Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πίσω από αλεξίσφαιρα Tζάμια μίλησε ο Τραμπ: Αν Kερδίσει η συντρόφισσα πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο


 Πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια, ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις, στην πρώτη του προεκλογική ομιλία σε υπαίθριο χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας του τον περασμένο μήνα.

Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, υποψήφιος για την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, που επέλεξε να εκφωνήσει ομιλία στην πολιτεία-κλειδί της Βόρειας Καρολίνας, υποστήριξε, για ακόμη μια φορά, ότι η Δημοκρατική αντιπρόεδρος ανήκει στην «ριζοσπαστική αριστερά», προφητεύοντας πως θα καταστραφούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας «μονομιάς» σε περίπτωση νίκης της.

«Οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός», τόνισε.

«Σ’ όλο τον κόσμο, οι αντίπαλοί μας γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να παίρνουν την Αμερική αψήφιστα όταν ήμουν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων», ως εκ των καθηκόντων του προέδρου, συνέχισε ο κ. Τραμπ. Όμως «αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος», πρόσθεσε.

Αυτή ήταν η πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ σε υπαίθριο χώρο αφού σώθηκε ως εκ θαύματος και υπέστη μόνο ελαφρύ τραυματισμό στο αυτί, από τα πυρά 20χρονου ενόπλου εν μέσω ομιλίας του στην πόλη Μπάτλερ, στην πολιτεία Πενσιλβάνια, στα μέσα Ιουλίου.

Ο δισεκατομμυριούχος κάνει αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε πολιτείες-κλειδιά αυτή την εβδομάδα, αποφασισμένος να πάρει την νίκη!

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις