Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ανακάλυψε ότι η αδελφή της είχε κρυφή σχέση με τον Mακαρίτη αρραβωνιαστικό της – «Σχεδίαζαν να φύγουν μαζί πριν πεθάνει»


 Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη θλίψη είναι ο θάνατος ενός αγαπημένου. Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα που ίσως είναι περισσότερο επώδυνα, όπως να μαθαίνεις την προδοσία του ανθρώπου που θρηνείς.

Αυτό συνέβη σε μία γυναίκα 25 χρονών. Πριν από έναν μήνα, ο 27χρονος σύντροφός της, με τον οποίον είχαν αρραβωνιαστεί, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του για τον Σεπτέμβριο και είχε σκοπό ν’ αγοράσει δικό του σπίτι την επόμενη χρονιά. «Πριν όλα καταρρεύσουν, είχα όσα ονειρευόμουν», λέει η γυναίκα.

Μετά τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της, η γυναίκα πέρασε μια δύσκολη περίοδο πένθους. Ήταν τόσο άσχημα, που δεν μιλούσε με κανέναν και περνούσε ολόκληρες ημέρες στο κρεβάτι. Πριν από δύο ημέρες, οι φίλοι της τελικά κατάφεραν να την κάνουν να βγει έξω αφού είχε περάσει τέσσερις σχεδόν εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι. «Αν και δεν ήθελα να βγω, ομολογώ ότι πέρασα καλά με τους φίλους μου και χαμογέλασα για πρώτη μετά από τον θάνατό του», λέει η 27χρονη.

«Φορούσε το νυφικό μου και έκλαιγε μπροστά στον καθρέφτη»

Όταν όμως επέστρεψε στο σπίτι, η διάθεσή της ήταν και πάλι άσχημη. Ο λόγος; Όταν μπήκε στο σπίτι, είδε την 22χρονη αδελφή της να φοράει το νυφικό της και να κλαίει μπροστά στον καθρέφτη. Μόλις κατάλαβε ότι είχε γυρίσει η αδελφή της η 22χρονη άρχισε να της φωνάζει και την έδιωξε. Η 25χρονη αρνήθηκε να φύγει και ανάγκασε την αδελφή της να μιλήσει.

Τότε, η γυναίκα ανακάλυψε ότι η αδελφή  της είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της. Οι δυο τους είχαν σκοπό να φύγουν πριν από τον γάμο. «Όταν μου είπε ότι είχαν σχέση, έπαθα κρίση πανικού. Έτρεξα στο δωμάτιό μου και κλειδώθηκα», αναφέρει η 25χρονη.

Δεν άφησε την αδελφή της να μπει στο δωμάτιο και να της εξηγήσει την κατάσταση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από αυτή. Η γυναίκα κλαίει ασταμάτητα από τότε που έμαθε για τη σχέση και δεν αντέχει ούτε να κοιτάει την αδελφή της. Είναι αηδιασμένη και δεν ξέρει πώς να προχωρήσει. «Είναι σίγουρα η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, στ’ αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω», λέει η γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις