Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ιδιοκτήτης Rumble μετά τη σύλληψη Durov: «Έφυγα από την Ευρώπη, δεχόμουν απειλές» «Αν και λίγο αργά...».

 


Στον απόηχο της χθεσινής αιφνιδιαστικής σύλληψης του Ρώσου μεγιστάνα και ιδρυτή της πλατφόρμας πληροφοριών Telegram, Pavel Durov, ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Rumble, που επίσης βρίσκεται εδώ και χρόνια στο στόχαστρο της Δύσης, παραδέχθηκε πως… διέφυγε μακριά από τη διεθνιστική Ευρώπη!

Τον Νοέμβριο του 2022 το Παρίσι ζήτησε από τον ιστότοπο φιλοξενίας βίντεο του καναδικής καταγωγής, Chris Pavlovski, να αφαιρέσει τις ρωσικές πηγές ειδήσεων, στις οποίες απάντησε απενεργοποιώντας τις υπηρεσίες του Rumble στη χώρα.

Ο Pavolvski αποκάλυψε ότι το γαλλικό κράτος είχε απειλήσει το Rumble και με τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της Telegram «ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Είμαι λίγο αργοπορημένος σε αυτό, αλλά για καλό λόγο — μόλις έφυγα με ασφάλεια από την Ευρώπη.

Η Γαλλία απείλησε το Rumble και τώρα έχουν περάσει την κόκκινη γραμμή συλλαμβάνοντας τον διευθύνοντα σύμβουλο του Telegram, Pavel Durov, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν λογοκρίνει την πλατφόρμα του.

Το Rumble δεν θα υποστηρίξει αυτή τη συμπεριφορά και θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αγωνιστεί για την ελευθερία της έκφρασης, ένα παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα.

Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε στα δικαστήρια της Γαλλίας και ελπίζουμε στην άμεση αποφυλάκιση του Pavel Durov».

freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις