Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Mαινόμενος ταύρος το έσκασε καθ’οδόν για τα σφαγεία, προκάλεσε καραμπόλα και επιτέθηκε σε αστυνομικό!(vid)


 Ένας ταύρος 600 κιλών προκάλεσε καραμπόλα με πολλά αυτοκίνητα και επιτέθηκε κατά αστυνομικών μετά την απόδρασή του από μια φάρμα του Raynham τη Δευτέρα.

Η αστυνομία του Raynham είπε ότι έλαβε πολλές κλήσεις γύρω στις 9 το πρωί ότι ένας μεγάλος μαύρος ταύρος έτρεχε στο Jennings Drive κοντά στην Elm Street East.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στο Mathieu Farms φόρτωναν τον ταύρο σε ένα φορτηγό για να τον μεταφέρουν σε ένα σφαγείο όταν τρόμαξε και το έσκασε. Οι ιδιοκτήτες της φάρμας προειδοποίησαν την αστυνομία ότι ο ταύρος ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ταύρος διέσχισε πολλούς φράχτες, μερικοί από τους οποίους ήταν ηλεκτρισμένοι, και πήδηξε πάνω από έναν βράχο μήκους έξι ποδιών για να γλιτώσει.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Raynham είπε ότι ο ταύρος προκάλεσε καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα ενώ ένας από τους οδηγούς μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για τα τραύματά του.

Μετά τη συντριβή, ο ταύρος έτρεξε μέσα από το δάσος και στη λίμνη Nippenicket πριν τον εντοπίσουν κοντά σε ένα κτίριο της υδάτινης περιοχής.


Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί προς το μέρος του, ένας εξ αυτών είπε ότι ο ταύρος «γρήγορα και επιθετικά» τους πλησίασε, αναγκάζοντας έναν αστυνομικό να πυροβολήσει. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον ταύρο!

Για να αποφύγει τον τραυματισμό, ο αστυνομικός έριξε αρκετούς ακόμη πυροβολισμούς, τραυματίζοντας τον ταύρο στο πόδι, ανέφερε η αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας αναγκάστηκε να του κάνει ευθανασία.

Το προσωπικό του αγροκτήματος είχε ενημερώσει από νωρίς την αστυνομία ότι ο ταύρος πιθανότατα θα χρειαζόταν ευθανασία αντί να συλληφθεί λόγω της επιθετικότητάς του.

«Θέλω να συγχαρώ τους γενναίους αξιωματικούς μας που έβαλαν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο για να διασφαλίσουν ότι μια κακή κατάσταση δεν θα επιδεινωθεί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ρέινχαμ, Ντέιβιντ ΛαΠλάντε, σε δελτίο τύπου. «Το να αντιμετωπίζεις έναν ταύρο 600 κιλών που τρέχει μαινόμενοσ δεν είναι κάτι που περιμένεις να συμβεί στη βάρδιά σου, αλλά οι αξιωματικοί μας μπόρεσαν να ανταποκριθούν και να χειριστούν αποτελεσματικά την κατάσταση και να αποτρέψουν περαιτέρω τραυματισμούς και καταστροφές».

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης και άλλα τμήματα της περιοχής ανταποκρίθηκαν επίσης για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pexels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις