Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Απίστευτο: Φίδι επιτέθηκε σε ενός έτους παιδί στην Ινδία και εκείνο το σκότωσε δαγκώνοντάς το!(vid)


 Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν εντελώς καλά ακόμα και μετά το δάγκωμα ενός φιδιού που έμοιαζε δηλητηριώδες.

Ένα βίντεο εμφανίστηκε στα social media στο οποίο φαίνεται το νεκρό φίδι. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γκάγια του Μπιχάρ στην Ινδία.

Η φράση “Το Μπιχάρ δεν είναι για αρχάριους” φαίνεται να ισχύει σε μεγάλο βαθμό καθώς το περιστατικό που ήρθε στο φως πρόσφατα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό. Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό, ένα μικρό παιδί σκότωσε ένα φίδι δαγκώνοντάς το με το στόμα του στην Γκάγια του Μπιχάρ. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει όλους τους κατοίκους του χωριού και το προσωπικό του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το παιδί μετά τη συνάντηση με το φίδι.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (17 Αυγούστου) στο χωριό Jamuhar που υπάγεται στην περιοχή του αστυνομικού τμήματος Fatehpur. Το ενός έτους παιδί που έχει αναγνωριστεί ως Riyansh σκότωσε ένα φίδι δαγκώνοντάς το με το στόμα του ενώ έπαιζε στη βεράντα του σπιτιού του. Οι γονείς είδαν το νεκρό φίδι και οδήγησαν το παιδί στο τοπικό νοσοκομείο και τους διηγήθηκαν όλο το περιστατικό.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί έπαιζε στη βεράντα. Ξαφνικά, ένα μωρό φίδι εμφανίστηκε από το πουθενά και το παιδί έπιασε το φίδι νομίζοντας ότι είναι παιχνίδι. Το παιδί έβαλε το φίδι στο στόμα του και άρχισε να το μασάει. Το φίδι πέθανε καθώς το παιδί μασούσε το ερπετό. Η μητέρα του παιδιού σοκαρίστηκε βλέποντας το περιστατικό. Οι αρχές του νοσοκομείου ήταν επίσης σοκαρισμένες από το περιστατικό.


Οι αρχές του νοσοκομείου περιέθαλψαν το παιδί και δήλωσαν ότι το παιδί ήταν απολύτως υγιές. Οι αρχές του νοσοκομείου ενημέρωσαν τους γονείς ότι το φίδι που σκότωσε το παιδί δαγκώνοντας ήταν μη δηλητηριώδες φίδι και εντοπίζεται συνήθως κατά τη διάρκεια του μουσώνα στην περιοχή. Τα μέλη της οικογένειας του παιδιού ανακουφίστηκαν όταν πήραν πληροφορίες για την υγεία του παιδιού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τον μικρό υπερήρωα

photo: freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις