Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

«Ένα ολοφάνερο σατανιστικό σόου»! Δήλωση-καταπέλτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – ΦΩΤO - Δείτε από ποιό πρόσωπο!


 Με ιδιαίτερα σφοδρό τρόπο σχολίασε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η ίδια συνέδεσε το -αποκρουστικό για πολλούς- θέαμα, με τις απόκοσμες φιγούρες που κουβαλούσαν τους Ολυμπιακούς Δακτύλιους, με τον σατανισμό γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Όλα είναι ξεκάθαρα: ένας έκπτωτος άγγελος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, υποτάσσει την ανθρωπότητα, που έχει όλο και λιγότερο χρόνο, στη διάθεσή της. Διάβασα άρθρα και κριτικές – η συνειδητοποίηση αυτού που είδα ήρθε ταυτόχρονα σε πολλούς ανθρώπους. Αποσπάσματα από τη Βίβλο, αναφορά σε ιστορικές ενσωματώσεις του θέματος, αναλογίες και παραλληλισμοί. Σοκ. Ποτέ δεν θα περάσει καν από το μυαλό κανενός να προβάλει το αγαπημένο του επιχείρημα «Όλοι λέτε ψέματα» ως απάντηση σε έναν τόσο προφανή σατανισμό».

Ως «έκπτωτο άγγελο» η Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε την «εξωγήινη μορφή» του «Golden Voyager» (Χρυσού Ταξιδευτή/Ταξιδιώτη), ο οποίος υποτίθεται αντιπροσώπευε την… ελευθερία.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Μαρίας Ζαχάροβα που συνοδεύτηκε από εικόνες του «τελετουργικού»:

«Το μόνο χειρότερο από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν το κλείσιμό τους. Η Γαλλία δεν έχασε αυτή την ευκαιρία.


Ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σας. Χωρίς πέπλο, ημίτονο ή υπαινιγμούς. Όλα είναι ξεκάθαρα: ένας έκπτωτος άγγελος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, υποτάσσει την ανθρωπότητα, που έχει όλο και λιγότερο χρόνο στη διάθεσή της.


Διάβασα άρθρα και κριτικές – η συνειδητοποίηση αυτού που είδα ήρθε σε πολλούς ανθρώπους. Αποσπάσματα από τη Βίβλο, αναφορά σε ιστορικές ενσωματώσεις του θέματος, αναλογίες και παραλληλισμοί. Σοκ. Ποτέ δεν θα περάσει καν από το μυαλό κανενός να προβάλει το αγαπημένο του επιχείρημα «Όλοι λέτε ψέματα» ως απάντηση σε έναν τόσο προφανή σατανισμό.

Οι δειλές απόπειρες αξιολόγησης της «τελετής» από τη σκοπιά της θεατρικής τέχνης και τη σκηνοθεσία μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων, χωρίς να συνειδητοποιήσουν το κυριότερο, πνίγηκαν στους στεναγμούς όσων είχαν δει το φως.


Ο χρυσός σκόρος (σ.σ. Golden Voyager) που μοιάζει πρόθυμος να κυβερνήσει τον κόσμο με αίσθημα εκδίκησης για τις συντριμμένες φιλοδοξίες ή την αγάπη, τώρα εξαρτάται από την ατομική επιλογή του καθενός
».

Teleti liksis
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
Teleti liksis
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
paris 2024
Eurokinissi photo

Αρχική φωτο: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.