Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

«Λυπάμαι που είμαι Έλληνας»: Τραυματισμένος πυρόπληκτος ξεσπά στην κάμερα, vid - «Δεν ξέρω τι ψηφίζουμε και τι πληρώνουμε».

 


Ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση των καταπονημένων πλέον από την μεγάλη πυρκαγιά κατοίκων της βορειοανατολικής Αττικής.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ένας πυρόπληκτος ηλικιωμένος, κάτοικος της Πεντέλης, ξέσπασε για την απόλυτη έλλειψη οργάνωσης που υπάρχει.

Μάλιστα ο ίδιος, στην προσπάθειά του να μην εγκλωβιστεί στις φλόγες, έφυγε με το αυτοκίνητό του άρον άρον από το σπίτι του, τρακάροντάς το!

«Φεύγοντας, για να μην καώ, κοπάνισα σε ένα δέντρο, πήρε φωτιά πίσω ο προφυλακτήρας και ήρθε και το πήρε η οδική. Απαράδεκτη κατάσταση! Λυπάμαι που είμαι Έλληνας… Έχω ζήσει ένα κάρο φωτιές, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί».

Αποκάλυψε ότι άφησε τη συσκευή οξυγόνου του, τα φάρμακα και τις κάρτες στο σπίτι, όταν ζητήθηκε στους κατοίκους να εκκενώσουν γρήγορα την περιοχή.

«Δεν μπορώ να πάω να δω αν υπάρχει το σπίτι μου. Ούτε ένα νερό, μια πορτοκαλάδα… Δεν ξέρω τι ψηφίζουμε και τι πληρώνουμε…», συνέχισε:

Δείτε τι δήλωσε ο ηλικιωμένος άνδρας:

φωτο:eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.