Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Συναυλίες στην Ευρώπη και ισλαμιστικός κίνδυνος! Τι ακριβώς ετοιμάζεται; - Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για σχέδια τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλία της Taylor Swift...

 


Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για σχέδια τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλία της Taylor Swift στην Βιέννη της Αυστρίας (λεπτομέρειες ΕΔΩ)! Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται οι ισλαμιστές εμπνεύστηκαν από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και την Αλ Κάιντα! Η τελευταία αποτροπή επίθεσης ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο ισλαμικής τρομοκρατίας σε στάδια, εμπνευσμένο από προηγούμενες φρικαλεότητες […]

Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για σχέδια τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλία της Taylor Swift στην Βιέννη της Αυστρίας (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται οι ισλαμιστές εμπνεύστηκαν από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και την Αλ Κάιντα!

Η τελευταία αποτροπή επίθεσης ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο ισλαμικής τρομοκρατίας σε στάδια, εμπνευσμένο από προηγούμενες φρικαλεότητες όπως η βομβιστική επίθεση στο Manchester Arena το 2017 και η σφαγή στο θέατρο Bataclan το 2015.

Πολλοί θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί ακόμα μία, ενδεχομένως κατά πολύ χειρότερη, τραγωδία! Ασχέτως αν συμβεί κάτι τέτοιο ή όχι οι Ευρωπαίοι πολίτες έμαθαν πλέον να ζουν στην αβεβαιότητα!

Τι είχε συμβεί παλαιότερα:

  1. Manchester Arena (2017) : Κατά την διάρκεια μιας συναυλίας της Ariana Grande, ένας ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό, σκοτώνοντας 22 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 800. Αυτή η επίθεση τζιχάντ πραγματοποιήθηκε από τον Salman Abedi, έναν Βρετανό λιβυκής καταγωγής που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί online.
  2. Bataclan Theatre (2015) : Οι συντονισμένες επιθέσεις στο Παρίσι από τους τζιχαντιστές του ISIS περιελάμβαναν μια σφαγή στο θέατρο Bataclan κατά την διάρκεια μιας συναυλίας των Eagles of Death Metal. Ενενήντα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αυτή την ισλαμική επίθεση, μέρος μιας ευρύτερης επίθεσης της τζιχάντ που στοίχισε τη ζωή σε 130 σε ολόκληρο το Παρίσι.

Η αυξανόμενη απειλή και έκκληση για δράση – «Πρόβλημα-λύση»!

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ:

«Οι αρχές συχνά παρουσιάζουν αυτούς τους τζιχαντιστές ως μετριοπαθείς μουσουλμάνους που στράφηκαν στον εξτρεμισμό μόνο αφού συνάντησαν ριζοσπαστικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Αυτή η αφήγηση θέτει το ερώτημα: αν οι ισλαμικές διδασκαλίες τους ήταν πραγματικά μετριοπαθείς, γιατί υπέκυψαν τόσο εύκολα σε εξτρεμιστικές επιρροές; Φαίνεται απίθανο οι αξιωματούχοι να εξετάζουν αυτό το κρίσιμο ζήτημα και τις ευρύτερες επιπτώσεις του.

Οι προθέσεις των μουσουλμάνων υπόπτων να στοχοποιήσουν τις συναυλίες της Taylor Swift υπογραμμίζουν την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρη τη χώρα λόγω της απειλής του Ισλάμ. Αυτό το περιστατικό ενισχύει τις ανησυχίες σχετικά με την επιρροή ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων στο διαδίκτυο.

Η εστίαση των μουσουλμάνων υπόπτων στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ υποδηλώνει μια σκόπιμη στρατηγική να στοχοποιηθούν σύμβολα της δυτικής κουλτούρας και μαζικές συγκεντρώσεις για να ενσταλάξουν φόβο και χάος.

Αυτές οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις θεωρούνται ως άμεση συνέπεια της μεταναστευτικής πολιτικής»

Το πρόβλημα λοιπόν, το οποίο δημιούργησε η ανεξέλεγκτη έλευση αλλοδαπών στην Ευρώπη, επιδιώκεται να «λυθεί» με μέτρα ασφαλείας, τα οποία ενδεχομένως αλλάξουν ακόμα περισσότερο την ζωή, όπως την ήξεραν οι Ευρωπαίοι! Εκτός και αν οι συναυλίες διεξάγονται στο μέλλον… ψηφιακά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις