Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Kαι ο Τάκερ Κάρσλον στο κόλπο! Πιέζουν τον Κένεντι να συνάψει μέτωπο με τον Τραμπ! - Κατά των διεθνιστών!


 Έντονες φαίνεται να είναι διαβουλεύσεις στο πολιτικό παρασκήνιο των ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, πιέστηκε να υποστηρίξει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ από άτομα όπως ο δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον και ο γιος του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ανέφερε το NBC News, επικαλούμενο δύο καλά πληροφορημένες πηγές.


Ο Κένεντι δεν έχει ακόμη υποστηρίξει τον Τραμπ, αν και έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο αμερικανικό έθνος σχετικά με την «οδική πορεία προς τα εμπρός» την Παρασκευή.

Άτομα κοντά στον Κένεντι έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο τα προηγούμενα 24ωρα να γίνει επίσημο κάλεσμα προς τον Τραμπ για «συμμαχία» προκειμένου «να μετριαστεί ο κίνδυνος να βγει η Καμάλα».


«Ο Κάρλσον, ο Τραμπ Τζούνιορ και το μέλος της προεκλογικής εκστρατείας του Κένεντι, Ομέντ Μάλικ εργάζονται ιδιωτικά για να πείσουν τον Κένεντι να τερματίσει την εκστρατεία του και να υποστηρίξει τον Τραμπ».

Σύμφωνα με το NBC News και άλλα αμερικανικά δίκτυα ακόμα και λίγες ώρες πριν ο Κένεντι ανακοινώσει σε ομιλία της προθέσεις του υπάρχουν σε εξέλιξη συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πριν λίγο την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα, στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές του Νοεμβρίου ο Κένεντι λάμβανε ποσοστά που κυμαίνονταν κοντά στο 10%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις