Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παίζει πιάνο με την ανιψιά της – Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram


 Με την αδελφή της και την ανιψιά της περνάει ένα μέρος των διακοπών της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, τόσο η παρουσιάστρια και ηθοποιός, όσο και η Ελίνα Παπαδημητρίου έχουν ανεβάσει μερικά στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram.

Σήμερα (27/8), η Ελίνα Παπαδημητρίου ανήρτησε, με την μορφή του Instagram story, μία φωτογραφία της κόρης της με την παρουσιάστρια. Σε αυτή, βλέπουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου να παίζει πιάνο με την μικρή Κατερίνα.

Η ηθοποιός αναδημοσίευσε το story και πρόσθεσε δύο πορτοκαλί καρδιές.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει και για την ανιψιά της. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι: «Η ανιψιά μου δεν μένει μαζί μου αλλά μένουμε κοντά και την έχω μαζί μου πολύ συχνά, είναι τριών ετών. Η ανιψιά μου είναι ο μικρός εαυτός μου, το λένε όλοι, είναι φανερό.

Είναι ένα κοριτσάκι που χορεύει, τραγουδάει, μου μοιάζει και λίγο εμφανισιακά θα έλεγε κανείς, είναι η χαρά της ζωής. Έχω τρελαθεί που είναι κοριτσάκι, είναι διαφορετικό από τα αγοράκια, έχουν μια γλυκά περισσότερη. Με τα ξαδέλφια της είναι σαν αδέλφια, με τα παιδιά μου δηλαδή. Η αδελφή μου έχει την υποστήριξη από όλη την οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις