Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Νέα ξαφνική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ - H αποκάλυψη του Φάμελλου για την χθεσινή μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ που προβληματίζει

 


Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση, μετά την χθεσινή ημέρα και όσα συνέβησαν, ο Σωκράτης Φάμελλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη που προβληματίζει, κάνοντας παράλληλα λόγο για «αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική πρόταση» σε σχέση με την αντικατάστασή του στην αρχηγία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας!


Συγκεκριμένα, ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως, μέχρι χθες, δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση του κ. Κασσελάκη, σημειώνοντας πως ο πρόεδρός του κόμματος τον ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης!

«Είπα στον πρόεδρο αυτό που είπα και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Πέραν του ότι είναι δηλαδή μία αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική πρόταση με ελλιπή χαρακτηριστικά στην διοργάνωση της συζήτησης, το βασικό είναι πως είναι μια πρόταση που είναι επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Κοινοβουλευτική ομάδα δεν είχε παρουσιάσει κανένα έλλειμμα, αντίθετα θεωρώ πως κάναμε καλά την δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά!

Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν έχει κατανοήσει ακόμα τον λόγο, για τον οποίο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την απόφαση να αλλάξει ολόκληρο το προεδρείο της Κ.Ο.

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», ισχυρίστηκε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγεί λοιπόν ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα κρίση, αλλάζοντας το προεδρείο τελευταία στιγμή! Είναι μόνο εσωκομματικοί οι λόγοι;

Δείτε στην αρχή του βίντεο τον κ Φάμμελλο να εκφράζει την έκπληξή του για την ξαφνική απόφαση αντικατάστασής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα:

photo eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις