Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Πατέρας πυροβολεί τους κριτές σε διαγωνισμό ομορφιάς γιατί η κόρη του βγήκε τέταρτη!(vid)


 Ένας περιφερειακός διαγωνισμός ομορφιάς στην Αλταμίρα της Βραζιλίας κατέληξε σε τραγωδία αφού ο πατέρας μιας από τις διαγωνιζόμενες άρχισε να πυροβολεί κατά των κριτών επειδή η κόρη του είχε μόλις πάρει την τέταρτη θέση.

Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου, μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς «II Baile da Escolha da Rainha» στην πόλη Αλταμίρα.

Περίπου λίγες ώρες μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο πατέρας μιας κοπέλας που συμμετείχαν, ένας τοπικός κτηνοτρόφος που ονομαζόταν Sebastiao Francisco, άρχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την τέταρτη θέση της κόρης του στον διαγωνισμό, αμφισβητώντας την απόφαση των κριτών και τα κριτήρια αξιολόγησης .

Ο χώρος όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός ομορφιάς ήταν στελεχωμένος από ιδιωτική ασφάλεια και στρατιωτική αστυνομία, αλλά ο θυμωμένος πατέρας δεν φάνηκε να τον νοιάζει και κάποια στιγμή έβγαλε ένα όπλο και προσπάθησε να πυροβολήσει έναν από τους κριτές.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο Francisco θεώρησε την τέταρτη θέση της κόρης του στα καλλιστεία ως ταπείνωση, καθώς θεωρούσε την κόρη του «σίγουρη νικήτρια». Δυσαρεστημένος με την εξήγηση των κριτών, προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αλλά πυροβολήθηκε πριν προλάβει να βλάψει άλλους ανθρώπους. Ο κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε από τα τραύματά του.

Η αίθουσα στην οποία συνέβησαν τα τραγικά γεγονότα φέρεται να ήταν κατάμεστη και οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πυροβολήσουν τον θυμωμένο πατέρα για να προστατεύσουν τους παρευρισκόμενους. Κατάφερε να πυροβολήσει δύο φορές με το περίστροφό του προτού τον κατεβάσουν και ένα άλλο άτομο τραυματιστεί και νοσηλευτεί.

Η έρευνα για το περιστατικό αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η στρατιωτική αστυνομία θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τον θάνατο του θυμωμένου πατέρα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις