Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Αυτό απαντά ο Τραμπ μετά τον χαμό που προκάλεσαν δηλώσεις του για τους Χριστιανούς, vid - «Οι Xριστιανοί και όσοι κατέχουν όπλα δεν ψηφίζουν».


 Η παρουσιάστρια του Fox News, Λόρα Ίνγκραχαμ, προέτρεψε επανειλημμένα τον πρώην πρόεδρο Τραμπ τη Δευτέρα να δώσει εξηγήσεις για τα σχόλιά του σε ομιλία ενώπιον Χριστιανών, όπου είπε στους παρευρισκόμενους ότι δεν θα χρειάζεται να ψηφίσουν άλλο μετά τον Νοέμβριο 2024.

Ορισμένοι Δημοκρατικοί υποστήριξαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τους έλεγε ξεκάθαρα πως μετά από την πιθανή του νίκη δεν θα ξαναγίνουν εκλογές!

Αντίθετα, ο Τραμπ υποστήριξε επανειλημμένα ότι τα σχόλιά του ήταν επειδή οι Χριστιανοί δεν ψηφίζουν σε μεγάλους αριθμούς

«Αυτή η δήλωση είναι πολύ απλή. Είπα: “Ψηφίστε με, δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ποτέ ξανά”. Οι Χριστιανοί δεν είναι γνωστοί ως μεγάλη ομάδα ψηφοφόρων.

«Αυτή τη φορά, ψηφίστε. Θα τακτοποιήσω τη χώρα, δεν θα χρειάζεται να ψηφίζετε πια. Δεν θα χρειαστώ ξανά την ψήφο σας. Μπορείτε να επιστρέψετε στο να μην ψηφίσετε»

Οι χριστιανοί δεν ψηφίζουν καλά. Ψηφίζουν σε πολύ μικρά ποσοστά. Γιατί; Δεν γνωρίζω. Ίσως είναι απογοητευμένοι από πράγματα που συμβαίνουν. Λέω να βγείτε έξω να ψηφίσετε»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις