Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Πλεύρης: Θα εισηγηθώ ο όρος “μπάτσος” Nα κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, vid - Αιφνιδιάστηκε μέχρι και ο παρουσιαστής εκπομπής που τον άκουγε.


 Σε μία δήλωση-σοκ προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Θάνος Πλεύρης.

Σχολιάζοντας τον χαμό που έχει προκληθεί γύρω από τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για τους αστυνομικούς, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα κινήσει διαδικασίες μαζί με άλλους συναδέλφους του προκειμένου ο όρος «μπάτσος» να κινεί «αυτόφωρο ποινικό αδίκημα»!!!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η χρησιμοποίηση του όρου «μπάτσου» έχει ξεφύγει. Εγώ με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία με άλλους βουλευτές της ΝΔ και από άλλα κόμματα εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος αυτός απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα.

Να μην χρειάζεται κανένας να κάνει καμία μηνυτήρια αναφορά. Πρέπει πλέον οι αστυνομικοί να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό και από κάθε τύπο του αναρχικού ή όποιου άλλου χώρου και από όποιον άλλον θέλει να βγάλει τα όποια συμπλέγματα θέλει πάνω στον αστυνομικό».

Εκείνη τη στιγμή αντέδρασε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, λέγοντας στον πρώην Υπουργό:

«Εντάξει, αυτό μήπως είναι υπερβολικό; Δεν χρειάζεται νομίζω».

Ο κ. Πλεύρης ωστόσο ήταν ανένδοτος:

«Δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Έτσι θα πρέπει να προστατεύεται όποιος εργάζεται»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις