Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

«Συναγερμός» από Ζαχάροβα: Οι Oυκρανοί ετοιμάζουν επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ - Κρατά την ανάσα της η Ευρώπη


 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε δραματική προειδοποίηση για το Κουρσκ και τον πυρηνικό σταθμό που βρίσκεται εκεί με φόντο τις πληροφορίες που έλαβε το τμήμα ότι οι αρχές του Κιέβου είναι απασχολημένες με την προετοιμασία μιας επίθεσης εκεί!

Όπως δήλωσε, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ:

 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, το καθεστώς του Κιέβου έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει μια επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ.

Καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς, ειδικά τον ΟΗΕ και τον ΔΟΑΕ, να καταδικάσουν αμέσως τις προκλητικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου και να αποτρέψουν την παραβίαση της πυρηνικής και φυσικής ασφάλειας του πυρηνικού σταθμού του Κουρσκ, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας ανθρωπογενή καταστροφή στην Ευρώπη.

Ένα ενδεχόμενο χτύπημα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Κουρσκ θα υπονομεύσει τις θεμελιώδεις αρχές του ΔΟΑΕ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πυρηνική ασφάλεια της ανθρωπότητας

Σύσσωμη η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναγνωρίζει την πλήρη έκταση του κινδύνου που προκαλεί το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Πρέπει να αποτραπεί με αποφασιστικό τρόπο και από κοινού κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας ολόκληρων περιοχών και της διεθνούς κοινότητας εν γένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις