Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ο πρόεδρος της Morgan Stanley International ανάμεσα στους αγνοούμενους στο Παλέρμο(vid)


 Ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγός του και ο δικηγόρος της Clifford Chance Κρις Μορβίλο είναι ανάμεσα στους έξι αγνοούμενους μετά τη βύθιση του πολυτελούς γιοτ σε καταιγίδα στα ανοικτά της Σικελίας τη Δευτέρα, δήλωσε η Πολιτική Προστασία της Σικελίας στο BBC.

Μεταξύ των αγνοουμένων είναι ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς, ανέφερε ένα πρόσωπο με γνώση της επιχείρησης διάσωσης. Η σύζυγος του Λιντς, Άντζελα Μπακάρις, διασώθηκε, διευκρίνισε μια άλλη πηγή.

Το μήκους 56 μέτρων ιστιοφόρο, το υπό βρετανικής σημαίας Bayesian, βυθίστηκε με 22 επιβαίνοντες λίγο πριν από τα ξημερώματα, έγινε γνωστό σε μια ανακοίνωση από την ακτοφυλακή.

Οι αγνοούμενοι είναι βρετανικής, αμερικανικής και καναδικής υπηκοότητας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Μεταξύ των 15 διασωθέντων είναι ένα παιδί ηλικίας 1 έτους.

Ο Λιντς είχε συγκεντρώσει καλεσμένους από τη νομική εταιρεία Clifford Chance και την Invoke Capital, τη δική του εταιρεία, αφού τον Ιούνιο απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απάτης για την πώληση της Autonomy, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μπλούμερ είναι στενός φίλος του Μάικ Λιντς.

Οι καλεσμένοι γιόρταζαν την αθώωση του Μάικ Λιντς, του Βρετανού επιχειρηματία τεχνολογίας, στο superyacht Bayesian όταν το σκάφος βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Ιταλίας.

Κρίθηκε αθώος σε όλες τις κατηγορίες για διόγκωση της αξίας της εταιρείας, την οποία πούλησε στον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό Hewlett-Packard έναντι 8,6 δισεκατομμυρίων λιρών το 2011.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / newmoney. gr / photo: pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις