Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Πρώην στρατιωτικός μιλάει στις ΗΠΑ για τη Ρωσία και το FBI εισέβαλε στο σπίτι του! vid - «Προσπαθούν να με εκφοβίσουν».

 


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «δεν είναι ευχαριστημένη» με όσα λέει για τον πόλεμο και τις σχέσεις με τη Ρωσία, πιστεύει ο Αμερικανός πρώην αξιωματούχος και πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Scott Ritter.


Αυτό εξηγεί την πρόσφατη επιδρομή του FBI στο σπίτι του για ισχυρισμούς ότι είχε παραβιάσει τον Νόμο περί Εγγραφής Ξένων Πρακτόρων (FARA).

Ήταν «ανησυχητικό και ανατριχιαστικό» όταν περίπου 40 πράκτορες του FBI εισέβαλαν στο σπίτι του, αποκάλυψε ο Ritter.


«Ρώτησα επανειλημμένα «Γιατί το κάνετε αυτό;» Τι σας απασχολεί; Πείτε μου ποιες συγκεκριμένες ενέργειες σας απασχολούν και μπορώ να σας βοηθήσω να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Είχαμε μια μακρά συζήτηση, οι ειδικοί πράκτορες και εγώ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να γίνουν συγκεκριμένοι.

Ανησυχούσαν πολύ για τη δουλειά που κάνω ως συνεργάτης στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι σαφώς δυσαρεστημένη με το μήνυμά μου, δυσαρεστημένη με τον αντίκτυπο που έχω και νευρική που δεν μπορούν να με ελέγξουν.

Και έτσι νομίζω ότι αυτή η επιδρομή, αυτό το ένταλμα έρευνας, αυτή η συνεχιζόμενη έρευνα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου έργου εκφοβισμού που δυστυχώς θα συνεχιστεί, πιστεύω, στο εγγύς μέλλον»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις