Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Άγριο ξύλο σε λεωφορείο στις ΗΠΑ: Επιβάτης έφτυσε τον οδηγό και εκείνος τον γρονθοκόπησε!(vid)

 


Άγριο ξύλο έπεσε σε λεωφορείο στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν ένας οδηγός συνελήφθη για βίαιη επίθεση κατά επιβάτη, αφού ο τελευταίος φέρεται να τον έφτυσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Η άγρια συμπλοκή συνέβη στην πόλη Νιούαρκ και καταγράφηκε σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post, ο οδηγός του λεωφορείου, ονόματι Toron Walker, ήρθε αντιμέτωπος με τον επιβάτη λέγοντάς του: «Κοίταξέ με τώρα, κοίταξέ με τώρα».

Ο επιβάτης, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, είπε στον οδηγό να συνεχίσουν τον καβγά εκτός λεωφορείου, και ο οδηγός συμφώνησε, ζητώντας από τους υπόλοιπους επιβάτες να μετακινηθούν στο πίσω μέρος και να κατέβουν. «Κατεβείτε όλοι από το λεωφορείο μου τώρα».

Το βίντεο δείχνει τον Walker να πιάνει τον επιβάτη από τον λαιμό και να τον ρίχνει κάτω στον διάδρομο του λεωφορείου, κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και αρχίζοντας να τον χτυπάει με γροθιές.

«Θα σε σκοτώσω», ακούγεται να λέει ο οδηγός, ενώ εξακολουθεί να τον χτυπάει. «Με υποτίμησες».

Σε άλλο σημείο, ο οδηγός ακούγεται να φωνάζει: «Έμπλεξες. Τι στο διάολο συμβαίνει με σένα; Θέλεις να με φτύσεις;», ενώ συνεχίζει να γρονθοκοπεί τον επιβάτη. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, άλλοι επιβάτες του λεωφορείου φώναζαν έντρομοι, ζητώντας του να σταματήσει. Μια γυναίκα ακούγεται να τον εκλιπαρεί, λέγοντας «Συγχώρεσέ τον, όλα καλά».

Οι αστυνομικοί έφτασαν τελικά στο σημείο και βρήκαν τον Walker να συνεχίζει να χτυπά τον επιβάτη, σύμφωνα με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Νιου Τζέρσεϊ, τον συνέλαβαν και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο επιβάτης δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις