Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Άφωνοι οι γιατροί: Αφαίρεσαν από το στομάχι άνδρα κλειδιά, Nυχοκόπτες και μαχαίρι – Η ερώτηση της μητέρας του που αποκάλυψε τι είχε συμβεί

 


Γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο χειρουργείο, καθώς αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες, ακόμη και ένα μαχαίρι από το στομάχι ενός άνδρα, ηλικίας περίπου είκοσι ετών.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο-σοκ από τη στιγμή που η ομάδα των χειρουργών στην Ινδία βγάζει τα μεταλλικά αντικείμενα από το στομάχι του άνδρα.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν η μητέρα του ασθενούς παρατήρησε ότι της έλειπαν τα κλειδιά από την ντουλάπα της, όπως ανέφερε το Viral Press.

Όταν ρώτησε τον γιο της πού ήταν, εκείνος είπε ότι τα είχε καταπιεί. Αρχικά, η γυναίκα θεώρησε ότι επρόκειτο για αστείο. Ωστόσο, χωρίς να το γνωρίζει τότε, ο άνδρας είχε πράγματι καταπιεί τα κλειδιά.

Συνειδητοποίησε ότι δεν έλεγε ψέματα όταν τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Motihari στο Μπιχάρ, όπου ένα υπερηχογράφημα αποκάλυψε ότι είχε καταπιεί τα κλειδιά μαζί με άλλα μη βρώσιμα αντικείμενα.

Τα μεταλλικά αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από το στομάχι του άνδρα
Τα μεταλλικά αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από το στομάχι του άνδρα

 

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο διευθυντής χειρουργός Δρ. Kumar και η ομάδα του αφαίρεσαν επίσης νυχοκόπτες και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Η μητέρα του απέδωσε την περίεργη συμπεριφορά του γιου της στον εθισμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι η ψυχική του υγεία επηρεάστηκε από τον υπερβολικό χρόνο που περνούσε μπροστά σε μια οθόνη.

Ο Δρ Kumar συμφώνησε μαζί της, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας επηρεάστηκε πράγματι από την υπερβολική χρήση του smartphone. Ακόμα, η διάγνωση των γιατρών παραμένει άγνωστη.

Ωστόσο, οι ενέργειές του θα μπορούσαν να αποτελούν ένδειξη της διαταραχής pica, μιας ψυχικής κατάστασης κατά την οποία ο ασθενής «καταπίνει παρορμητικά αντικείμενα που δεν αποτελούν τροφή».

Η πάθηση επηρεάζει κυρίως τα μικρά παιδιά, τις έγκυες γυναίκες και τα άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές όπως αυτισμό, νοητικές αναπηρίες και σχιζοφρένεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις