Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ποιός ηγέτης χώρας προσκάλεσε σε… ζωντανό αγώνα πάλης τον Έλον Μασκ;; vid - Θα το δούμε κι αυτό;


Ο Έλον Μασκ αποδέχτηκε μια πρωτοφανή πρόσκληση του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, να… παλέψουν, αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου επιτέθηκε επανειλημμένα στον Μαδούρο για αυτό που αποκάλεσε «μείζονα εκλογική νοθεία» στη χώρα του.

Νωρίτερα είχε αποκαλέσει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας «δικτάτορα» στο X.

«Ο Μαδούρο είναι ο ίδιος ένας μεγάλος τύπος και πιθανότατα ξέρει πώς να παλεύει, οπότε θα ήταν ένας πραγματικός αγώνας», έγραψε ο Μασκ στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα ο Μασκ σχολίασε και την προηγούμενη… πρόσκληση για μάχη που είχε απευθύνει στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg.

«Ο Zuck είναι ένας μικρός τύπος, οπότε εκείνη θα ήταν μια σύντομη μάχη lol».

Στη μεταξύ τους… διαμάχη επενέβη και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, γράφοντας στο Twitter:

«Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάς Μαδούρο. Τα δεδομένα δείχνουν συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης και ο κόσμος περιμένει να αναγνωρίσεις την ήττα έπειτα από χρόνια σοσιαλισμού, μιζέριας, παρακμής και θανάτου».

«Αν κερδίσω ο Μαδούρο οφείλει να παραιτηθεί. Αν όμως κερδίσει ο Μαδούρο θα του… κεράσω μία βόλτα στον Άρη», έγραψε αργότερα ο Έλον Μασκ.

Η μάλλον… κωμική κόντρα μεταξύ Μασκ και Μαδούρο δείχνει την πραγματικά τεταμένη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ξανά η Βενεζουέλα, με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για εξώφθαλμη νοθεία και εκατομμύρια κατοίκους να «βράζουν» στους δρόμους.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις