Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Πρόσωπο-έκπληξη για την Προεδρία της Δημοκρατίας; Φουντώνουν οι φήμες - H ονοματολογία έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

 


Τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, παρουσιάζουν σήμερα δημοσιεύματα ως ένα πρόσωπο-«κλειδί» για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Τις φήμες φούντωσε περαιτέρω η εφημερίδα «Παραπολιτικά», στο πρωτοσέλιδο της οποίας «φιγουράρει» το όνομα του επί χρόνια κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης.

Κατά πληροφορίες, είναι ένα όνομα που πλασάρεται πολύ ψηλά στη λίστα με τους δυνητικά υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξαιτίας της σταθερά υψηλής δημοτικότητας που έχει ανάμεσα σε άλλους Υπουργούς και του κύρους που εμπνέει.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο ίσως πιστεύουν πως αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνουν προκειμένου το όνομα του νέου ΠτΔ να χαίρει ευρύτερης αποδοχής, όντας παράλληλα από τη «δική τους πολιτική οικογένεια».

Θυμίζουμε πως το 2025 λήγει η θητεία της ΠτΔ και θεωρείται μάλλον απίθανη η ανανέωσή της.

Εδώ και καιρό εξάλλου έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα όπως εκείνο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και μάλιστα δια στόματος «γαλάζιων» στελεχών!

Επίσημα το Μέγαρο Μαξίμου κόβει οποιαδήποτε ονοματολογία μέχρι τουλάχιστον και τις αρχές του επόμενου έτους, όπου θα αναμένεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για τον/την επόμενο/η ΠτΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις