθούσαν να φτιάξουν τοματοπολτό μέσα σε ένα τεράστιο καζάνι, αυτό εξερράγη και ο καυτός χυμός της ντομάτας εκτοξεύτηκε παντού.

Το βίντεο από την έκρηξη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας ότι το σοβαρό ατύχημα θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη και τις ζωές των γυναικών.

Στα 33 δευτερόλεπτα του βίντεο, φαίνονται δύο γυναίκες να έχουν βάλει πάνω στη φωτιά δύο καζάνια και να βράζουν ντομάτες.

Η διαδικασία γίνεται έξω σε αυλή σπιτιού, τη στιγμή που δίπλα από τα καυτά καζάνια παίζουν μικρά παιδιά.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται στο βίντεο να ανακατεύουν με μακριές κουτάλες το μείγμα και να βάζουν ξύλα κάτω από τα καζάνια για να δυναμώσουν τη φωτιά.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το ένα καζάνι εξερράγη και εκτοξεύτηκει από τη φωτιά, ευτυχώς προς την αντίθετη κατεύθυνση των γυναικών.

Παρά τη σοβαρότητα της έκρηξης, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Το καζάνι φέρεται πως ήταν φτιαγμένο από σκυρόδερμα, δεν άντεξε την θερμοκρασία και γι’αυτό εξερράγη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις