Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Χρήστος Μάστορας: Tα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του στη συναυλία του και η αφιέρωση


 Συναυλία είχαν χθες το βράδυ (14/8) οι ΜΕΛΙSSES στην Καβάλα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Χρήστος Μάστορας, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και του αφιέρωσε το «Αχ Ελλάδα» του Νίκου Παπάζογλου.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας μιλώντας για τον πατέρα του ανέφερε: «Απόψε είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά. Σαν σήμερα, το 1961 γεννήθηκε ένας σούπερ ήρωας. Δεν φορούσε τη μπέρτα του Superman, ούτε μάσκα για να κρύβει την ταυτότητά του. Εξαιτίας όμως αυτής της ταυτότητας, καλώς ή κακώς στα ξένα ήταν Έλληνας και στην Ελλάδα ήταν ξένος».

Ακόμα, είπε ότι: «Η υπερδύναμή του, είναι το λιονταρίσιο θάρρος του, η άβολη ειλικρίνειά του, οι απύθμενες γνώσεις του και το μισό τσιγάρο στο στόμα για να σε προειδοποιεί να μην παίξεις μαζί του και καείς».

«Μου έμαθε να μη φοβάμαι. Μου έμαθε να αμφισβητώ τα πάντα αλλά και να σέβομαι. Μου έμαθε και την καλή μουσική. Χρόνια πολλά μπαμπά. Αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου, γιατί εσύ μου έμαθες τον Νίκο Παπάζογλου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.